IP: *.* 25.10.01, 22:09
Właśnie wróciliśmy z kina, jestem pod dużym wrażeniem - dawno tak się nie czułam po obejrzeniu filmu.Amelia - zakręcony i dowcipny film. Zrobiony przez twórców "Miasto zaginionych dzieci" i "Delikatessen" - jak ktoś oglądał - wie o co chodzi.Serdecznie polecam,Monika A/P.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Amelia. IP: *.* 26.10.01, 08:37
      Naprawdę, oni zrobili coś nowego? Dzięki na info - już patrzę do gazety :-) Obydwa te filmy po prostu kocham :love:
    • Gość: guest Re: Amelia. IP: *.* 12.11.01, 15:12
      Byłam, widziałam i też mi się podobał. Szkoda tylko, że do Paryża tak daleko, no i na skuterze z maluchem trudno jeździć.
      • Gość: guest Re: Amelia. IP: *.* 12.11.01, 22:55
        Amelia - bardzo dobry film. Bardzo dobrze zrobiony, aktorzy świetnie dobrani, muzyka też no i cały klimat filmu taki optymistyczny.Bardzo gorąco polecam na jesienne smutki.Anja
        • Gość: Monika_A/P. Re: Amelia. IP: *.* 13.11.01, 11:39
          Jestem w szoku, byłam wczoraj na jakimś forum i padło tam pytanie o imię dla dzieciaczka i chyba z 5 dziewczyn odpowiedziało, że dla dziewczynki - AMELIA - nieźle co?pozdrawiam,Monika A/P.
    • Gość: guest Re: Amelia. IP: *.* 13.11.01, 12:44
      Przyłączam się. Widziałam Amelię w sobotę, podoba mi się, ze jest z przesłaniem, a mimo to opowiedziana lekko i z humorem. Tak, Amelii się pewnie kilka urodzi, jak kiedyś Isaur. Samej mi przeszło przez myśl, że jak dziewczynka, to może Amelia... ale szybko wróciłam do Zuzi :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka