Dodaj do ulubionych

ekshibicjonizm. Po co komu??

09.10.06, 15:04
Nie bardzo rozumiem jaki ma cel umieszczenie filmu z USG ciązy??
To swego rodzaju ekshibicjonizm. Komu taki film jest potrzebny do szczęścia
no same powiedzcie?
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14479&w=49851845
Obserwuj wątek
    • moofka Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 09.10.06, 15:15
      nie wiem, ale tam jest przynajmniej kilkanascie wpisow ktorym sie podoba
      wiec chyba troszeczke chcesz sie czepic, no przyznaj smile
      nie takie rzeczy ludzie w necie umieszczają i nkt sie nie dziwi
      • demarta Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 09.10.06, 15:19
        a ja też mam mieszane uczucia co to upubliczniania takich dość intymnych detali
        swojego życia.
    • shady27 no wlasnie po co? 09.10.06, 15:19
      to samo pytanie chcialabym zadac laskom umieszczajcych zdjecia swoich dzieci i zdjecia ze slubu
    • lucerka Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 09.10.06, 15:20
      Michiko, obejrzyj sobie moze zdjecia i filmy z porodow. Dzidzia na USG to lajcik.
    • e_r_i_n Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 09.10.06, 15:23
      Pewnie tym, ktore kibcuja ciemnejnocce, znajac jej historie. Rada jest prosta -
      nie chcesz, nie umieszczaj swoich zdjec/filmow/czegokolwiek, a jesli
      przeszkadza Ci to w wykonaniu innych, nie ogladaj.
      • shady27 michiko spytala o cos innego 09.10.06, 15:28
        spytala po co umieszczaja w necie takie rzeczy a nie czy ma to ogladac, czytaj ze ZROZUMIENIEM
        • cocollino1 Re: michiko spytala o cos innego 09.10.06, 15:30
          no to moze niech zapyta autorki tego filmu
          po co pyta na forum, skoro chce wiedziec czemu ta dziewczyna umiescila film
          maja wszyscy inni ludzie odpowiadac czemu ktos umiescil film?
        • e_r_i_n Re: michiko spytala o cos innego 09.10.06, 15:38
          Mniej agresji, moja droga smile
          Skoro pyta, po co, to znaczy, ze jej przeszkadza w taki czy inny sposob. A
          skoro przeszkadza, to niech nie zaglada. CBDU.
          • chloe30 Re: michiko spytala o cos innego 09.10.06, 15:39
            e_r_i_n napisała:

> . CBDU.
            ???????????
            CHWD to wiem ale CBDU???
            smile
            • e_r_i_n Re: michiko spytala o cos innego 09.10.06, 15:40
              A matematyki sie moja droga w podstawowce uczyła? smile
              • chloe30 Re: michiko spytala o cos innego 09.10.06, 15:40
                e_r_i_n napisała:

> A matematyki sie moja droga w podstawowce uczyła? smile

Udawałam tylko tongue_outPP
                • cocollino1 Re: michiko spytala o cos innego 09.10.06, 15:43
                  ja tez nie wiem co to za symbol hehhee
                • e_r_i_n Re: michiko spytala o cos innego 09.10.06, 15:43
                  No wiesz, niedouku jeden wink
                  • e_r_i_n Co Było Do Udowodnienia, moje drogie ;) (n/txt) 09.10.06, 15:43
                  • chloe30 Re: michiko spytala o cos innego 09.10.06, 15:49
                    e_r_i_n napisała:

> No wiesz, niedouku jeden wink

Jeszcze gorzej było z fizyką tongue_outPP
                    • e_r_i_n Re: michiko spytala o cos innego 09.10.06, 15:57
                      chloe30 napisała:

> Jeszcze gorzej było z fizyką tongue_outPP

Aaa, u mnie z fizyka tez srednio było wink
                • driadea Re: michiko spytala o cos innego 10.10.06, 15:35
                  chloe30 napisała:

> e_r_i_n napisała:
                  >
                  > > A matematyki sie moja droga w podstawowce uczyła? smile
                  >
                  > Udawałam tylko tongue_outPP

O, też masz dyskalkulię? wink
                  • chloe30 Re: michiko spytala o cos innego 10.10.06, 15:45
                    driadea napisała:

> chloe30 napisała:
                    >
                    > > e_r_i_n napisała:
                    > >
                    > > > A matematyki sie moja droga w podstawowce uczyła? smile
                    > >
                    > > Udawałam tylko tongue_outPP
                    >
                    >
                    > O, też masz dyskalkulię? wink

Zaawansowaną smile))
                    Ostatnio musiałam policzyc 22% Vat - dużo łez mnie to kosztowało tongue_outPP
          • shady27 jakiej agresji???? 09.10.06, 15:55

• jowita771 Re: michiko spytala o cos innego 09.10.06, 16:17
          u Was tez nie najlepiej z rozumieniem tekstu pisanego. ciemnanocka napisała w
          tytule wątku, po co - zeby sie pochwalić.
      • daria_nowak Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 09.10.06, 16:01
        Zacytuje Cię, gdy komuś nie bedzie się podobało, to co piszę - "nie podoba się -
        nie czytaj"smile
    • cocollino1 Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 09.10.06, 15:32
      tak samo moznaby zapytac
      po co komu potrzebne posty michiko do szczescia?
      • shady27 zeby wam sie nie nudzilo 09.10.06, 15:35

• cocollino1 Re: zeby wam sie nie nudzilo 09.10.06, 15:40
          temat wałkowany sto razy
          kazdy robi jak uwaza za stosowne
          nic nam do tego
    • fify Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 09.10.06, 15:41
      ja widze jedną tylko odpowiedz: bo chciała sie pochwalic. a tak marginesie, to
      bardzo ładny filmik
    • aluc Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 09.10.06, 15:51
      w necie wszystko jest ekshibicjonizmem
    • gacusia1 Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 09.10.06, 15:52
      Film,jak film-bardziej zszokowana jestem okresleniem "minizdechlak".Ze to niby
      dowcipnie,czy pieszczotliwie???Jedni lubia pokazywac cycki publicznie,inni film
      z USG,a jeszcze inni film z nocy poslubnej...
      • zonka77 gacusia 09.10.06, 16:01

Uważam że ciemnanocka jest bardzo miłą dziewczyną i jest po prostu
        przeszczęśliwa z powodu ciąży (ma powody) dlatego się chwali swoim dzidziusiem
        - rozumiem ją doskonale i myślę że to jej sprawa co pokazuje w necie. nie pasuje
        - nie oglądajcie.
        Pokazywanie filmu z USG nie ma kurcze nic wspolnego z pokazywaniem cycków, nie
        widzisz gacusia różnicy między wywalaniem cycków publicznie a dzieleniem się
        swoim szczęściem i chwaleniem się dzidziusiem?
        Kurcze kobiety nie macie się czym zająć czy co?
        • malaga_tikitaki Re: gacusia 09.10.06, 16:12
          1)By moc sie podzielic sowim szczesciem ze znajomymi ?
          2)By osoby jak np. Michiko, mialy o czym pisac na forum
    • melka_x Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 09.10.06, 16:24
      Każdy ma własną miarę ekshibicjonizmu. Dla innych to będzie np. wywlekanie na
      ogólnie dostępnym forum intymnych problemów małżeńskich.
    • oxygen100 Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 09.10.06, 17:48
      No jak to?? Przeciez to 100% dowod na to ze ktos ja w koncu przelecialsmile))
      Przeciez takie USG az krzyczy: Patrzcie uprawialam sexwink)
      • zonka77 Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 09.10.06, 18:10
        oxy...ależ złośliwa jesteś sad
        Nie znacie ciemnejnocki - co za brednie wypisują niektóre z was,oxygen - ona
        jest mężatką więc problemów z seksem raczej nie ma, nic nie wiecie o niej, ma
        powody żeby się cieszyć bardzo z tego maluszka, pochwaliła się nim na konkretnym
        forum gdzie ją inne dziewczyny lubią i znają.
        A szanowna michiko wywlekła jej wątek żeby sobie poużywać. Oj, nieładnie, bardzo
        nieładnie sad
        • oxygen100 Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 09.10.06, 18:20
          ja tam nie pisze konkretnie w odniesieniu do osoby ino zjawiskatongue_out
        • demarta Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 09.10.06, 18:25
          zonka, to tak samo jak z ekshibicjonizmem w necie, nie chcesz, nie czytaj, nie
          odpowiadaj.
          • zonka77 Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 09.10.06, 19:05
            michiko po co wywlekasz wątek z "macoch" - on był do dziewczyn z tamtego forum,
            nie do emam (żeby niektóre mogły robić ohy i ahy nad nim)
            Na "macochach" ten wątek ma sens i jest na miejscu, czytając od dawna posty
            ciemnejnocki doskonale rozumiem dlaczego jest taka uradowana i cieszę się wraz z
            nią jak i inne macochy. A Ciebie nie rozumiem - przecież nie powiesiła tego
            wątku na "emamie". Zapytaj się ciemnejnocki jak cię ciekawość dręczy.
            Niesmak - to czuję przy całym Twoim wątku michiko. Ten wątek nie był do Ciebie
            więc jeśli pytasz po co to komu to Ci odpowiem: Dla Ciebie PO NIC.
            • pani.czarodziejka Ależ Zonko 09.10.06, 23:54
              Nie wysilaj się. To na Michiko nie zadziała. Ona swoje wie ;-P.
              • wrozka.zebuszka Ależ dziewczęta 09.10.06, 23:56
                Ona wcale nie wie. Ona, jak sama pisze, "nie bardzo rozumie"...
                • pani.czarodziejka Re: Ależ dziewczęta 10.10.06, 00:02
                  wrozka.zebuszka napisała:

> Ona wcale nie wie. Ona, jak sama pisze, "nie bardzo rozumie"...

W zasadzie masza racje. Ale tylko tyle, bo Michiko i tak będzie swoje
                  wiedziała smile
            • wegatka Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 10.10.06, 12:59
              zonka77 napisała:

> michiko po co wywlekasz wątek z "macoch" - on był do dziewczyn z tamtego forum,

Bo wywlekanie, to taki dziwny nałóg michoko. Czuje się bardzo źle, jeśli sobie
              od czasu do czasu czegoś nie wywlecze, nie tylko z Macoch.
              • daria_nowak Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 10.10.06, 14:44
                A co jest złego w zadaniu pytania? Ja tez nie rozumiem wrzucania w net tak
                intymnych rzeczy. Jeśli chcę sie pochwalić znajomym - zawsze mogę wysłać na
                mail. Poza tym, parafrazując Erin "nie podoba się - to nie czytaj"...
                • e_r_i_n Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 10.10.06, 15:40
                  Czym innym jest ignorowanie spraw, ktorych nie trawimy/nie rozumiemy/nie
                  lubimy, czym innym zakladanie na ten temat watku na zupelnie innym forum. Jesli
                  sie zaklada takiz watek i PYTA o cos, to nalezy sie spodziewac roznych
                  odpowiedzi.
                  • daria_nowak Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 10.10.06, 16:00
                    Zatem osoby, które wątku/osoby/pytanie nie trawią, nie rozumieją - buzie w
                    ciupsmile Jak miło oglądać przykład stosowania własnych rad...
                    • e_r_i_n Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 11.10.06, 08:28
                      Naprawde nie widzisz roznicy miedzy tym watkiem, a watkiem z macoch? Jesli tak,
                      to przykro mi, nie lubie tlumaczyc oczywistosci.
                      • zonka77 [...] 11.10.06, 09:42
                        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                        • daria_nowak Zonka77 11.10.06, 11:28
                          Nie pojmę wybiórczego stosowania zasad. Poza tym nie życzę sobie być obrażana.
                          Nie napisałabym nic, co by Cię do tego uprawniało. Nikogo tez nie obraziłam. Mam
                          inne zdanie, ale jak widać, nie jest to akceptowane. Nie ma rożnicy, bo jeśli
                          coś komuś się nie podoba, a ma sie podejście, ze wtedy się to omija, to niestety
                          tyczy się to wszytkiego. Informuję, ze zglaszam Twój post do moderacji - łamiesz
                          metykietę obrażajac mnie poprzez imputowanie problemów ze zrozumieniem. Mozna
                          mieć inne podejście, ale nie "kopie się po kostkach" za to.
                          • zonka77 :) 11.10.06, 13:07
                            daria w niczym ciebie nie obraziłam. Nadal uważam że nie rozumiesz o co mi
                            chodzi i trudno, mam prawo tak myśleć i wyrazić to w kulturalny sposób - jak to
                            uczyniłam.
                            Na temat umieszczania filmików prywatnych w necie możesz mieć zdanie jakie
                            chcesz - szkoda tylko że dyskusja o tym toczy się na podstawie konkretnego
                            filmiku wyciągniętego z zamkniętego forum którego autorka umieściła go TAM a nie
                            TUTAJ bo widocznie miała ku temu powody.
                            Gdyby zamieściła filmik na emamie lub temat powstałby bez konkretnego przykładu,
                            to dyskusja by mnie nie ruszyła - napisałabym co myślę (że nie przeszkadza mi to
                            i miło by się oglądało) i finito.
                            Ale ciemnanocka zamieściła filmik na innym forum, dla konkretnych osób dla
                            których był to zrozumiały i miły gest. Tymczasem michiko go wywlekła żeby
                            tutaj znalazł się pod obstrzałem. Nie podoba mi się to i koniec. Nie chodzi
                            tutaj o TWOJE zdanie na temat umieszczania filmików OGÓLNIE tylko o ten
                            konkretny przypadek - więc wybacz, "buzi w ciup" nie zrobię. Jeśli tego nie
                            rozumiesz (istoty problemu) to trudno. Dla Ciebie to problem z wyrażaniem zdania
                            na temat filmików, dla mnie z wywlekaniem złosliwym wątku z innego forum. Nie
                            umiem już tego jasniej napisać.
                            • chloe30 Zonka 11.10.06, 13:13
                              Ale macohcy nie sa ukryte - sa zamkniete. Czytac i linkować może każdy - co
                              czesto ma miejsce na przykład na "Nowej rodzince"
                              Tam sa linkowane posty z macoch i nikt o etyczności tego zjawiska nie dyskutuje.
                            • daria_nowak Re: :) 11.10.06, 13:17
                              "Ty masz chyba problemy ze zrozumieniem tego co czytasz. No ale trudno - powtórzę
                              za Erin, oczywistości nie warto tłumaczyć" - jeśli takie stwierdzenie nie jest
                              obraźliwe, to chyba rozmawiamy w rożnych językach. Nie odnoszę się teraz do
                              kwestii samego filmu, tylko sposobu podsumowania osoby mającej inne zdanie -
                              jako majacej problemy ze zrozumieniem.

Co do filmu wypowiedziałam się gdzieś indziej. Ale rozwinę:
                              Forum o którym mowa, można czytać i linkować. Zatem ograniczona jest dostępność
                              jego komentowania? Tym bardziej - pytanie wydaje mi się na miejscu i w miejscu -
                              jak rozumiem tam nie było możliwości go postawić.
                              • lila1974 Re: :) 11.10.06, 13:27
                                Skoro michiko była taka ciekawa, co powodowało autorką tego wątku, to mogla
                                zadać jej pytanie wprost - na pocztę, prawda?
                                Ale nie TO było celem - i Ty o tym wiesz, i cała reszta forum smile
                                • michiko okazuje się 11.10.06, 13:34
                                  że nie mogłam ponieważ pytanie zadała żeby zaoabczyć różne odpowiedzi.
                                  Przeczytałam wypowiedz ciemnejnocki i dlatego zadałam pytanie na forum.
                                • cocollino1 Re: :) 11.10.06, 13:38
                                  wlasnie Lila, ja juz t wczoraj napisalam w jednym z pierwszych postow

jak bede chciala wiedziec czemu michiko piasala o swoich problemach maleznskich
                                  na forum, to napisze do niej na priv w tej sprawie poprostusmile
                                  Choc nie sadze zebym miala taka potrzebesmile
                                • daria_nowak Re: :) 11.10.06, 13:47
                                  jak widzę masz spiskową teorię dziejów...
            • kottiki Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 11.10.06, 12:59
              Umieszczając w internecie zdjęcia czy filmy swoje, swoich dzieci, mężów, psów,
              kotów, kochanków etc. zdjęcia czy filmy należy mieć świadomość, że zawsze może
              znaleźć się ktoś, kto zrobi z nich użytek całkiem inny od oczekiwanego.
              Dla mnie jest naiwnością sądzenie, że będzie inaczej.
              Trzeba się czasem, choć przez chwilę zastanowić zamiast kierować się emocjami
              (choćby pozytywnymi, jak chęć podzielenia się swoją radością), bo możemy
              narazić się na sytuację, która będzie miała dla nas nieprzyjemne konsekwencje.
              Jeśli ktoś się na to godzi jego sprawa, ale chyba należy być świadomym
              możliwych skutków własnych działań.
              Jak zostawimy drzwi w domu otwarte na oścież i pojedziemy na wczasy, możemy się
              spowiadać, ze do środka mogą wejść zarówno nasi przyjaciela, jak i ktoś, kto
              chce nas zwyczajnie okraść.
              • lila1974 kottiki 11.10.06, 13:05
                Jestem pewna, ze każdy, kto umieszcza informacje o sobie ma tę świadomość, o
                którą prosisz, ale nie o to tu idzie.

Ja mam zdjęcia swojej rodziny i wiem, że ktoś może je wykorzystać do niecnych
                celów, ale mnie to nie przeraża, bo nie o mnie będzie świadczyło a o tym, co
                robi świństwo. I o to idzie w tym wątku.

To nie autorka ujawnionego USG jest niewporządku ale osoba, która wygrzebała
                jej link w celu obśmiania.
                • chloe30 Re: kottiki 11.10.06, 13:12
                  lila1974 napisała:

> > To nie autorka ujawnionego USG jest niewporządku ale osoba, która
                  wygrzebała
                  > jej link w celu obśmiania.

Ale kottiki o tym mówi - że jak się cos umieszcza to trzeba sie liczyc z
                  WSZELKIMI konsekwencjami.
                  Ja na przykład chętnie bym podyskutowała na temat - "Czy zamieszczanie wnętrza
                  swojej macicy w necie jest przekraczaniem granic intymności"
                  Ale niestety watek zamieściła Michiko, która na dyskusję liczyć nie może.
                  A chyba i nie chce smile
                  • lila1974 chloe 11.10.06, 13:21
                    Ale to nie ciemnanocka się tu oburza, z ewywleczono jej link i nie rozpacza nad
                    podlością ludzką, tylko wypowiadają się osoby, które czują się zniesmaczone nie
                    tyle zjawiskiem samego wygrzebania i przeniesienia na emamę, co faktem, KTO to
                    zrobił i w jakim celu.
                    Niestety, szkoda, ze michiko swoją działalność na forum ogranicza jedynie do
                    upuszczania sobie żółci kosztem innych userek. Nie ma jej na forum nie ma, a
                    jak przyleci, to z nowym zapasem wspomnianej żółci.
                    • chloe30 Re: chloe 11.10.06, 13:25
                      lila1974 napisała:

> Ale to nie ciemnanocka się tu oburza, z ewywleczono jej link i nie rozpacza
                      nad
                      >
                      > podlością ludzką, tylko wypowiadają się osoby, które czują się zniesmaczone
                      nie
                      >
                      > tyle zjawiskiem samego wygrzebania i przeniesienia na emamę, co faktem, KTO
                      to
                      > zrobił i w jakim celu.
                      No i tu jest klu programu (nie wiem jak sie pisze klu smile)
                      Nie chodzi o to CO zrobiono tylko KTO.
                      Więc nie dyskutujmy o etycznych zasadach linkowania.
                      Po prostu Michiko wypracowała sobie tu pewną "markę" i teraz zbiera tego owoce.

• michiko Lilu 11.10.06, 13:27
                      nie upuszczam sobie rzułci kosztem innych userek. Zadałam pytanie załaczając
                      link do forum które nie jest zamknięte, mam ograniczorny dostęp.
                      Więc nie rozumiem o co to larum.
                      POza tym czekam z nadzieję, ze zaczniesz byc obiektywna. Niestety nigdy nie
                      byłas nie jestes i raczej nie będziesz obiektywna. A szkoda.
                      • lila1974 Michiko 11.10.06, 13:32
                        Zadać pytanie mogłaś autorce, skoro jej motywy Cię interesowały.

Zauważyłaś wypowiedzi w tym wątku?
                        Zauważyłaś jak wiele osób jest zniesmaczonych Twoimi wystąpieniami?
                        To się nad tym zastanów.

A ja się nad swoim obiektywizmem zastanowię, jak jego brak zarzuci mi ktoś,
                        kogo opinia ma dla mnie znaczenie.
                • kottiki Re: kottiki 11.10.06, 13:48
                  Tak się tylko zastanawiam, czy gdyby ten sam filmik został podlinkowany
                  przez kogoś innego np. na CI.. z komentarzem przykładowo :"Zobaczcie, cudowny
                  filmik - akrobacje maluszka" czy "Przytulne mieszkanko w brzuszku mamy" czy
                  rekacje niektórych Pań również byłyby takie same?

Czy osobę, która podlinkowała też nazywano by wywłoką, czy to również nazwano
                  by to świnstwem?

• kottiki Re: kottiki 11.10.06, 13:50
                    Ponieważ wykropkowało, chodziło o "ciąże i poród"smile.
                  • lila1974 Re: kottiki 11.10.06, 13:51
                    Zapewne nie, bo jednak nie tylko fakt się liczy ale również intencje.
                    • michiko a to jest nieobiektywne 11.10.06, 13:55
                      "obiektywna " moderatorko
    • alfa36 Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 09.10.06, 23:37
      Że Ci się chce buszowac po forach i komentować.
    • lilith76 Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 10.10.06, 10:12
      Wątek został założony na forum ZAMKNIĘTYM, gdzie jest pewien znający się krąg osób, z indywidualnymi historiami i problemami. Od dwóch lat kibicowano tam ciemnejnocce w ułożeniu sobie życia, poradzeniu ze stratą jednego dziecka, utrzymaniem wczesnej ciąży (nawet nazwa minizdechlaczek ma swoją historię i dla mnie to ciekawsze niż infantylne dzidzi, czy baby). Tam taki filmik ma sens, bo to NASZA prywatna sprawa jakimi radościami się dzielimy.
      Chętnie zapraszamy na forum inne e-mamy.

Inną sprawą jest przeklejanie takiego wątku, bez pytania autorki, ze złośliwym komentarzem. Ktoś inny nie bardzo by zrozumiał dzielenie się publiczne problemami małżeńskimi, które ty miałaś rozpisane w kilku wątkach. Ale taki argument to zniżanie się do twojego poziomu.
      • jowita771 zgadzam się z lilith i zonką 10.10.06, 18:06
        jak można wyciągać z zamkniętego forum cokolwiek i krytykować. ktoś napisał, że
        można było wysłać emailem do znajomych film z usg. a nocka pokazała film w
        miejscu, gdzie ma właśnie znajomych. nie wysłała go do michiko, tylko pokazała
        nam - lilith, zonce, mnie i innym macochom na NASZYM forum.
        dziewczyny, włazicie do cudzego domu, robicie na dywan i dziwicie się, ża
        gospodarz sie nie cieszy?
    • jayin Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 10.10.06, 23:40
      michiko napisała:

> Nie bardzo rozumiem jaki ma cel umieszczenie filmu z USG ciązy??
      > To swego rodzaju ekshibicjonizm. Komu taki film jest potrzebny do szczęścia
      > no same powiedzcie?

łaaa... michikow, też masz problem. nie chcesz - nie oglądaj. i tyle wink
      a po co taki film umieszczać w sieci? myślę, że wiesz. Po to, żeby znajome osoby Umieszczaczki mogły "za jednym zamachem" klikać w linkę i pooglądać sobie ten film. bez konieczności wysyłania tego samego linka w kilkudziesięciu mailach - co zupełnie idiotycznym pomysłem by było.

nachalny ekshibicjonizm ma miejsce tylko wtedy, kiedy osoby nie wyrażające woli napataczają się siłą rzeczy i są zmuszone oglądać coś. A to jest zwykła publikacja. Dla znajomych. Wyraźnie opisana, więc nie każdy musi tam wchodzić i napawać się ekshibicjonizmem wydumanym - do ktorego został zapewne zmuszony smile E, Michiko, Michiko... Wielkie mecyje z tym eks-hibicjonizmem... heh wink

pozdrawiam wink

J.
    • sliwka.robaczywka Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 11.10.06, 00:21
      Michiko, czy chodzi ci o to, co dziewczyna napisała w swoim poście ?

Masz na mysli tę zupe ogórkową?
      Że to niby ekshibicjonizm - tak sie chwalić, że zupa wyszła jej smaczna ?

• dag_mara Jak to od razu widać, kiedy zabraknie argumentów 11.10.06, 10:01

• chloe30 Re: no proszę, proszę donosicielka erin działa 11.10.06, 10:44
      Dobra, nie jestem adwokatem Erin, a wręcz pewnie jej wrogiem, ale do cholery
      KTÓRY DLA NIEJ NIEWYGODNY POST ZOSTAŁ SKASOWANY??
      Normalnie jad wam oczy zalewa że nie widzice????????
      • e_r_i_n Re: no proszę, proszę donosicielka erin działa 11.10.06, 10:45
        chloe30 napisała:

> Dobra, nie jestem adwokatem Erin, a wręcz pewnie jej wrogiem

A od kiedy to, droga Chloe? smile
        • chloe30 Re: no proszę, proszę donosicielka erin działa 11.10.06, 10:45
          e_r_i_n napisała:

> chloe30 napisała:
          >
          > > Dobra, nie jestem adwokatem Erin, a wręcz pewnie jej wrogiem
          >
          > A od kiedy to, droga Chloe? smile

No, ja tam nie wiem co ty myślisz smile
          • e_r_i_n Re: no proszę, proszę donosicielka erin działa 11.10.06, 10:46
            chloe30 napisała:

> No, ja tam nie wiem co ty myślisz smile

No to sie domysl. Do tego matematyki nie poczeba wink
            • chloe30 Re: no proszę, proszę donosicielka erin działa 11.10.06, 10:51
              e_r_i_n napisała:

> >
              > No to sie domysl. Do tego matematyki nie poczeba wink

Ale logiczne myślenie - ja nie wiem czy takowe jest moja mocna domena smile
    • lila1974 Michiko 11.10.06, 10:47
      rozumiem, ż eżycie Ci dopiekło i przyszłaś się na kimś wyżyć?
      Może zrób to na osobie, która jest przyczyną Twoich zgryzot, co?
      • michiko Lili 11.10.06, 10:48
        ja się nie wyżywam kochana, komentuję ejdynie fakty, które erin opisywała.
        chyba wolno prawda??
        • lila1974 Michiko 11.10.06, 10:56
          Nie "komentujesz jedynie" - Ty się zwyczajnie lubujesz w wywlekaniu cudzych
          spraw, co nie tylko ja zauważyłam. Cały ten wątek powinien ci uswiadomić, że
          twoje postępowanie jest dziecinne i wystawiasz sobie brzydkie świadectwo, choć
          tak bardzo starasz się zdyskredytować innych.
          • michiko Lilu 11.10.06, 11:01
            pytam jedynie o sprawę, którą erin opisywała na forum.
            Nie nazwałbym tego wywlekaniem.
            Miłego dnia moja droga smile))
            • lila1974 Michiko 11.10.06, 11:06
              Ty dobrze wiesz i ja dobrze wiem, i wie to każdy stały uczestnik tego forum, że
              osobą erin interesujesz się w wyjątkowo chory sposób.
              Zresztą, jak widać po Twoim założycielkim poście, Ty generalnie lubisz wsadzać
              kij w mrowisko i bruździć.
              Widać taka Twoja natura - w takim razie przestaję się pewnym sprawom dziwić.

Ja Tobie równiez życzę miłego dnia, będzie o wiele milszy jeśli nie będziesz
              sie skupiała na tym, jak komuś dowalić, ale na tym, jak komuś sprawić
              przyjemność smile
          • iljana Re: Lila-moderator? 11.10.06, 11:05
            hej, wiem ze tu rozgorzała rozmowa... ale czy mozesz znaleźć moment i odpisać
            mi na maila.
            • lila1974 Re: Lila-moderator? 11.10.06, 11:07
              Już sprawdzam.
    • chloe30 Re: skasowano post dotyczący 11.10.06, 10:55
      No rzeczywiście, skasowano.
      Bład moderatorek - daje kolejne argumenty o ich stronniczości, a wystarczyło
      ingnorowac zaczepki.
      Sorry Michiko, ale masz misję?
      Tez nie popieram, ale w sumie - moje alimenty na moje dziecko? Nie, wiec looz.
      • ledzeppelin3 Re: do wegatki i pomniejszych 11.10.06, 11:17
        Zanim całkiem zgorszycie się wywlekaniem przez michiko postów, uderzcie się w
        cysie z powodu wywlekania oraz robienia użytku z intymnych wątków z pewnego
        zamkniętego forum, co jest chyba jeszcze mniej na miejscu, niż wywlekanie
        wątków ogólnodostępnych, nieprawdaż? Malutkie hipokrytkitongue_out
        • michiko Led 11.10.06, 11:21
          to nie są malutkie hpoktytki to sa wielkie hipokryty.
          Jak któras pijpula wywlekała wątki z tego zamkniętego forum to ok, ale jak ktos
          innych chciał podyskutować nad wątkiem z forum które nie jest zamkniete, to
          przezywaja jakies koszmary.
          Zgroza. Pozatym mpoderatorki tradycyjnie są stronnicze, ale tym razem okazało
          się ewidentnie że kłamią.
          • mikawi Re: Led 11.10.06, 11:41
            macochy SĄ forum zamkniętym i jeśli miałaś jakies potrzeby podyskutowania nad
            watkiem z tego forum trzeba było napisać w rzeczonym wątku i pytanie skierować
            do autorki wątku a nie WYWKLEKAĆ wątek na inne fora.
            A swoja drogą czy WYWLEKANIE to domena WYWŁOK? bo źródłosłów jakiś taki
            podobny wink
            • michiko zamkniętym?? 11.10.06, 11:44
              przeciez czytać może je każdy. Pisać dopero po akceptacji założyciela forum.
              • mikawi Re: zamkniętym?? 11.10.06, 11:45
                poczytaj sobie w takim razie definicje for zamkniętych, otwartych i ukrytych
                zanim zaczniesz WYWKLEKAĆ
                • michiko mikawi 11.10.06, 11:47
                  ja nic nie wywlokłam. Ponieważ dostęp do czytania tego forum ma każdy więc
                  każdy inny tez mogł to zrobić. Zupełnie nie wiem dlaczego tak bardzo się
                  denerwujesz.
                  • mikawi Re: mikawi 11.10.06, 11:52
                    dziewczyny ci juz odpowiedziały - post ciemnejnocki skierowany był do
                    uczestniczek zupelnie innego niz to forum, forum ZAMKNIĘTEGO i zupełnie nie
                    rozumiem po kiego grzyba wściubiasz nosa w nie swoje sprawy i przenosić wątki
                    na inne, niezwiązane z tamtym, forum? A potem się dziwisz zdziwieniu innych?
                    Nie masz swojego życia, że żyjesz życiem innych i z zapałem godnym lepszej
                    sprawy pasjonujesz się prywatnymi sprawami innych ludzi?
                    • pani.dobro.strzyka alesz mikawi 11.10.06, 12:03
                      dlaczego pszeszkadza ci że misziko pasjonuje się losem innych ludzi???
                  • lila1974 Michiko 11.10.06, 12:01
                    Każdy inny mógł, ale tego nie zrobił.
                    Natomiast nie dziwi, z eTy się tego dopuściłaś.
              • iwles Re: zamkniętym?? 11.10.06, 11:45
                własnie na tym polega forum zamknięte.
                Pomyliło ci się chyba z forum ukrytym.
          • iwles Re: Led 11.10.06, 11:43
            I tu Michiko się z tobą nie zgodzę.

Moje posty nie raz były usuwane, a i wątek cały też.
            Nie mówiąc już o tym, że były gdzies przenoszone.

Ale nie mam żalu do całego świata, ani nie szukam nigdzie poklasku, jak to
            zostałam źle potraktowana.
            • ledzeppelin3 Re: Led 11.10.06, 12:37
              Mój Boszszsz, jak widać domeną nie tylko polityków jest kierowanie uwagi z
              problemu głównego (wywlekanie wątków z forów) na poboczny (forum zamknięte to
              zamknięte, a ukryte to ukryte!!! HA HA HA!!!!!!).A wąteczki jak były wywlekane,
              tak sątongue_outPP
              • lila1974 Led 11.10.06, 13:01
                TY???
                TY się nagle taka praworządna zrobiłaś???
                A czy to przypadkiem nie TY nie kryłaś dumy z faktu, że łazisz sobie bezkarnie
                po forum ukrytym, do którego nie masz dostępu, a do którego drogę utorował Ci
                sprytny kolega?
                • mlody_zonkos Re: Led 11.10.06, 13:09
                  > a do którego drogę utorował Ci
                  > sprytny kolega?

przepraszam, nie kolega, nie kolega

tylko glupota kolezanki wink
                  • lila1974 no proszę :) 11.10.06, 13:25
                    Jak kolega wie, o kim mowa smile

Mówisz o głupocie dziewczyny, która użyła tak bajecznie prostego hasła, z enie
                    mialeś problemu z jego odgadnięciem?
                    Rzeczywiście mogła się bardziej postarać, jednak nie musisz się martwić to nie
                    była GŁUPOTA to byla niefrasobliwość.
                    Na szczęście dziewczyna jest MĄDRA, więc wyciągnie wnioski z Waszego
                    nieetycznego zachowania smile
                    • mlody_zonkos Re: no proszę :) 11.10.06, 13:28
                      > Jak kolega wie, o kim mowa smile

bo kolega sprytny jest wink

>
                      > Mówisz o głupocie dziewczyny, która użyła tak bajecznie prostego hasła, z
                      enie
                      > mialeś problemu z jego odgadnięciem?
                      > Rzeczywiście mogła się bardziej postarać, jednak nie musisz się martwić to
                      nie
                      > była GŁUPOTA to byla niefrasobliwość.

jak to zwal tak zwal wink

> Na szczęście dziewczyna jest MĄDRA, więc wyciągnie wnioski z Waszego
                      > nieetycznego zachowania smile

no wlasnie nie, nie, nie

nie jest madra, nie wyciagnela wnioskow,
                      i wszystko wskazuje na to, ze nie wyciagnie!

• moofka Re: no proszę :) 11.10.06, 13:30
                        hm, a jakie wnioski mozna wyciagnac z tego, ze w necie mozna spotkac swinie?
                        oprocz - unikac - oczywiscie, co sugerujesz niefrasobliwej dziewczynie?
                        • mlody_zonkos Re: no proszę :) 11.10.06, 13:35
                          > hm, a jakie wnioski mozna wyciagnac z tego, ze w necie mozna spotkac swinie?

no mozna, takie jest zycie - i to nie tylko na necie smile

> oprocz - unikac - oczywiscie, co sugerujesz niefrasobliwej dziewczynie?

unikac - sposob dobry, ale sama siebie przeciez nie uniknie, nie? smile
                          • moofka Re: no proszę :) 11.10.06, 13:35
                            a konkretniej? wink
                            • mlody_zonkos Re: no proszę :) 11.10.06, 13:44
                              > a konkretniej? wink

no co?
                              znowu mam wywlekac rzeczy, o ktorych nie powinienem wiedziec? wink
                              • lila1974 Re: no proszę :) 11.10.06, 13:47
                                Wywlekaj, co sobie bedziesz załował.
                                Nagle skrupuły dopadły?
                                • mlody_zonkos Re: no proszę :) 11.10.06, 14:15
                                  > Wywlekaj, co sobie bedziesz załował.
                                  > Nagle skrupuły dopadły?

nooo, u spowiedzi bylem i obiecalem poprawe wink
                              • moofka Re: no proszę :) 11.10.06, 13:47
                                cos sugerujesz gierkami słownymi, zonkosiu miedzy półsłowkami - czemu nie
                                pojedziesz konkretem po męsku?
                                co - oprocz tego ze haslo nalezy miec bardziej zlozone - mozna wywnioskowac po
                                twoim wystepku, ktorym tak sie szczycisz od blisko pol roku?
                                • mlody_zonkos Re: no proszę :) 11.10.06, 14:14
                                  > cos sugerujesz gierkami słownymi, zonkosiu miedzy półsłowkami - czemu nie
                                  > pojedziesz konkretem po męsku?

bo makiawelizm zarazliwy jest, malo tego mozna go polubic wink

> co - oprocz tego ze haslo nalezy miec bardziej zlozone - mozna wywnioskowac
                                  po
                                  > twoim wystepku,

niby tak, ale to i tak niewiele daje

> ktorym tak sie szczycisz od blisko pol roku?

przesadzasz, nie ma sie czym szczycic, to bylo zenujaco proste

po prostu rozsmieszylo mnie zestawienie czyjegos ego i jego glupoty wink
                                  • moofka Re: no proszę :) 11.10.06, 14:18
                                    no jak panienka szesnastka jakas, kokietuje kokietuje ale i tak nic z tego nie
                                    bedzie, jak widze ;P
                                    sztuka dla sztuki, poostrzyc pazurki na forumie wink
                                    dziwi o tyle, ze ty tu nie po raz pierwszy i nie drugi nawet
                                    • mlody_zonkos Re: no proszę :) 11.10.06, 14:21
                                      > no jak panienka szesnastka jakas, kokietuje kokietuje ale i tak nic z tego
                                      nie
                                      > bedzie, jak widze ;P

bo ja tak publicznie nie moge wink
                                      niesmialy jestem wink

> sztuka dla sztuki, poostrzyc pazurki na forumie wink

szybko sie ucze,
                                      te gry slowek, niedomowienia, sugestie oczywiste tylko dla garstki
                                      wtajemniczonych - urzeklo mnie to wszystko ;DDDDDDDDD

> dziwi o tyle, ze ty tu nie po raz pierwszy i nie drugi nawet

ale ze o co chodzi?
                                      • moofka Re: no proszę :) 11.10.06, 14:23
                                        mlody_zonkos napisał:

>> ale ze o co chodzi?

prawda jak trudno rozmawiac,kiedy się nie chce wynurzyc z grząskiego błotka na
                                        dzienne światełko?
                                        nie, to nie
                                        chęci miałam dobre, jak zawsze wink
                                        paputki
                                        • mlody_zonkos Re: no proszę :) 11.10.06, 14:25
                                          > prawda jak trudno rozmawiac,kiedy się nie chce wynurzyc z grząskiego błotka
                                          na
                                          > dzienne światełko?
                                          > nie, to nie

alez kochana moja, ja naprawde nie zalapalem co masz na mysli smile

> chęci miałam dobre, jak zawsze wink

nie watpie wink
                                • kosheen4 :) 11.10.06, 14:21
                                  moofka napisała:

> cos sugerujesz gierkami słownymi, zonkosiu miedzy półsłowkami - czemu nie
                                  > pojedziesz konkretem po męsku?

chłopak się dopasowuje do stylu panującego na tym forum, ot co.w pewnych
                                  sprawach do dobrego tonu należy popuszczanie po maleńku, po kropelce.
                                  tu kasia, tam kama, gdzie indziej subtelne żaluzje dotyczące pożycia - a kto
                                  wali wprost ten jest świnia i kanalia i mu gniją genitalia!
                                  a zonkoś nie chce żeby mu gniło najwyraźniej.
                        • michiko w necie sa nie tylko świnie. Idiotki również. 11.10.06, 13:35
                          moofko odpowedzsobie do której kategorii ty się zaliczasz.
                          • lila1974 Michiko 11.10.06, 13:37
                            jesteś na prawdę małym człowieczkiem
                            • michiko No Lilu masz okazje powywyzszac się. 11.10.06, 13:38
                              Bierz krzesło i popatrz sobie z góry.
                              • lila1974 Re: No Lilu masz okazje powywyzszac się. 11.10.06, 13:41
                                Ano mam
                • kosheen4 he he he 11.10.06, 13:18
                  lila1974 napisała:

> TY???
                  > TY się nagle taka praworządna zrobiłaś???
                  > A czy to przypadkiem nie TY nie kryłaś dumy z faktu, że łazisz sobie bezkarnie
                  > po forum ukrytym, do którego nie masz dostępu, a do którego drogę utorował Ci
                  > sprytny kolega?

ktoś tu musi być praworządny, dlaczego nie led? chociaż ja bym tego nie nazwała
                  praworządnością, ale celnością pointy.

(a dzięki sprytnym kolegom można dowiedzieć się rzeczy interesujących. na
                  przykład że są równi i równiejsi. niektórym występowanie na jednym forum a nawet
                  w jednym wątku pod dwoma nickami uchodzi a u innych traktowane jest jako trolling)
                  • lila1974 kosheen4 11.10.06, 13:35
                    Już kiedyś ci to napisałam, jeśli masz dowody na to, ze jako moderator
                    nadwyrężam zaufanie userek, że postępuję nieetycznie to je przedstaw
                    administracji.

Szczekać potrafi każdy.
                    • michiko Lilu 11.10.06, 13:37
                      spokojnie na wszystko przyjdzie czas.
                      Zapewne znasz powiedzenie" jak klient jest to i dowody się znajdą"
                      wiec nie śpiesz się tak z pisaniem o szczekaniu bo możesz zostać bolesnie
                      pokąsana a nie tylko obszczekana. Obsikać też cię mozna.
                      • lila1974 Michiko 11.10.06, 13:42
                        Masz rację, po Tobie można się wszystkiego spodziewać.
                    • kosheen4 Re: kosheen4 11.10.06, 13:41
                      lila1974 napisała:

> Już kiedyś ci to napisałam, jeśli masz dowody na to, ze jako moderator
                      > nadwyrężam zaufanie userek, że postępuję nieetycznie to je przedstaw
                      > administracji.

tobie nie muszę niczego udowadniać, bo z racji swoich uprawnień doskonale wiesz
                      kto zacz dobrodziejki, zębuszki, robaczywki i dobrostrzyki wink
                      że nieetycznie? e, to za duże słowo tym razem, tylko dlaczego koleżanka wypiera
                      się zwykłej ludzkiej słabości?

> Szczekać potrafi każdy.
                      • lila1974 Re: kosheen4 11.10.06, 13:45
                        Jaką słabość mi tu sugerujesz?
                        Słabość do niektórych userek?
                        Masz prawo tak myśleć, co wcale nie musi być prawdą.
                        • michiko ona ma rację Lilu 11.10.06, 13:49
                          ponieważ posty które bezpośrednio obrażały mnie wisiały spokojnie, natomiast
                          inne błyskawicznie usuwałaś. I tutaj jestes nierzetelna i nieobiektywna.
                          Szczególno słabość masz do kumpelek z pijpulkowa gdzie sobie dupki nawzajem
                          liżecie i słodzicie. beeeeeeeeee
                          • lila1974 Michiko 11.10.06, 13:57
                            Czytałam cały wątek i nie zauważyłam, by ktoś cię obrażał.
                            Dla pewności przeczytałam go więc teraz i nadal nie widzę, by ktoś Cię obrażał.
                            Podaj prosze linki do tych obraźliwych wypowiedzi.
                            Odpowiem nocą, bo i tak już za duzo uwagi poświęciłam dziś forum.
                        • kosheen4 Re: kosheen4 11.10.06, 13:57
                          lila1974 napisała:

> Jaką słabość mi tu sugerujesz?
                          > Słabość do niektórych userek?

nie potwierdzam, nie zaprzeczam (nie mogłam się powstrzymać;-P)

można to i tak nazwać. jasne, prawdą to być nie musi, ale koń jaki jest - nadal
                          widzę. taki sprytny ten kolega.
                • ledzeppelin3 Re: Led 11.10.06, 13:30
                  Zgadza się, nie kryłam się, byłam, czytałam, chciało mi się nawet rzygać po
                  lekturze, bo tyle złości, zapiekłości i małoduszności dawno nie widziałam. ALE
                  nigdy nie robiłąm z siebie świętej zgorszonej Kasi (prawda, ze Kasi?). Gorszy
                  mnie nie wyciąganie przez was wątków. Tylko to, że robicie z siebie Nieskalane,
                  Dobrotliwe, Tryskające Niewinnym Humorem mamusie.
                  • lila1974 obśmiałam się jak norka 11.10.06, 13:39

• mlody_zonkos Re: obśmiałam się jak norka 11.10.06, 13:41
                      ja tez - led powinna pulitzera dostac! smile
                      • michiko Nobla zonkos Nobla n/t 11.10.06, 13:42

• kosheen4 michiko, melduj się w kurfidouku 11.10.06, 13:45
                          uroczystość wręczania zaraz się zacznie
                          przynieście Wielką Łyżkę! to będzie nagroda wlewna smile
                      • umasumak Zonkosiu 11.10.06, 22:32
                        Zapytam, kierując się chęcią dojścia prawdy i zakończenia wreszcie tej farsy.
                        Czy doszedłeś tożsamości naszej wspólnej znajomej N? Zwróciłeś się do mnie w
                        zimie o pomoc w kwestii wykrycia "szpiega". Pomogłam, na ile potrafiłam.
                        Czyżbyś doszedł, że N, to jedna z Pijpulek? Bo nie mogę pojąć ciągłych
                        insynuacji, że my coś wykradałaśmy z forum Oxy. Przecież wiesz doskonale, jaką
                        drogą dotarły do nas wątki ze Żmij. Pozdr
                  • michiko Led 11.10.06, 13:39
                    Dobrotliwe, Tryskające Niewinnym Humorem mamusie.
                    - pokaż mi kochana które mają owe przymioty bo mam okulary i doprawdy nie moge
                    ich dostrzec.
                    • joasiiik25 Re: michiko 11.10.06, 13:58
                      FAJNE MASZ SYGNATURKIsmile
                      jakas wojna ?????
                    • dag_mara Re: Led 11.10.06, 14:20
                      > Dobrotliwe, Tryskające Niewinnym Humorem mamusie.

> - pokaż mi kochana które mają owe przymioty bo mam okulary i doprawdy nie
                      moge
                      > ich dostrzec.

np. ja wink
              • marychna31 Re: Led 13.10.06, 22:50
                > Mój Boszszsz, jak widać domeną nie tylko polityków jest kierowanie uwagi z
                > problemu głównego (wywlekanie wątków z forów) na poboczny (forum zamknięte to
                > zamknięte, a ukryte to ukryte!!! HA HA HA!!!!!!)

A czyż czasami wątkiem głównym w tym że wątku nie jest rzekomy ekschibicjonizm i
                jego cele?

> zamknięte, a ukryte to ukryte!!! HA HA HA!!!!!!).A wąteczki jak były >wywlekane,
                > tak sątongue_outPP
                A co, znowu się pożarłyście na waszym forum i znowu sobie wywlekacie jakieś
                wąteczki? Może załóżcie w takim razie speszal edyszyn do speszal edyszyn dla
                superhiperelity?
                Led przesłodka, specjalnie dla ciebie tysiace uśmiechów!smile)))))
                • ledzeppelin3 Re:Marychniu 13.10.06, 23:04
                  Buziam, pozdrowionka dla dzidzismile))
          • mkolaczynska Re: Led 13.10.06, 21:00
            michiko napisała:

> to nie są malutkie hpoktytki to sa wielkie hipokryty.
            WIELKIEEE to jest dobre okreslenie. smile
    • michiko do moderatorki 11.10.06, 11:03
      bądź obiektywna moja droga. I zacznij kasować z sensem, a nie tak jak do tej
      pory.
      • lila1974 Michiko 11.10.06, 11:08
        Wybacz, ale nie Ty mi będziesz dyktowała co mam kasować.
        Nie podoba się? Adres książki skarg i zażaleń znasz smile
        • michiko Lila i czajka 11.10.06, 11:14
          jakis czas temu zosatł skasowany watek OXYGEN.
          Cały. Po protestach rzuciłyście wyjaśnieniem, że nie można skasowac
          pojędyńczego postu, szczególnie tego pierwszego.
          Teraz okazuje sie jak widać ze można ciąć pojedyńczo.
          Minęłyście się z prawdą, ale to dla was nie pierwszyzna.
          • michiko HALO czekam na wyjasnienie 11.10.06, 11:42
            czy juz nie łaska tego zrobić?
            Jak czajce za ciężko to niech się zrzeknie moderowana tego forum.
          • lila1974 Michiko 11.10.06, 11:56
            Ja dopiero dziś odkryłam, jak to działa, więc skorzystalam z udostępnionej mi
            wiedzy.
            Jak masz jeszcze jakieś pytania to zapraszam na priv lub forum o moderacji.
            • michiko Lilu szczerze gratuluję 11.10.06, 12:26
              nareszcie cos nowego odkryłaś. Tylko jakoś nie moge uwierzyć ze dopiero teraz
              to nastąpiło. Wcześniej nie zapytałas kogoś madrzejszego od siebie, szkoda
              wielka.
              • lila1974 Michiko 11.10.06, 12:28
                Tak mi przykro, że nie jesteś moderatorem - jesteś taką skarbnica mądrości i
                cnót wszelakich, z ezapewne czerpałabym z Ciebie pełnymi garściami
    • liwilla1 ktos uprzejmie mi wyjasni o co chodzi?? 11.10.06, 11:11
      bede wdzieczna, bo z waszych postow niestety nie da sie niczego dowiedziec, a
      wnioskujac po tonie dysputy i zamieszaniu (ponownym) wokol moderatorek chyba
      jest ciekawie smile pliz, pliz big_grin
      • anna-pia Re: ktos uprzejmie mi wyjasni o co chodzi?? 11.10.06, 11:28
        przegrzeb sobie forum za jakies ostatnie pół roku smile)))
        stara sprawa, nie ma co odgrzewać - niektórzy nie lubią, jak im się przypomina,
        że się po świńsku zachowali, i wmawiają stronie pokrzywdzonej, że była stroną
        krzywdzącą ;p
    • lila1974 Przyklejone przez moderatora 13.10.06, 12:44
      oo post moj przywrócono_ hurrrra autor: michiko
      Data: 13.10.06, 12:00
      jeden dzień nie ma czajki i od razu lepiej...
      okazuje się ze moderatorki nie zawsze mają rację. Zastanawiam się czy nowa
      opiekunka forum bedzie bardziej obiektywna??
      • lila1974 Re: Przyklejone przez moderatora 13.10.06, 12:47
        Michiko autor: lila1974

Nie ukrywam, że zapytam o powód przywrócenia Twojego wpisu.

Zadziwiające jest to, że to JA ocenzurowalam Twój wpis i dobrze o tym wiesz,
        ale jak zwykle psy wieszasz na Czajce.

Nie mozesz normalnie funkcjonować na forum, tylko wiecznie jątrzysz i obrażasz?

A ten wątek zostanie usunięty. Dopisuj się w wątku, którego Twoja radość
        dotyczy.
        • lila1974 Re: Przyklejone przez moderatora 13.10.06, 12:48
          lilu
          Autor: michiko

i włąsnie wylazł z ciebie cały twój pseudoobiektywizm.
          Gratulacje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka