Gość: guest IP: *.* 23.11.01, 16:17 Moja Ola ma już 10 miesięcy. Dużo chodzi po mieszkaniu trzymana za rączki, staje przy mablach.Doradźcie mi, czy powinnam jej zakładać pantofelki do chodzenia po mieszkaniu?Małgorzta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Z butami, czy bez ? IP: *.* 23.11.01, 16:42 Moja mała do skończenia roku chodziła w domu w skarpetkach.Teraz chodzi juz w kapciach,ale tylko ze względu na to ze jest zimniej.A i tak ciągle je zdejmuje.Skarpetki ,jesli w domu sa śliskie podłogi powinny być antyposlizgowe.Może zakładać dwie pary żeby nie marzło?Pediatrzy mówią,że do momentu aż dziecko nie zacznie pewnie chodzić,lepiej nie zakładać mu bucików. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Z butami, czy bez ? IP: *.* 26.11.01, 08:58 A moja Zuzka jeszcze przed skończeniem roczku chodziłą w bucikach - skarpetki antypoślizgówki nic nie dały - mamy bardzo śliskie podłogi i schody w domu bez wykładziny. Stópki rozwijają się prawidłowo!KIKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Z butami, czy bez ? IP: *.* 26.11.01, 11:02 Gosiuu nas, tak jak u Kiki, sa sliskie panele - skarpetki nie dawaly. Kupilam jej kapcie, ale takie wysoko sznurowane i z zapietkiem i od razu lepiej jej sie chodzi - juz przy podciaganiu sie do stania nie slizga sie, no i przy chodzeniu nie rozjezdzaja jej sie nozki.Pozdrawiam Ciebie i Olenke! Odpowiedz Link Zgłoś