Dodaj do ulubionych

kiedy Internet?

IP: *.* 04.06.01, 09:09
Drogie Mamy!Jak Wy to robicie że jesteście na Forum?, niektóre Mamy są chyba non-stop ja nie wyobrazam sobie tego w domu gdyz mój roczny synek tez bardzo lubi stukać w klawiaturę i jesli tylko usiadę przy komputerzee to On też od razu muuusi - pozodstaje mi jedynie internet w pracy - dobre i to
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: kiedy Internet? IP: *.* 04.06.01, 09:41
      Bardzo prosta sprawa. Codziennie 1 godzina rano kiedy mały śpi kiedy się oczywiście nie pracuje. Jak wrócę do pracy to nie wiem jak będzie chyba już trochę ciężej.
    • Gość: guest Re: kiedy Internet? IP: *.* 04.06.01, 09:47
      Aga, ja TYLKOw pracy, w domu nie mam kompasadA w pracy ..... kosztem pracy... choc i tak narzuciłam sobie ostre restrykcje..Pozdrawiamignis
    • Gość: guest Re: kiedy Internet? IP: *.* 04.06.01, 11:35
      jak wiekszosc chyba w pracy nalezy to miedzy innymi do moich obowiazkow - sprawdzanie poczty firmy itp - wiec wykorzystuje to maksymalnie i siedze prawie non stop - w domu mimo tego ze mam komputer i modem i wogole wole raczej nie wchodzic - przezylam juz okres ogromnych rachunkow i nie chce do tego wracac hehe
      • Gość: guest Re: kiedy Internet? IP: *.* 09.06.01, 22:56
        Dobrze że wspomniałaś o rachunkach, jestem na edziecku od kilku dni i tak mnie wciągnęło, że się chyba nie wypłacę, to chyba od tego siedzenia w domu (człowiek potrzebuje jakiegoś kontaktu ze światem). A siedzę oczywiście po nocach jak uśpię małą i tym sposobem mam dziecko na okrągło.
    • Gość: guest Re: kiedy Internet? IP: *.* 04.06.01, 20:47
      Ja zwykle bardzo późno wieczorem, kiedy wszyscy śpią a mnie jeszcze nie zmorzy sen, albo chwilę w południe, jak Julka zaśnie, ale to kosztem wszelakich prac domowych, już nie mówiąc o nauce.
    • Gość: guest Re: kiedy Internet? IP: *.* 09.06.01, 20:24
      Rozumiem to doskonale... ale ja nie pracuje i musze godzic i synka i komputer. Na szczescie umiemy sie pogodzic w tej kwestii zobaczymy jednak co bedzie za pare lat... Bitwa!!!!
    • Gość: guest Re: kiedy Internet? IP: *.* 10.06.01, 22:00
      ja w domu na całe szczęście mam stałe łacze, bo rachunki by mnie przerosłya siedzę głęboko w nocy, kiedy wszyscy śpią...a rano - lepiej nie mówić - pobudka o 5.30 i mały chętny do figlowania a ja.... oczy na zapałkachhej hej
    • Gość: guest Re: kiedy Internet? IP: *.* 12.06.01, 08:25
      Ja niestety podobnie - tylko w pracy (ISDN). Rachunki w domu przerażałyby mnie (już teraz to robią:-)Czy nasza kochana telekomunikacja stałym bywalczyniom edziecka nie mogłaby dać jakiś upustów hihhi?Co o tym myslicie??
    • Gość: guest Re: kiedy Internet? IP: *.* 12.06.01, 14:58
      Kiedy tylko mogę, niestety kosztem pracy w domu i nie ukrywam:kosztem dziewczynek. To drugie muszę zdecydowanie zmienić...Po za tym wieczorem ale muszę się wykłócić z mężem o dostęp do kompa, najfajniej jest jak w tv leci jakieś kino akcji-mam spokój. O eDziecku mogłabym zaśpiewać jak Sojka: jesteś moją kokainą. Na szczęście mam SDI i WAs kochane Emamy, cudownie jest z kimś pogadać, posłuchać, być zrozumianym. Nasze Mamy trochę inaczej nas chowały i są zwykle zdziwione, moje komentuja to w ten sposób : ale się pozmieniało lub nie przesadzaj...A tu pełen luzik. Dzięki Wam! Jeszcze raz podziekuję niebiosom z internet(nie wiem który raz na tym forum)i Wam za to że nie czuję się sama ze swoimi sprawami.Może wymyślimy sobie plakietki będziemy się rozpoznawać na ulicach ha ha ha...No to do czata :hello:
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka