michiko 09.10.06, 15:04 Nie bardzo rozumiem jaki ma cel umieszczenie filmu z USG ciązy?? To swego rodzaju ekshibicjonizm. Komu taki film jest potrzebny do szczęścia no same powiedzcie? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14479&w=49851845 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moofka Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 09.10.06, 15:15 nie wiem, ale tam jest przynajmniej kilkanascie wpisow ktorym sie podoba wiec chyba troszeczke chcesz sie czepic, no przyznaj nie takie rzeczy ludzie w necie umieszczają i nkt sie nie dziwi Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 09.10.06, 15:19 a ja też mam mieszane uczucia co to upubliczniania takich dość intymnych detali swojego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 no wlasnie po co? 09.10.06, 15:19 to samo pytanie chcialabym zadac laskom umieszczajcych zdjecia swoich dzieci i zdjecia ze slubu Odpowiedz Link Zgłoś
lucerka Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 09.10.06, 15:20 Michiko, obejrzyj sobie moze zdjecia i filmy z porodow. Dzidzia na USG to lajcik. Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 09.10.06, 15:23 Pewnie tym, ktore kibcuja ciemnejnocce, znajac jej historie. Rada jest prosta - nie chcesz, nie umieszczaj swoich zdjec/filmow/czegokolwiek, a jesli przeszkadza Ci to w wykonaniu innych, nie ogladaj. Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 michiko spytala o cos innego 09.10.06, 15:28 spytala po co umieszczaja w necie takie rzeczy a nie czy ma to ogladac, czytaj ze ZROZUMIENIEM Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: michiko spytala o cos innego 09.10.06, 15:30 no to moze niech zapyta autorki tego filmu po co pyta na forum, skoro chce wiedziec czemu ta dziewczyna umiescila film maja wszyscy inni ludzie odpowiadac czemu ktos umiescil film? Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: michiko spytala o cos innego 09.10.06, 15:38 Mniej agresji, moja droga Skoro pyta, po co, to znaczy, ze jej przeszkadza w taki czy inny sposob. A skoro przeszkadza, to niech nie zaglada. CBDU. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: michiko spytala o cos innego 09.10.06, 15:39 e_r_i_n napisała: > . CBDU. ??????????? CHWD to wiem ale CBDU??? Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: michiko spytala o cos innego 09.10.06, 15:40 A matematyki sie moja droga w podstawowce uczyła? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: michiko spytala o cos innego 09.10.06, 15:40 e_r_i_n napisała: > A matematyki sie moja droga w podstawowce uczyła? Udawałam tylko PP Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: michiko spytala o cos innego 09.10.06, 15:43 ja tez nie wiem co to za symbol hehhee Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: michiko spytala o cos innego 09.10.06, 15:43 No wiesz, niedouku jeden Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: michiko spytala o cos innego 09.10.06, 15:49 e_r_i_n napisała: > No wiesz, niedouku jeden Jeszcze gorzej było z fizyką PP Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: michiko spytala o cos innego 09.10.06, 15:57 chloe30 napisała: > Jeszcze gorzej było z fizyką PP Aaa, u mnie z fizyka tez srednio było Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: michiko spytala o cos innego 10.10.06, 15:35 chloe30 napisała: > e_r_i_n napisała: > > > A matematyki sie moja droga w podstawowce uczyła? > > Udawałam tylko PP O, też masz dyskalkulię? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: michiko spytala o cos innego 10.10.06, 15:45 driadea napisała: > chloe30 napisała: > > > e_r_i_n napisała: > > > > > A matematyki sie moja droga w podstawowce uczyła? > > > > Udawałam tylko PP > > > O, też masz dyskalkulię? Zaawansowaną )) Ostatnio musiałam policzyc 22% Vat - dużo łez mnie to kosztowało PP Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: michiko spytala o cos innego 09.10.06, 16:17 u Was tez nie najlepiej z rozumieniem tekstu pisanego. ciemnanocka napisała w tytule wątku, po co - zeby sie pochwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
daria_nowak Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 09.10.06, 16:01 Zacytuje Cię, gdy komuś nie bedzie się podobało, to co piszę - "nie podoba się - nie czytaj" Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 09.10.06, 15:32 tak samo moznaby zapytac po co komu potrzebne posty michiko do szczescia? Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: zeby wam sie nie nudzilo 09.10.06, 15:40 temat wałkowany sto razy kazdy robi jak uwaza za stosowne nic nam do tego Odpowiedz Link Zgłoś
fify Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 09.10.06, 15:41 ja widze jedną tylko odpowiedz: bo chciała sie pochwalic. a tak marginesie, to bardzo ładny filmik Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 09.10.06, 15:51 w necie wszystko jest ekshibicjonizmem Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 09.10.06, 15:52 Film,jak film-bardziej zszokowana jestem okresleniem "minizdechlak".Ze to niby dowcipnie,czy pieszczotliwie???Jedni lubia pokazywac cycki publicznie,inni film z USG,a jeszcze inni film z nocy poslubnej... Odpowiedz Link Zgłoś
zonka77 gacusia 09.10.06, 16:01 Uważam że ciemnanocka jest bardzo miłą dziewczyną i jest po prostu przeszczęśliwa z powodu ciąży (ma powody) dlatego się chwali swoim dzidziusiem - rozumiem ją doskonale i myślę że to jej sprawa co pokazuje w necie. nie pasuje - nie oglądajcie. Pokazywanie filmu z USG nie ma kurcze nic wspolnego z pokazywaniem cycków, nie widzisz gacusia różnicy między wywalaniem cycków publicznie a dzieleniem się swoim szczęściem i chwaleniem się dzidziusiem? Kurcze kobiety nie macie się czym zająć czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
malaga_tikitaki Re: gacusia 09.10.06, 16:12 1)By moc sie podzielic sowim szczesciem ze znajomymi ? 2)By osoby jak np. Michiko, mialy o czym pisac na forum Odpowiedz Link Zgłoś
melka_x Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 09.10.06, 16:24 Każdy ma własną miarę ekshibicjonizmu. Dla innych to będzie np. wywlekanie na ogólnie dostępnym forum intymnych problemów małżeńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 09.10.06, 17:48 No jak to?? Przeciez to 100% dowod na to ze ktos ja w koncu przelecial)) Przeciez takie USG az krzyczy: Patrzcie uprawialam sex) Odpowiedz Link Zgłoś
zonka77 Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 09.10.06, 18:10 oxy...ależ złośliwa jesteś Nie znacie ciemnejnocki - co za brednie wypisują niektóre z was,oxygen - ona jest mężatką więc problemów z seksem raczej nie ma, nic nie wiecie o niej, ma powody żeby się cieszyć bardzo z tego maluszka, pochwaliła się nim na konkretnym forum gdzie ją inne dziewczyny lubią i znają. A szanowna michiko wywlekła jej wątek żeby sobie poużywać. Oj, nieładnie, bardzo nieładnie Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 09.10.06, 18:20 ja tam nie pisze konkretnie w odniesieniu do osoby ino zjawiska Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 09.10.06, 18:25 zonka, to tak samo jak z ekshibicjonizmem w necie, nie chcesz, nie czytaj, nie odpowiadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
zonka77 Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 09.10.06, 19:05 michiko po co wywlekasz wątek z "macoch" - on był do dziewczyn z tamtego forum, nie do emam (żeby niektóre mogły robić ohy i ahy nad nim) Na "macochach" ten wątek ma sens i jest na miejscu, czytając od dawna posty ciemnejnocki doskonale rozumiem dlaczego jest taka uradowana i cieszę się wraz z nią jak i inne macochy. A Ciebie nie rozumiem - przecież nie powiesiła tego wątku na "emamie". Zapytaj się ciemnejnocki jak cię ciekawość dręczy. Niesmak - to czuję przy całym Twoim wątku michiko. Ten wątek nie był do Ciebie więc jeśli pytasz po co to komu to Ci odpowiem: Dla Ciebie PO NIC. Odpowiedz Link Zgłoś
pani.czarodziejka Ależ Zonko 09.10.06, 23:54 Nie wysilaj się. To na Michiko nie zadziała. Ona swoje wie ;-P. Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.zebuszka Ależ dziewczęta 09.10.06, 23:56 Ona wcale nie wie. Ona, jak sama pisze, "nie bardzo rozumie"... Odpowiedz Link Zgłoś
pani.czarodziejka Re: Ależ dziewczęta 10.10.06, 00:02 wrozka.zebuszka napisała: > Ona wcale nie wie. Ona, jak sama pisze, "nie bardzo rozumie"... W zasadzie masza racje. Ale tylko tyle, bo Michiko i tak będzie swoje wiedziała Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 10.10.06, 12:59 zonka77 napisała: > michiko po co wywlekasz wątek z "macoch" - on był do dziewczyn z tamtego forum, Bo wywlekanie, to taki dziwny nałóg michoko. Czuje się bardzo źle, jeśli sobie od czasu do czasu czegoś nie wywlecze, nie tylko z Macoch. Odpowiedz Link Zgłoś
daria_nowak Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 10.10.06, 14:44 A co jest złego w zadaniu pytania? Ja tez nie rozumiem wrzucania w net tak intymnych rzeczy. Jeśli chcę sie pochwalić znajomym - zawsze mogę wysłać na mail. Poza tym, parafrazując Erin "nie podoba się - to nie czytaj"... Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 10.10.06, 15:40 Czym innym jest ignorowanie spraw, ktorych nie trawimy/nie rozumiemy/nie lubimy, czym innym zakladanie na ten temat watku na zupelnie innym forum. Jesli sie zaklada takiz watek i PYTA o cos, to nalezy sie spodziewac roznych odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
daria_nowak Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 10.10.06, 16:00 Zatem osoby, które wątku/osoby/pytanie nie trawią, nie rozumieją - buzie w ciup Jak miło oglądać przykład stosowania własnych rad... Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 11.10.06, 08:28 Naprawde nie widzisz roznicy miedzy tym watkiem, a watkiem z macoch? Jesli tak, to przykro mi, nie lubie tlumaczyc oczywistosci. Odpowiedz Link Zgłoś
zonka77 [...] 11.10.06, 09:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
daria_nowak Zonka77 11.10.06, 11:28 Nie pojmę wybiórczego stosowania zasad. Poza tym nie życzę sobie być obrażana. Nie napisałabym nic, co by Cię do tego uprawniało. Nikogo tez nie obraziłam. Mam inne zdanie, ale jak widać, nie jest to akceptowane. Nie ma rożnicy, bo jeśli coś komuś się nie podoba, a ma sie podejście, ze wtedy się to omija, to niestety tyczy się to wszytkiego. Informuję, ze zglaszam Twój post do moderacji - łamiesz metykietę obrażajac mnie poprzez imputowanie problemów ze zrozumieniem. Mozna mieć inne podejście, ale nie "kopie się po kostkach" za to. Odpowiedz Link Zgłoś
zonka77 :) 11.10.06, 13:07 daria w niczym ciebie nie obraziłam. Nadal uważam że nie rozumiesz o co mi chodzi i trudno, mam prawo tak myśleć i wyrazić to w kulturalny sposób - jak to uczyniłam. Na temat umieszczania filmików prywatnych w necie możesz mieć zdanie jakie chcesz - szkoda tylko że dyskusja o tym toczy się na podstawie konkretnego filmiku wyciągniętego z zamkniętego forum którego autorka umieściła go TAM a nie TUTAJ bo widocznie miała ku temu powody. Gdyby zamieściła filmik na emamie lub temat powstałby bez konkretnego przykładu, to dyskusja by mnie nie ruszyła - napisałabym co myślę (że nie przeszkadza mi to i miło by się oglądało) i finito. Ale ciemnanocka zamieściła filmik na innym forum, dla konkretnych osób dla których był to zrozumiały i miły gest. Tymczasem michiko go wywlekła żeby tutaj znalazł się pod obstrzałem. Nie podoba mi się to i koniec. Nie chodzi tutaj o TWOJE zdanie na temat umieszczania filmików OGÓLNIE tylko o ten konkretny przypadek - więc wybacz, "buzi w ciup" nie zrobię. Jeśli tego nie rozumiesz (istoty problemu) to trudno. Dla Ciebie to problem z wyrażaniem zdania na temat filmików, dla mnie z wywlekaniem złosliwym wątku z innego forum. Nie umiem już tego jasniej napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Zonka 11.10.06, 13:13 Ale macohcy nie sa ukryte - sa zamkniete. Czytac i linkować może każdy - co czesto ma miejsce na przykład na "Nowej rodzince" Tam sa linkowane posty z macoch i nikt o etyczności tego zjawiska nie dyskutuje. Odpowiedz Link Zgłoś
daria_nowak Re: :) 11.10.06, 13:17 "Ty masz chyba problemy ze zrozumieniem tego co czytasz. No ale trudno - powtórzę za Erin, oczywistości nie warto tłumaczyć" - jeśli takie stwierdzenie nie jest obraźliwe, to chyba rozmawiamy w rożnych językach. Nie odnoszę się teraz do kwestii samego filmu, tylko sposobu podsumowania osoby mającej inne zdanie - jako majacej problemy ze zrozumieniem. Co do filmu wypowiedziałam się gdzieś indziej. Ale rozwinę: Forum o którym mowa, można czytać i linkować. Zatem ograniczona jest dostępność jego komentowania? Tym bardziej - pytanie wydaje mi się na miejscu i w miejscu - jak rozumiem tam nie było możliwości go postawić. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: :) 11.10.06, 13:27 Skoro michiko była taka ciekawa, co powodowało autorką tego wątku, to mogla zadać jej pytanie wprost - na pocztę, prawda? Ale nie TO było celem - i Ty o tym wiesz, i cała reszta forum Odpowiedz Link Zgłoś
michiko okazuje się 11.10.06, 13:34 że nie mogłam ponieważ pytanie zadała żeby zaoabczyć różne odpowiedzi. Przeczytałam wypowiedz ciemnejnocki i dlatego zadałam pytanie na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: :) 11.10.06, 13:38 wlasnie Lila, ja juz t wczoraj napisalam w jednym z pierwszych postow jak bede chciala wiedziec czemu michiko piasala o swoich problemach maleznskich na forum, to napisze do niej na priv w tej sprawie poprostu Choc nie sadze zebym miala taka potrzebe Odpowiedz Link Zgłoś
kottiki Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 11.10.06, 12:59 Umieszczając w internecie zdjęcia czy filmy swoje, swoich dzieci, mężów, psów, kotów, kochanków etc. zdjęcia czy filmy należy mieć świadomość, że zawsze może znaleźć się ktoś, kto zrobi z nich użytek całkiem inny od oczekiwanego. Dla mnie jest naiwnością sądzenie, że będzie inaczej. Trzeba się czasem, choć przez chwilę zastanowić zamiast kierować się emocjami (choćby pozytywnymi, jak chęć podzielenia się swoją radością), bo możemy narazić się na sytuację, która będzie miała dla nas nieprzyjemne konsekwencje. Jeśli ktoś się na to godzi jego sprawa, ale chyba należy być świadomym możliwych skutków własnych działań. Jak zostawimy drzwi w domu otwarte na oścież i pojedziemy na wczasy, możemy się spowiadać, ze do środka mogą wejść zarówno nasi przyjaciela, jak i ktoś, kto chce nas zwyczajnie okraść. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 kottiki 11.10.06, 13:05 Jestem pewna, ze każdy, kto umieszcza informacje o sobie ma tę świadomość, o którą prosisz, ale nie o to tu idzie. Ja mam zdjęcia swojej rodziny i wiem, że ktoś może je wykorzystać do niecnych celów, ale mnie to nie przeraża, bo nie o mnie będzie świadczyło a o tym, co robi świństwo. I o to idzie w tym wątku. To nie autorka ujawnionego USG jest niewporządku ale osoba, która wygrzebała jej link w celu obśmiania. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: kottiki 11.10.06, 13:12 lila1974 napisała: > > To nie autorka ujawnionego USG jest niewporządku ale osoba, która wygrzebała > jej link w celu obśmiania. Ale kottiki o tym mówi - że jak się cos umieszcza to trzeba sie liczyc z WSZELKIMI konsekwencjami. Ja na przykład chętnie bym podyskutowała na temat - "Czy zamieszczanie wnętrza swojej macicy w necie jest przekraczaniem granic intymności" Ale niestety watek zamieściła Michiko, która na dyskusję liczyć nie może. A chyba i nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 chloe 11.10.06, 13:21 Ale to nie ciemnanocka się tu oburza, z ewywleczono jej link i nie rozpacza nad podlością ludzką, tylko wypowiadają się osoby, które czują się zniesmaczone nie tyle zjawiskiem samego wygrzebania i przeniesienia na emamę, co faktem, KTO to zrobił i w jakim celu. Niestety, szkoda, ze michiko swoją działalność na forum ogranicza jedynie do upuszczania sobie żółci kosztem innych userek. Nie ma jej na forum nie ma, a jak przyleci, to z nowym zapasem wspomnianej żółci. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: chloe 11.10.06, 13:25 lila1974 napisała: > Ale to nie ciemnanocka się tu oburza, z ewywleczono jej link i nie rozpacza nad > > podlością ludzką, tylko wypowiadają się osoby, które czują się zniesmaczone nie > > tyle zjawiskiem samego wygrzebania i przeniesienia na emamę, co faktem, KTO to > zrobił i w jakim celu. No i tu jest klu programu (nie wiem jak sie pisze klu ) Nie chodzi o to CO zrobiono tylko KTO. Więc nie dyskutujmy o etycznych zasadach linkowania. Po prostu Michiko wypracowała sobie tu pewną "markę" i teraz zbiera tego owoce. Odpowiedz Link Zgłoś
michiko Lilu 11.10.06, 13:27 nie upuszczam sobie rzułci kosztem innych userek. Zadałam pytanie załaczając link do forum które nie jest zamknięte, mam ograniczorny dostęp. Więc nie rozumiem o co to larum. POza tym czekam z nadzieję, ze zaczniesz byc obiektywna. Niestety nigdy nie byłas nie jestes i raczej nie będziesz obiektywna. A szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Michiko 11.10.06, 13:32 Zadać pytanie mogłaś autorce, skoro jej motywy Cię interesowały. Zauważyłaś wypowiedzi w tym wątku? Zauważyłaś jak wiele osób jest zniesmaczonych Twoimi wystąpieniami? To się nad tym zastanów. A ja się nad swoim obiektywizmem zastanowię, jak jego brak zarzuci mi ktoś, kogo opinia ma dla mnie znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kottiki Re: kottiki 11.10.06, 13:48 Tak się tylko zastanawiam, czy gdyby ten sam filmik został podlinkowany przez kogoś innego np. na CI.. z komentarzem przykładowo :"Zobaczcie, cudowny filmik - akrobacje maluszka" czy "Przytulne mieszkanko w brzuszku mamy" czy rekacje niektórych Pań również byłyby takie same? Czy osobę, która podlinkowała też nazywano by wywłoką, czy to również nazwano by to świnstwem? Odpowiedz Link Zgłoś
kottiki Re: kottiki 11.10.06, 13:50 Ponieważ wykropkowało, chodziło o "ciąże i poród". Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: kottiki 11.10.06, 13:51 Zapewne nie, bo jednak nie tylko fakt się liczy ale również intencje. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 09.10.06, 23:37 Że Ci się chce buszowac po forach i komentować. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 10.10.06, 10:12 Wątek został założony na forum ZAMKNIĘTYM, gdzie jest pewien znający się krąg osób, z indywidualnymi historiami i problemami. Od dwóch lat kibicowano tam ciemnejnocce w ułożeniu sobie życia, poradzeniu ze stratą jednego dziecka, utrzymaniem wczesnej ciąży (nawet nazwa minizdechlaczek ma swoją historię i dla mnie to ciekawsze niż infantylne dzidzi, czy baby). Tam taki filmik ma sens, bo to NASZA prywatna sprawa jakimi radościami się dzielimy. Chętnie zapraszamy na forum inne e-mamy. Inną sprawą jest przeklejanie takiego wątku, bez pytania autorki, ze złośliwym komentarzem. Ktoś inny nie bardzo by zrozumiał dzielenie się publiczne problemami małżeńskimi, które ty miałaś rozpisane w kilku wątkach. Ale taki argument to zniżanie się do twojego poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 zgadzam się z lilith i zonką 10.10.06, 18:06 jak można wyciągać z zamkniętego forum cokolwiek i krytykować. ktoś napisał, że można było wysłać emailem do znajomych film z usg. a nocka pokazała film w miejscu, gdzie ma właśnie znajomych. nie wysłała go do michiko, tylko pokazała nam - lilith, zonce, mnie i innym macochom na NASZYM forum. dziewczyny, włazicie do cudzego domu, robicie na dywan i dziwicie się, ża gospodarz sie nie cieszy? Odpowiedz Link Zgłoś
jayin Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 10.10.06, 23:40 michiko napisała: > Nie bardzo rozumiem jaki ma cel umieszczenie filmu z USG ciązy?? > To swego rodzaju ekshibicjonizm. Komu taki film jest potrzebny do szczęścia > no same powiedzcie? łaaa... michikow, też masz problem. nie chcesz - nie oglądaj. i tyle a po co taki film umieszczać w sieci? myślę, że wiesz. Po to, żeby znajome osoby Umieszczaczki mogły "za jednym zamachem" klikać w linkę i pooglądać sobie ten film. bez konieczności wysyłania tego samego linka w kilkudziesięciu mailach - co zupełnie idiotycznym pomysłem by było. nachalny ekshibicjonizm ma miejsce tylko wtedy, kiedy osoby nie wyrażające woli napataczają się siłą rzeczy i są zmuszone oglądać coś. A to jest zwykła publikacja. Dla znajomych. Wyraźnie opisana, więc nie każdy musi tam wchodzić i napawać się ekshibicjonizmem wydumanym - do ktorego został zapewne zmuszony E, Michiko, Michiko... Wielkie mecyje z tym eks-hibicjonizmem... heh pozdrawiam J. Odpowiedz Link Zgłoś
sliwka.robaczywka Re: ekshibicjonizm. Po co komu?? 11.10.06, 00:21 Michiko, czy chodzi ci o to, co dziewczyna napisała w swoim poście ? Masz na mysli tę zupe ogórkową? Że to niby ekshibicjonizm - tak sie chwalić, że zupa wyszła jej smaczna ? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: no proszę, proszę donosicielka erin działa 11.10.06, 10:44 Dobra, nie jestem adwokatem Erin, a wręcz pewnie jej wrogiem, ale do cholery KTÓRY DLA NIEJ NIEWYGODNY POST ZOSTAŁ SKASOWANY?? Normalnie jad wam oczy zalewa że nie widzice???????? Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: no proszę, proszę donosicielka erin działa 11.10.06, 10:45 chloe30 napisała: > Dobra, nie jestem adwokatem Erin, a wręcz pewnie jej wrogiem A od kiedy to, droga Chloe? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: no proszę, proszę donosicielka erin działa 11.10.06, 10:45 e_r_i_n napisała: > chloe30 napisała: > > > Dobra, nie jestem adwokatem Erin, a wręcz pewnie jej wrogiem > > A od kiedy to, droga Chloe? No, ja tam nie wiem co ty myślisz Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: no proszę, proszę donosicielka erin działa 11.10.06, 10:46 chloe30 napisała: > No, ja tam nie wiem co ty myślisz No to sie domysl. Do tego matematyki nie poczeba Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: no proszę, proszę donosicielka erin działa 11.10.06, 10:51 e_r_i_n napisała: > > > No to sie domysl. Do tego matematyki nie poczeba Ale logiczne myślenie - ja nie wiem czy takowe jest moja mocna domena Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Michiko 11.10.06, 10:47 rozumiem, ż eżycie Ci dopiekło i przyszłaś się na kimś wyżyć? Może zrób to na osobie, która jest przyczyną Twoich zgryzot, co? Odpowiedz Link Zgłoś
michiko Lili 11.10.06, 10:48 ja się nie wyżywam kochana, komentuję ejdynie fakty, które erin opisywała. chyba wolno prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Michiko 11.10.06, 10:56 Nie "komentujesz jedynie" - Ty się zwyczajnie lubujesz w wywlekaniu cudzych spraw, co nie tylko ja zauważyłam. Cały ten wątek powinien ci uswiadomić, że twoje postępowanie jest dziecinne i wystawiasz sobie brzydkie świadectwo, choć tak bardzo starasz się zdyskredytować innych. Odpowiedz Link Zgłoś
michiko Lilu 11.10.06, 11:01 pytam jedynie o sprawę, którą erin opisywała na forum. Nie nazwałbym tego wywlekaniem. Miłego dnia moja droga )) Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Michiko 11.10.06, 11:06 Ty dobrze wiesz i ja dobrze wiem, i wie to każdy stały uczestnik tego forum, że osobą erin interesujesz się w wyjątkowo chory sposób. Zresztą, jak widać po Twoim założycielkim poście, Ty generalnie lubisz wsadzać kij w mrowisko i bruździć. Widać taka Twoja natura - w takim razie przestaję się pewnym sprawom dziwić. Ja Tobie równiez życzę miłego dnia, będzie o wiele milszy jeśli nie będziesz sie skupiała na tym, jak komuś dowalić, ale na tym, jak komuś sprawić przyjemność Odpowiedz Link Zgłoś
iljana Re: Lila-moderator? 11.10.06, 11:05 hej, wiem ze tu rozgorzała rozmowa... ale czy mozesz znaleźć moment i odpisać mi na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: skasowano post dotyczący 11.10.06, 10:55 No rzeczywiście, skasowano. Bład moderatorek - daje kolejne argumenty o ich stronniczości, a wystarczyło ingnorowac zaczepki. Sorry Michiko, ale masz misję? Tez nie popieram, ale w sumie - moje alimenty na moje dziecko? Nie, wiec looz. Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: do wegatki i pomniejszych 11.10.06, 11:17 Zanim całkiem zgorszycie się wywlekaniem przez michiko postów, uderzcie się w cysie z powodu wywlekania oraz robienia użytku z intymnych wątków z pewnego zamkniętego forum, co jest chyba jeszcze mniej na miejscu, niż wywlekanie wątków ogólnodostępnych, nieprawdaż? Malutkie hipokrytki Odpowiedz Link Zgłoś
michiko Led 11.10.06, 11:21 to nie są malutkie hpoktytki to sa wielkie hipokryty. Jak któras pijpula wywlekała wątki z tego zamkniętego forum to ok, ale jak ktos innych chciał podyskutować nad wątkiem z forum które nie jest zamkniete, to przezywaja jakies koszmary. Zgroza. Pozatym mpoderatorki tradycyjnie są stronnicze, ale tym razem okazało się ewidentnie że kłamią. Odpowiedz Link Zgłoś
mikawi Re: Led 11.10.06, 11:41 macochy SĄ forum zamkniętym i jeśli miałaś jakies potrzeby podyskutowania nad watkiem z tego forum trzeba było napisać w rzeczonym wątku i pytanie skierować do autorki wątku a nie WYWKLEKAĆ wątek na inne fora. A swoja drogą czy WYWLEKANIE to domena WYWŁOK? bo źródłosłów jakiś taki podobny Odpowiedz Link Zgłoś
michiko zamkniętym?? 11.10.06, 11:44 przeciez czytać może je każdy. Pisać dopero po akceptacji założyciela forum. Odpowiedz Link Zgłoś
mikawi Re: zamkniętym?? 11.10.06, 11:45 poczytaj sobie w takim razie definicje for zamkniętych, otwartych i ukrytych zanim zaczniesz WYWKLEKAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
michiko mikawi 11.10.06, 11:47 ja nic nie wywlokłam. Ponieważ dostęp do czytania tego forum ma każdy więc każdy inny tez mogł to zrobić. Zupełnie nie wiem dlaczego tak bardzo się denerwujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
mikawi Re: mikawi 11.10.06, 11:52 dziewczyny ci juz odpowiedziały - post ciemnejnocki skierowany był do uczestniczek zupelnie innego niz to forum, forum ZAMKNIĘTEGO i zupełnie nie rozumiem po kiego grzyba wściubiasz nosa w nie swoje sprawy i przenosić wątki na inne, niezwiązane z tamtym, forum? A potem się dziwisz zdziwieniu innych? Nie masz swojego życia, że żyjesz życiem innych i z zapałem godnym lepszej sprawy pasjonujesz się prywatnymi sprawami innych ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
pani.dobro.strzyka alesz mikawi 11.10.06, 12:03 dlaczego pszeszkadza ci że misziko pasjonuje się losem innych ludzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Michiko 11.10.06, 12:01 Każdy inny mógł, ale tego nie zrobił. Natomiast nie dziwi, z eTy się tego dopuściłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: zamkniętym?? 11.10.06, 11:45 własnie na tym polega forum zamknięte. Pomyliło ci się chyba z forum ukrytym. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Led 11.10.06, 11:43 I tu Michiko się z tobą nie zgodzę. Moje posty nie raz były usuwane, a i wątek cały też. Nie mówiąc już o tym, że były gdzies przenoszone. Ale nie mam żalu do całego świata, ani nie szukam nigdzie poklasku, jak to zostałam źle potraktowana. Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Led 11.10.06, 12:37 Mój Boszszsz, jak widać domeną nie tylko polityków jest kierowanie uwagi z problemu głównego (wywlekanie wątków z forów) na poboczny (forum zamknięte to zamknięte, a ukryte to ukryte!!! HA HA HA!!!!!!).A wąteczki jak były wywlekane, tak sąPP Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Led 11.10.06, 13:01 TY??? TY się nagle taka praworządna zrobiłaś??? A czy to przypadkiem nie TY nie kryłaś dumy z faktu, że łazisz sobie bezkarnie po forum ukrytym, do którego nie masz dostępu, a do którego drogę utorował Ci sprytny kolega? Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: Led 11.10.06, 13:09 > a do którego drogę utorował Ci > sprytny kolega? przepraszam, nie kolega, nie kolega tylko glupota kolezanki Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 no proszę :) 11.10.06, 13:25 Jak kolega wie, o kim mowa Mówisz o głupocie dziewczyny, która użyła tak bajecznie prostego hasła, z enie mialeś problemu z jego odgadnięciem? Rzeczywiście mogła się bardziej postarać, jednak nie musisz się martwić to nie była GŁUPOTA to byla niefrasobliwość. Na szczęście dziewczyna jest MĄDRA, więc wyciągnie wnioski z Waszego nieetycznego zachowania Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: no proszę :) 11.10.06, 13:28 > Jak kolega wie, o kim mowa bo kolega sprytny jest > > Mówisz o głupocie dziewczyny, która użyła tak bajecznie prostego hasła, z enie > mialeś problemu z jego odgadnięciem? > Rzeczywiście mogła się bardziej postarać, jednak nie musisz się martwić to nie > była GŁUPOTA to byla niefrasobliwość. jak to zwal tak zwal > Na szczęście dziewczyna jest MĄDRA, więc wyciągnie wnioski z Waszego > nieetycznego zachowania no wlasnie nie, nie, nie nie jest madra, nie wyciagnela wnioskow, i wszystko wskazuje na to, ze nie wyciagnie! Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: no proszę :) 11.10.06, 13:30 hm, a jakie wnioski mozna wyciagnac z tego, ze w necie mozna spotkac swinie? oprocz - unikac - oczywiscie, co sugerujesz niefrasobliwej dziewczynie? Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: no proszę :) 11.10.06, 13:35 > hm, a jakie wnioski mozna wyciagnac z tego, ze w necie mozna spotkac swinie? no mozna, takie jest zycie - i to nie tylko na necie > oprocz - unikac - oczywiscie, co sugerujesz niefrasobliwej dziewczynie? unikac - sposob dobry, ale sama siebie przeciez nie uniknie, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: no proszę :) 11.10.06, 13:44 > a konkretniej? no co? znowu mam wywlekac rzeczy, o ktorych nie powinienem wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: no proszę :) 11.10.06, 13:47 Wywlekaj, co sobie bedziesz załował. Nagle skrupuły dopadły? Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: no proszę :) 11.10.06, 14:15 > Wywlekaj, co sobie bedziesz załował. > Nagle skrupuły dopadły? nooo, u spowiedzi bylem i obiecalem poprawe Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: no proszę :) 11.10.06, 13:47 cos sugerujesz gierkami słownymi, zonkosiu miedzy półsłowkami - czemu nie pojedziesz konkretem po męsku? co - oprocz tego ze haslo nalezy miec bardziej zlozone - mozna wywnioskowac po twoim wystepku, ktorym tak sie szczycisz od blisko pol roku? Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: no proszę :) 11.10.06, 14:14 > cos sugerujesz gierkami słownymi, zonkosiu miedzy półsłowkami - czemu nie > pojedziesz konkretem po męsku? bo makiawelizm zarazliwy jest, malo tego mozna go polubic > co - oprocz tego ze haslo nalezy miec bardziej zlozone - mozna wywnioskowac po > twoim wystepku, niby tak, ale to i tak niewiele daje > ktorym tak sie szczycisz od blisko pol roku? przesadzasz, nie ma sie czym szczycic, to bylo zenujaco proste po prostu rozsmieszylo mnie zestawienie czyjegos ego i jego glupoty Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: no proszę :) 11.10.06, 14:18 no jak panienka szesnastka jakas, kokietuje kokietuje ale i tak nic z tego nie bedzie, jak widze ;P sztuka dla sztuki, poostrzyc pazurki na forumie dziwi o tyle, ze ty tu nie po raz pierwszy i nie drugi nawet Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: no proszę :) 11.10.06, 14:21 > no jak panienka szesnastka jakas, kokietuje kokietuje ale i tak nic z tego nie > bedzie, jak widze ;P bo ja tak publicznie nie moge niesmialy jestem > sztuka dla sztuki, poostrzyc pazurki na forumie szybko sie ucze, te gry slowek, niedomowienia, sugestie oczywiste tylko dla garstki wtajemniczonych - urzeklo mnie to wszystko ;DDDDDDDDD > dziwi o tyle, ze ty tu nie po raz pierwszy i nie drugi nawet ale ze o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: no proszę :) 11.10.06, 14:23 mlody_zonkos napisał: >> ale ze o co chodzi? prawda jak trudno rozmawiac,kiedy się nie chce wynurzyc z grząskiego błotka na dzienne światełko? nie, to nie chęci miałam dobre, jak zawsze paputki Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: no proszę :) 11.10.06, 14:25 > prawda jak trudno rozmawiac,kiedy się nie chce wynurzyc z grząskiego błotka na > dzienne światełko? > nie, to nie alez kochana moja, ja naprawde nie zalapalem co masz na mysli > chęci miałam dobre, jak zawsze nie watpie Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 :) 11.10.06, 14:21 moofka napisała: > cos sugerujesz gierkami słownymi, zonkosiu miedzy półsłowkami - czemu nie > pojedziesz konkretem po męsku? chłopak się dopasowuje do stylu panującego na tym forum, ot co.w pewnych sprawach do dobrego tonu należy popuszczanie po maleńku, po kropelce. tu kasia, tam kama, gdzie indziej subtelne żaluzje dotyczące pożycia - a kto wali wprost ten jest świnia i kanalia i mu gniją genitalia! a zonkoś nie chce żeby mu gniło najwyraźniej. Odpowiedz Link Zgłoś
michiko w necie sa nie tylko świnie. Idiotki również. 11.10.06, 13:35 moofko odpowedzsobie do której kategorii ty się zaliczasz. Odpowiedz Link Zgłoś
michiko No Lilu masz okazje powywyzszac się. 11.10.06, 13:38 Bierz krzesło i popatrz sobie z góry. Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 he he he 11.10.06, 13:18 lila1974 napisała: > TY??? > TY się nagle taka praworządna zrobiłaś??? > A czy to przypadkiem nie TY nie kryłaś dumy z faktu, że łazisz sobie bezkarnie > po forum ukrytym, do którego nie masz dostępu, a do którego drogę utorował Ci > sprytny kolega? ktoś tu musi być praworządny, dlaczego nie led? chociaż ja bym tego nie nazwała praworządnością, ale celnością pointy. (a dzięki sprytnym kolegom można dowiedzieć się rzeczy interesujących. na przykład że są równi i równiejsi. niektórym występowanie na jednym forum a nawet w jednym wątku pod dwoma nickami uchodzi a u innych traktowane jest jako trolling) Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 kosheen4 11.10.06, 13:35 Już kiedyś ci to napisałam, jeśli masz dowody na to, ze jako moderator nadwyrężam zaufanie userek, że postępuję nieetycznie to je przedstaw administracji. Szczekać potrafi każdy. Odpowiedz Link Zgłoś
michiko Lilu 11.10.06, 13:37 spokojnie na wszystko przyjdzie czas. Zapewne znasz powiedzenie" jak klient jest to i dowody się znajdą" wiec nie śpiesz się tak z pisaniem o szczekaniu bo możesz zostać bolesnie pokąsana a nie tylko obszczekana. Obsikać też cię mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Michiko 11.10.06, 13:42 Masz rację, po Tobie można się wszystkiego spodziewać. Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: kosheen4 11.10.06, 13:41 lila1974 napisała: > Już kiedyś ci to napisałam, jeśli masz dowody na to, ze jako moderator > nadwyrężam zaufanie userek, że postępuję nieetycznie to je przedstaw > administracji. tobie nie muszę niczego udowadniać, bo z racji swoich uprawnień doskonale wiesz kto zacz dobrodziejki, zębuszki, robaczywki i dobrostrzyki że nieetycznie? e, to za duże słowo tym razem, tylko dlaczego koleżanka wypiera się zwykłej ludzkiej słabości? > Szczekać potrafi każdy. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: kosheen4 11.10.06, 13:45 Jaką słabość mi tu sugerujesz? Słabość do niektórych userek? Masz prawo tak myśleć, co wcale nie musi być prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
michiko ona ma rację Lilu 11.10.06, 13:49 ponieważ posty które bezpośrednio obrażały mnie wisiały spokojnie, natomiast inne błyskawicznie usuwałaś. I tutaj jestes nierzetelna i nieobiektywna. Szczególno słabość masz do kumpelek z pijpulkowa gdzie sobie dupki nawzajem liżecie i słodzicie. beeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Michiko 11.10.06, 13:57 Czytałam cały wątek i nie zauważyłam, by ktoś cię obrażał. Dla pewności przeczytałam go więc teraz i nadal nie widzę, by ktoś Cię obrażał. Podaj prosze linki do tych obraźliwych wypowiedzi. Odpowiem nocą, bo i tak już za duzo uwagi poświęciłam dziś forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: kosheen4 11.10.06, 13:57 lila1974 napisała: > Jaką słabość mi tu sugerujesz? > Słabość do niektórych userek? nie potwierdzam, nie zaprzeczam (nie mogłam się powstrzymać;-P) można to i tak nazwać. jasne, prawdą to być nie musi, ale koń jaki jest - nadal widzę. taki sprytny ten kolega. Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Led 11.10.06, 13:30 Zgadza się, nie kryłam się, byłam, czytałam, chciało mi się nawet rzygać po lekturze, bo tyle złości, zapiekłości i małoduszności dawno nie widziałam. ALE nigdy nie robiłąm z siebie świętej zgorszonej Kasi (prawda, ze Kasi?). Gorszy mnie nie wyciąganie przez was wątków. Tylko to, że robicie z siebie Nieskalane, Dobrotliwe, Tryskające Niewinnym Humorem mamusie. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: obśmiałam się jak norka 11.10.06, 13:41 ja tez - led powinna pulitzera dostac! Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 michiko, melduj się w kurfidouku 11.10.06, 13:45 uroczystość wręczania zaraz się zacznie przynieście Wielką Łyżkę! to będzie nagroda wlewna Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Zonkosiu 11.10.06, 22:32 Zapytam, kierując się chęcią dojścia prawdy i zakończenia wreszcie tej farsy. Czy doszedłeś tożsamości naszej wspólnej znajomej N? Zwróciłeś się do mnie w zimie o pomoc w kwestii wykrycia "szpiega". Pomogłam, na ile potrafiłam. Czyżbyś doszedł, że N, to jedna z Pijpulek? Bo nie mogę pojąć ciągłych insynuacji, że my coś wykradałaśmy z forum Oxy. Przecież wiesz doskonale, jaką drogą dotarły do nas wątki ze Żmij. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
michiko Led 11.10.06, 13:39 Dobrotliwe, Tryskające Niewinnym Humorem mamusie. - pokaż mi kochana które mają owe przymioty bo mam okulary i doprawdy nie moge ich dostrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
dag_mara Re: Led 11.10.06, 14:20 > Dobrotliwe, Tryskające Niewinnym Humorem mamusie. > - pokaż mi kochana które mają owe przymioty bo mam okulary i doprawdy nie moge > ich dostrzec. np. ja Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: Led 13.10.06, 22:50 > Mój Boszszsz, jak widać domeną nie tylko polityków jest kierowanie uwagi z > problemu głównego (wywlekanie wątków z forów) na poboczny (forum zamknięte to > zamknięte, a ukryte to ukryte!!! HA HA HA!!!!!!) A czyż czasami wątkiem głównym w tym że wątku nie jest rzekomy ekschibicjonizm i jego cele? > zamknięte, a ukryte to ukryte!!! HA HA HA!!!!!!).A wąteczki jak były >wywlekane, > tak sąPP A co, znowu się pożarłyście na waszym forum i znowu sobie wywlekacie jakieś wąteczki? Może załóżcie w takim razie speszal edyszyn do speszal edyszyn dla superhiperelity? Led przesłodka, specjalnie dla ciebie tysiace uśmiechów!))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mkolaczynska Re: Led 13.10.06, 21:00 michiko napisała: > to nie są malutkie hpoktytki to sa wielkie hipokryty. WIELKIEEE to jest dobre okreslenie. Odpowiedz Link Zgłoś
michiko do moderatorki 11.10.06, 11:03 bądź obiektywna moja droga. I zacznij kasować z sensem, a nie tak jak do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Michiko 11.10.06, 11:08 Wybacz, ale nie Ty mi będziesz dyktowała co mam kasować. Nie podoba się? Adres książki skarg i zażaleń znasz Odpowiedz Link Zgłoś
michiko Lila i czajka 11.10.06, 11:14 jakis czas temu zosatł skasowany watek OXYGEN. Cały. Po protestach rzuciłyście wyjaśnieniem, że nie można skasowac pojędyńczego postu, szczególnie tego pierwszego. Teraz okazuje sie jak widać ze można ciąć pojedyńczo. Minęłyście się z prawdą, ale to dla was nie pierwszyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
michiko HALO czekam na wyjasnienie 11.10.06, 11:42 czy juz nie łaska tego zrobić? Jak czajce za ciężko to niech się zrzeknie moderowana tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Michiko 11.10.06, 11:56 Ja dopiero dziś odkryłam, jak to działa, więc skorzystalam z udostępnionej mi wiedzy. Jak masz jeszcze jakieś pytania to zapraszam na priv lub forum o moderacji. Odpowiedz Link Zgłoś
michiko Lilu szczerze gratuluję 11.10.06, 12:26 nareszcie cos nowego odkryłaś. Tylko jakoś nie moge uwierzyć ze dopiero teraz to nastąpiło. Wcześniej nie zapytałas kogoś madrzejszego od siebie, szkoda wielka. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Michiko 11.10.06, 12:28 Tak mi przykro, że nie jesteś moderatorem - jesteś taką skarbnica mądrości i cnót wszelakich, z ezapewne czerpałabym z Ciebie pełnymi garściami Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 ktos uprzejmie mi wyjasni o co chodzi?? 11.10.06, 11:11 bede wdzieczna, bo z waszych postow niestety nie da sie niczego dowiedziec, a wnioskujac po tonie dysputy i zamieszaniu (ponownym) wokol moderatorek chyba jest ciekawie pliz, pliz Odpowiedz Link Zgłoś
anna-pia Re: ktos uprzejmie mi wyjasni o co chodzi?? 11.10.06, 11:28 przegrzeb sobie forum za jakies ostatnie pół roku ))) stara sprawa, nie ma co odgrzewać - niektórzy nie lubią, jak im się przypomina, że się po świńsku zachowali, i wmawiają stronie pokrzywdzonej, że była stroną krzywdzącą ;p Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Przyklejone przez moderatora 13.10.06, 12:44 oo post moj przywrócono_ hurrrra autor: michiko Data: 13.10.06, 12:00 jeden dzień nie ma czajki i od razu lepiej... okazuje się ze moderatorki nie zawsze mają rację. Zastanawiam się czy nowa opiekunka forum bedzie bardziej obiektywna?? Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Przyklejone przez moderatora 13.10.06, 12:47 Michiko autor: lila1974 Nie ukrywam, że zapytam o powód przywrócenia Twojego wpisu. Zadziwiające jest to, że to JA ocenzurowalam Twój wpis i dobrze o tym wiesz, ale jak zwykle psy wieszasz na Czajce. Nie mozesz normalnie funkcjonować na forum, tylko wiecznie jątrzysz i obrażasz? A ten wątek zostanie usunięty. Dopisuj się w wątku, którego Twoja radość dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Przyklejone przez moderatora 13.10.06, 12:48 lilu Autor: michiko i włąsnie wylazł z ciebie cały twój pseudoobiektywizm. Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś