Dodaj do ulubionych

Z butami, czy bez ?

IP: *.* 23.11.01, 16:17
Moja Ola ma już 10 miesięcy. Dużo chodzi po mieszkaniu trzymana za rączki, staje przy mablach.Doradźcie mi, czy powinnam jej zakładać pantofelki do chodzenia po mieszkaniu?Małgorzta :)
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Z butami, czy bez ? IP: *.* 23.11.01, 16:42
      Moja mała do skończenia roku chodziła w domu w skarpetkach.Teraz chodzi juz w kapciach,ale tylko ze względu na to ze jest zimniej.A i tak ciągle je zdejmuje.Skarpetki ,jesli w domu sa śliskie podłogi powinny być antyposlizgowe.Może zakładać dwie pary żeby nie marzło?Pediatrzy mówią,że do momentu aż dziecko nie zacznie pewnie chodzić,lepiej nie zakładać mu bucików.
    • Gość: guest Re: Z butami, czy bez ? IP: *.* 26.11.01, 08:58
      A moja Zuzka jeszcze przed skończeniem roczku chodziłą w bucikach - skarpetki antypoślizgówki nic nie dały - mamy bardzo śliskie podłogi i schody w domu bez wykładziny. Stópki rozwijają się prawidłowo!KIKA
      • Gość: guest Re: Z butami, czy bez ? IP: *.* 26.11.01, 11:02
        Gosiuu nas, tak jak u Kiki, sa sliskie panele - skarpetki nie dawaly. Kupilam jej kapcie, ale takie wysoko sznurowane i z zapietkiem i od razu lepiej jej sie chodzi - juz przy podciaganiu sie do stania nie slizga sie, no i przy chodzeniu nie rozjezdzaja jej sie nozki.Pozdrawiam Ciebie i Olenke!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka