sowa_hu_hu joanna........... 11.10.06, 21:15 z twoim podejsciem do sexu to nie dziwie sie że msz czwórke gratuluje super czytać że ktoś jest szczęśliwy! Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: czworo dzieci to szalenstwo?!;-)))) 11.10.06, 21:28 Ja też się dołączam do gratulacji, życzę dziewczynki Odpowiedz Link Zgłoś
zojkaojka Re: czworo dzieci to szalenstwo?!;-)))) 12.10.06, 08:06 No , gratulacje)))))))))A, wiesz właśnie doczytałam dokładnie i ty masz dzieciaczki prawie w takim samym "rytmie" co ja .Teraz 8 , 6 , 4 , 2,5 . Masz rację - to szaleństwo , ale jakże miłe )))) Odpowiedz Link Zgłoś
vernalis1 Re: czworo dzieci to szalenstwo?!;-)))) 12.10.06, 08:19 Gratuluje i zazdroszcze.. jak ja bym tak chciała...Byłam w ciąży 4 razy- ale mam tylko jedynaka.. ale nadal działamy "w temacie" ) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkas72 Re: czworo dzieci to szalenstwo?!;-)))) 12.10.06, 08:28 O,zojka,masz prawie tak jak ja:prawie 9,prawie 7,4ipół,prawie 2.A ja nie uwazam czwórki za szalenstwo ale za miłą,łatwą do ogarnięcia wzrokiem rodzinkę,swietnie się sprawdzającą,jesli chodzi o układy między dzieciakami. Gratulacje Joanno!Niech maluszek zdrowo rośnie! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna515 Re: czworo dzieci to szalenstwo?!;-)))) 12.10.06, 11:17 Gratuluję gratuluję gartuluję!!! My dopiero drugie robimy, ale chcemy jak najwięcej! i wcale nie jest to szaleństwo ani odwaga tylko ogromna chęć posiadania licznej rodziny, bo liczna jak dla mnie jest najfajniejsza! Odpowiedz Link Zgłoś
fify Re: czworo dzieci to szalenstwo?!;-)))) 12.10.06, 11:49 szczerze gratuluje, bo sama tyle bym chciała... ale u nas moja mama sie smieje, ze w takim tempie, to my nawet dwojki miec nie bedziemy ))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: czworo dzieci to szalenstwo?!;-)))) 12.10.06, 23:12 Równiez gratuluje serdecznie)) Odpowiedz Link Zgłoś
endzi11 Re: czworo dzieci to szalenstwo?!;-)))) 12.10.06, 23:28 Gratuluje i podziwiam!!!!))) Odpowiedz Link Zgłoś
martyna1985 joanno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.10.06, 21:47 oddaj mi choć jedno..ja jeszcze muszę tyyyle czekac!! Ale wierze, że i na nas przyjdzie kolej POzdrawiam i GRATULUJĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jo_anna75 Re: czworo dzieci to szalenstwo?!;-)))) 13.10.06, 22:37 Nie, to nie szaleństwo, to po prostu głupota! Jaki ty jesteś w stanie zapewnić start tym dzieciom?! Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 jo_anna75 13.10.06, 23:38 A jezeli jest w stanie zapewnić to co?????? chcą? stać ich????? niech maja choćby 10.... żal d...ę ściska? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: do jo_anna 14.10.06, 09:52 własnie o to chodzi ze moge im zapewnic bardzo dobry start i swietna przyszłosc bo stac mnie na to.a dzieci chcemy miec bo po prostu wolimy to niz zycie dla kasy i w pogoni za nia tak jak większosc ludzi ktorzy maja pieniadze.tyle Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: czworo dzieci to szalenstwo?!;-)))) 14.10.06, 06:18 W Polsce?? Czyste szaleństwo. Ale jeśli jesteś szczęśliwa to cieszę sie razem z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
jopiec Re: czworo dzieci to szalenstwo?!;-)))) 14.10.06, 10:37 Asiulka gratulacje!!! Przyznaj się koniecznie chcesz chyba tej pensji od państwa,to już składki na emeryturę za trójkę ci nie wystarczą,hehehe? Teraz to już w ogóle cały dzień będziesz siedzieć na necie,bo dzieciaki jedno drugim się zajmą. Jak ja bym też tak chciała chcieć... Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: czworo dzieci to szalenstwo?!;-)))) 14.10.06, 10:57 kurcze ja nawet nic nie wiem o zadnej pensji))zobaczymy jak bedzie bo jak mi bobas w koncu da w kosc to mi sie raz na zawsze odechce )do tej pory mialam naprawde niekłopotliwe dzieci ale moze zapas szczęscia w postaci przespanych nocy i czasu dla siebie własnie sie konczy.zobaczymy za kilka miesiecy)) Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: czworo dzieci to szalenstwo?!;-)))) 14.10.06, 11:00 Asia, czy Ty się w ogóle nie boisz? Pytam z życzliwości, bo o ile czwórka dzieci dla mnie to kosmiczna odyseja, ale każdy przeciez jest inaczej zaprogramowany i nie potrafię sie nie usmiechac, kiedy widze, jak Ty się cieszysz Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 monia ale co masz na mysli z tym baniem sie??? 14.10.06, 12:25 boje sie oczywiscie.nie jestem mimo wszystko nienormalnanajbardziej boje sie ze mi sie moze cos stac ze zachoruje na jakąs nieuleczalna chorobe,ze diecko urodzi sie chore,ze męzowi cos sie stanie.martwie sie czesto o moje dzieci.bo kasa to nie wszystko.ale w zyciu juz tak jest jak juz wczesniej napisałam ze zawsze jest jakies ryzyko.ja wole to ryzyko majac duza rodzinke niz to gdy mam jedno dziecko i jestem nieszczęsliwa ale za to ryzykojest mniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
superslaw Joasiu.... 14.10.06, 16:23 A kiedy bedziesz miec to dziecko??? a masz teraz w domu przewage chłopcow czy dziewczynek?? a tak w ogóle to mamy dziecie w jednym wieku...ja yez mam corke ktora ma 7 lat zagladasz na forum dzieci 99...ja mam jeszczesynka zestycznia tego roku prawie 9 cio miesieczanego....pozdrawiam i zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
superslaw Re: a w ogole to ja chce trójeczke... 14.10.06, 16:25 nastepne za 3 latka bedzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna56 Re: a w ogole to ja chce trójeczke... 14.10.06, 19:02 Ja też. Tylko jakoś nie mogę się zdecydować. Boję się po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
superslaw Re: zuzanna 14.10.06, 19:09 wiesz instynkt nie daje mi zyc...strasznie go odczuwam..... Odpowiedz Link Zgłoś
lusia64 Re: zuzanna 14.10.06, 19:17 Starsze ma już 9,5 a młodsze 5,5. A tak dokładnie to na początku przyszłego roku będzie to 10 i 6. Ja mam już skończone 36 ale wyglądam młodo i wciąż wydaje mi się że nie mam nawet 30. Parę miesięcy temu bardzo chciałam miec to dziecko ale teraz trochę mi przeszło. Ale nie całkowicie. Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikowa1 Re: czworo dzieci to szalenstwo?!;-)))) 14.10.06, 19:24 Ja tez mam czworeczke i jestem bardzo szczesliwa i wcale nie uwazam to za szalenstwo. Najstarszy ma 8 lat, najmlodsza 4 miesiace. Dajemy rade i mamy w sobie mnostwo pokladow milosci dla calej czworki. Pozdrawiam i sciskam wirtualnie joanno266. Odpowiedz Link Zgłoś