Dodaj do ulubionych

Objaw porodu

IP: *.* 29.08.01, 07:41
Dziewczyny czy slyszalyscie o tym ze bezsennosc jest objawem zblizajacego sie porodu???Pozdrwiam Gosia
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Objaw porodu IP: *.* 29.08.01, 08:49
      Ja przed porodem spałam że hej! Ale brałam relanium przepisane ze względu na nadciśnienie, także nie było to chyba naturalne zapotrzebowanie na sen. Akurat przypadał sylwester 99/2000 - mąż obudził mnie na pół godziny przed północą i godzinę po północy już spałam - do południa z przerwą na 2 wizyty w toalecie. I całe szczęście, bo było to jak dotychczas ostatnie wielkie i nieprzerwane spanie w moim życiu, a zobaczcie ile czasu już minęło. Następnej nocy już obudziły mnie pierwsze skurcze, Julka rodziła się cały dzień i noc, potem spałam ze dwie godziny, a kolejnej nocy znowu nic, bo dzieci na oddziale płakały i tak dalej i tak dalej. Teraz mała ma 20 miesięcy i nadal czekam kiedy nauczy się spać od rana do wieczora. Wszystkim przyszłym mamom życzę spokojnych nocy i maksymalnego snu!!!
      • Gość: guest Re: Objaw porodu IP: *.* 29.08.01, 08:50
        Kurczę - co ja napisałam???!!! Od wieczora do rana oczywiście, a nie odwrotnie!
        • Gość: guest Re: Objaw porodu IP: *.* 29.08.01, 09:33
          Nie slyszalam, ze bezsennosc to objaw porodu-ja mam problemy ze spaniem juz od polowy ciazy (jestem teraz w 32 tygodniu)-wiadomo sikanie dwa razy w nocy, niemoznosc znalezienia dogodnej pozycji do spania itp itd. Takze bezsennosc w ciazy to chyba powszechny objaw.Zycze jak najwiecej przespanych nocy :-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka