pipino 22.09.06, 12:24 rewelacja!!! forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=43273 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niya Re: Zapraszam do dyskusji z Matkami Wyrodnymi 22.09.06, 12:29 o to ja chętnie poczytam co tam nakłamałas Odpowiedz Link Zgłoś
pipino Re: Zapraszam do dyskusji z Matkami Wyrodnymi 22.09.06, 12:30 niya ty juz tam jestes przeciez Odpowiedz Link Zgłoś
niya Re: Zapraszam do dyskusji z Matkami Wyrodnymi 22.09.06, 12:31 wiem, na żartach sie nie znasz Odpowiedz Link Zgłoś
sineira Re: Zapraszam do dyskusji z Matkami Wyrodnymi 22.09.06, 12:39 Pipino, Ty spryciaro, założyłas sobie prywatną arenę i liczysz na darmowe walki gladiatorów? No to wezwij jeszcze posiłki z forum Auto-Moto, będzie weselej! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_micha Re: Zapraszam do dyskusji z Matkami Wyrodnymi 22.09.06, 12:43 to jakiś kompleks, ta rywalizacja z KMW? Czy nieumiejetnośc pogodzenia się z odrzuceniem?- no jeśli już ktoś musi rozpatrywać w az takiej kategorii nieprzyjecie do KMW. Fajnie, ze są kobity z poczuciem humoru i dystansem do Świata i do samych siebie, czytam i traktuje to w ramach codziennej rozrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
niya Re: Zapraszam do dyskusji z Matkami Wyrodnymi 22.09.06, 12:50 szkoda słów nie rozumiem jak mozna tak robić sama robi zamieszanie a potem jeszcze karze oceniac swoje conajmniej dziwne postępowanie, potrzebujesz widowni Pipino? Czy może kilka osób które staną murem za Tobą i powiedzą ze nie skopiowałaś Forum Wyrodnych? Odpowiedz Link Zgłoś
niya Re: pipino ale tam nie ma dyskusji, 22.09.06, 12:55 e tam wojna, kilka słów prawdy ot co, wiesz czasem trzeba "dobitnie" uzyć słów bo po prostu inaczej nie dociera Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Zapraszam do dyskusji z Matkami Wyrodnymi 22.09.06, 13:02 Masz jakiś problem emocjonalny? Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Zapraszam do dyskusji z Matkami Wyrodnymi 22.09.06, 13:06 a co masz takiego do przekazania, że musisz nowe forum zakładać? Odpowiedz Link Zgłoś
niya Re: Zapraszam do dyskusji z Matkami Wyrodnymi 22.09.06, 13:07 to było do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
g0sik Re: Zapraszam do dyskusji z Matkami Wyrodnymi 22.09.06, 13:15 Pyskówa i chamówa....czyli forum dla prostaczek. Klasyczna żenada.... Odpowiedz Link Zgłoś
lunarei Re: Zapraszam do dyskusji z Matkami Wyrodnymi 22.09.06, 13:19 Żadna pyskówka, żadna chamówka. To forum dla Normalnych, zdrowych, radosnych Kobiet, którym przytrafiło się być Matkami. Nie wiem jak to można połączyć. *oburzona* Odpowiedz Link Zgłoś
bekimama PIPINO!!! 22.09.06, 13:19 Póki co to oprócz ciebie na Twoim foru są same wyrodne. Masz jakiś problem z kompleksem odrzucenia. Osobiście bezwstydnie podczytuję KMW i uwielbiam Te kobitki. Pisać nie muszę bo i tak jestem za leniwa żeby tyle klikać. PIPINO daj se spokój kopia zawsze będzie gorsza od orginału. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Zapraszam do dyskusji z Matkami Wyrodnymi 22.09.06, 13:19 A to nie można z Matkami Wyrodnymi dyskutowac na KMW? <wielkie_oczy> Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Zapraszam do dyskusji z Matkami Wyrodnymi 22.09.06, 13:47 No jak? To forum zamknięte. Odpowiedz Link Zgłoś
luna333 Re: Zapraszam do dyskusji z Matkami Wyrodnymi 22.09.06, 13:54 w rzeczy samej Odpowiedz Link Zgłoś
sineira Re: Zapraszam do dyskusji z Matkami Wyrodnymi 22.09.06, 22:08 No cóż, wycięłaś wszystko, co Ci się nie podobało i z proponowanej dyskusji nici. Czyżby dotarło do Ciebie, że Twoje nerwowe odpowiedzi wystawiły Ci niezbyt ładne świadectwo? Usuń jeszcze te nieeleganckie odniesienia do Wyrodnych z wstępu. Życzę powodzenia w rozkręcaniu forum. Odpowiedz Link Zgłoś
aniazm Re: Zapraszam do dyskusji z Matkami Wyrodnymi 25.09.06, 13:44 no, chciałam poczytać, a tu niespodzianka - forum nie istnieje... coś komuś nie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś