be.em 15.09.06, 13:06 Araba, Murzyna, Chińczyka czy inne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dag_mara Re: miała która kiedy w łóżku 15.09.06, 13:09 A jak nie w łóżku to się nie liczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: miała która kiedy w łóżku 15.09.06, 13:13 dag_mara napisała: > A jak nie w łóżku to się nie liczy ? dopuszczam wszelkie formy obcowania Odpowiedz Link Zgłoś
pani.dobrodziejka ja mialam chinczyka 15.09.06, 13:14 jak bylam chora i nudzilam sie wiec gralam z mezem w chinczyka lezac w lozku. czasem tez w warcaby. Odpowiedz Link Zgłoś
lajlah Re: miała która kiedy w łóżku 15.09.06, 13:15 Pułkownika Wojska Polskiego, ale nic specjalnego, że tak powiemMłoda byłam to i głupia, on miał ze 40-tkę. Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: miała która kiedy w łóżku 15.09.06, 13:20 lajlah napisała: > Pułkownika Wojska Polskiego, ale nic specjalnego, że tak powiemMłoda byłam to > > i głupia, on miał ze 40-tkę. ślicznie Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 be.em ale cie ostatnio naszło;-))) 15.09.06, 13:23 i fajnie ja kocham takie wateczki.przykro tylko ze w łózku miałam jedynie Polakow.no jeden z nich skonczyl dziennikarstwo i teraz pracuje w "przeglądzie sportowym"ale nie wiem czy to sie liczy jako cos nadzwyczajnego.bo w łozku to niestety byl cienki jak wkładka higieniczna)) Odpowiedz Link Zgłoś
mysia-mysia Re: be.em ale cie ostatnio naszło;-))) 15.09.06, 13:24 w przeglądzie sportowym powiadasz? )) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: be.em ale cie ostatnio naszło;-))) 15.09.06, 13:27 mysia no nie mow ze tez go konsumowałas)???bo zejde na zawał bedąc na forum;- ( Odpowiedz Link Zgłoś
mysia-mysia Re: be.em ale cie ostatnio naszło;-))) 15.09.06, 13:37 może to inny był? tam na pewno nie jeden pracuje )) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: joasiu especially for you;) 15.09.06, 14:41 a very dzieki be.emico))a przypomnialam sobie ze miłe figielki uprawiałam kiedys z niedoszłym ksiedzem tzn klerykiem podczas pielgrzymki na Jasna Gore.w stodole na sianku))teraz jak tak sobie pomysle to troche mam moralniaka.bo to w koncu prawie ksiądz był a ja go uwiodlam))zbereznica ze mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pimenta Re: miała która kiedy w łóżku 15.09.06, 17:07 To dopiero egzotyka)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: miała która kiedy w łóżku 15.09.06, 13:20 moja kolezanka ma chlopa murzyna - moge ja podeslac na forum, zeby wrazeniami sie podzielila Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: miała która kiedy w łóżku 15.09.06, 13:21 mama007 napisała: > moja kolezanka ma chlopa murzyna - moge ja podeslac na forum, zeby wrazeniami > sie podzielila ino wartko Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: miała która kiedy w łóżku 15.09.06, 13:25 murzyni przynajmniej ci ktorych ja widzialam mieli wielkie kutafony))a widziałam ich na ekranie oczywiscie.no coz marzy sie zeby pałeczke takiego murzynka poczuc.ale marzenia niech lepiej zostana marzeniami.;-000 Odpowiedz Link Zgłoś
anna-pia Re: miała która kiedy w łóżku 15.09.06, 13:28 a murzynek w sensie ciastka to się liczy? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: miała która kiedy w łóżku 15.09.06, 13:39 be.em napisała: > miała która kiedy w łóżku Araba, Chodzi o to, że taki ogier ? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: miała która kiedy w łóżku 15.09.06, 13:52 Anglik i Fin. Anglik - byłam w nim zadurzona po uszy, szalenie miły, sympatyczny i wesoły, otwarty na wszystkie moje szalone pomysły Po nim na każde stwierdzenie, że Angole to flegmatycy reaguję śmiechem - niejeden Polak mógłby się od niego uczyć luzu i otwartości. W łóżku całkiem, całkiem. Pamiętam, że to był poważny pan inżynier, a ciało miał calusieńkie w tatuażach - szaleństwa młodości A co drugi tatuaż to kolorowa flaga Anglii w różnych odsłonach ))) Pamiętam też, jak kiedyś figlowaliśmy, a on rozmarzony i uszczęsliwiony wyksztusił: "Dear God! Is there any school of blow-job in Poland?..." )))) heheheheheheheh Fin. Flegmatyk, neurotyk i w wiecznej depresji. Zwierzył mi się, że jego brat popełnił samobójstwo, w ogóle dużo Finów popełnia samobójstwa i jego rodzice boją się, że on też to zrobi, co jest prawdopodobne. Słuchał country, chodził w kowbojkach i był bardzo inteligentny. W łóżku tak sobie, więc szybko zakończyłam znajomość, a jak zobaczyłam jego fińskiego przyjaciela )) to oblałam się zimnym potem - długość trochę powyżej standardu, ale grubość... Dear God....... )))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: miała która kiedy w łóżku 15.09.06, 13:58 wyksztusił: "Dear God! Is there any school of blow-job in Poland?..." )))) Morgen...jestes absolutnie nieprzyzwoita Odpowiedz Link Zgłoś
annoa Re: miała która kiedy w łóżku 15.09.06, 14:11 Araba - tak -wizualnie to raczej standard (wg mnie) -ale KONDYCJA, że och,....... Odpowiedz Link Zgłoś
lilu_g Re: be.em 15.09.06, 15:12 miałam dziś handrę... depresję... itd... czytuję czasem forum, rzadko się udzielam, ale dziś poprawiacie mi nastrój na bieżąco. Wy dziewczyny... i ty Be.em dzięki wielkie będę zaglądać częściej ps. w odpowiedzi na pytanie przewodnie-nie mam... i nie wiem czy to nie jest powodem mojego dołka heheh Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.joan Re: miała która kiedy w łóżku 15.09.06, 15:19 Ja miałam wszystkich trzech z małą różnicą w tym ostatnim, bo to był Wietnamczyk ale przegoniłam Mam czego żałować? Odpowiedz Link Zgłoś
agacz2905 Re: miała która kiedy w łóżku 15.09.06, 15:36 Miała, Murzyna 12 lat temu). W sumie to nie ma się czym chwalić, choć na przykładzie tego jednego egzemplarza stwierdziłam wówczas, że opowiastki o Murzynach jakoś przesadzone nie są. Tylko to ich "sportowe" podejście do seksu (również stwierdzone na przykładzie jednego egz.) - jak dla mnie mimo wszystko nie do przyjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
lenkao Re: miała która kiedy w łóżku 15.09.06, 16:53 Mialam Wietnamczyka. I teraz juz wiem,ze te wszystkie teksty na temat nie zbyt hojnie obdarzonych Chinczykow ( i ogolu tej rasy )nie sa wyssane z palca Ale i tak nie zaluje Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 lenkao 15.09.06, 16:54 wnioskuje z twej wypowiedzi ze musial miec ogromnego? Odpowiedz Link Zgłoś
lenkao Re: lenkao 15.09.06, 17:00 Taaaaaaaaaaaaaa,wielki ze glowa boli Moj maz we snie ma wiekszego Odpowiedz Link Zgłoś
lenkao Re: lenkao 15.09.06, 17:02 A poza chwilami spoczynku,ja tam nie bede narzekac na 18 cm Odpowiedz Link Zgłoś
lenkao Re: lenkao 15.09.06, 17:06 Nie dlawie sie Joasiu,a co Cie tak ten moj mazlonek interesuje,cooo? Mam byc zazdrosna ?? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: lenkao 15.09.06, 17:07 rany boskie to ten wielki wietnamczyk jest twoim męzem??)) Odpowiedz Link Zgłoś
lenkao Re: lenkao 15.09.06, 17:08 Nieeee,wielki wietnamczyk nieeeeee. Wietnamczyk wlasnie malutki byl Maz,slowianskie nasienie, jest duuuzy Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: lenkao 15.09.06, 17:11 o rany to ja sie pogubilami juz mialam przed oczami tego wiiiiellllkiego wietnamczyka)) Odpowiedz Link Zgłoś
lenkao Re: lenkao 15.09.06, 17:14 To bylo tak :wysoki,prawie 180 cm wzrostu wietnamczyk,bardzo skromnie obdarzony.Powiem nawet ,ze wyjatkowo skromnie. A maz jest nie zbyt wysoki,za to reszta...hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: miała która kiedy w łóżku 15.09.06, 17:04 w łożku nie ale wizualnie widziałam obnarzonego przede mną murzyna (studenta SGH).. uciekłam przez okno całe szczeście , ze to był parter ... lata studeckie akademik.....he he p.s gdybym nie uciekła było ze mną krucho hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
missfatbooty mieszkańca Korsyki 15.09.06, 23:02 o niewątpliwie arabskich korzeniach ;P nic specjalnego... zresztą nie w łóżku tylko w namiocie i zestresowana byłam, że nas ktoś przyłapie Odpowiedz Link Zgłoś
jola9932 Re: miała która kiedy w łóżku 15.09.06, 23:06 araba hmm taki inny bo obrzezany.... Odpowiedz Link Zgłoś