Dodaj do ulubionych

dokąd w góry

IP: *.* 29.12.01, 08:00
Dziewczyny, no właśnie, dokąd? Ponieważ jesteśmy z Poznania, a jazda długotrwała z 2 maluchami nie należy do przyjemności, dotąd co roku jeżdziliśmy do Karpacza(mogę z czystym sercem polecić pensjonat Skaleń, można namiary znależć w portalu onetu Karpacz-skaleń), ale myślimy o czymś innym(może tańszym by się udało? Tam doba kosztuje 75 zł od dorosłego, połowę od dziecka, od niemowlaka nic, jedzenie pyszne). Może coś na Słowacji np? Piszcie, jak wiecie. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: dokąd w góry IP: *.* 02.01.02, 10:51
      Ja polecam Liptovski Mikulasz w Slowacji. Co prawda dosc daleko jakby nie bylo na zimowe warunki, ale piekne okolice i dobra baza noclegowa (mozna wszystko dosc tanio zalatwic przez informacje turystyczna), dojazd powinien nie byc najgroszy, od granicy nie jest tak daleko.A w kraju, to trudno polecic cos dobrego pod wzgledem dojazdu...Moze Krynica Gorska? Duzo miejsc na spacerki z dziecmi itp.
      • Gość: guest Re: dokąd w góry IP: *.* 04.01.02, 15:19
        Ja moge polecic pensjonat w Karpaczy- nazywa sie Skalen. Dobrze przygotowany jest do przyjmowania dzieci- duzy plac zabaw. adres www tego pensjonatu www.skalen.com.pl
    • Gość: guest Re: dokąd w góry - gospodarstwo agroturystyczne IP: *.* 04.01.02, 18:59
      Nie chciałabym na forum prowadzić jakiejś "kampani reklamowej", ale myślę, że w tym miejscu mogę zaproponować pewną stronę www, a tym samym miejsce do wypoczynku. Moja siostra posiada gospodarstwo agroturystyczne i od dwóch lat przyjmuje turystów (przede wszystkim rodziny z dziećmi). Z tego co wiem wszyscy goście wyjeżdżają stąd baaardzo zadowoleni i większość z nich wraca tu ponownnie. Oczywiście nikogo nie chcę namawiać, ale gdyby ktoś miał ochotę, to może zaglądnąć na stronę www.lopusze.hg.plJest tam również cennik.
    • Gość: guest Re: dokąd w góry IP: *.* 05.01.02, 17:14
      Polecam z czystym sumieniem, wróciliścmy trzy dni temu, pensjonat a jak u cioci za piecem. Można z rozwydrzonymi dzieciakami i psami. Beskid Żywiecki (obecnie nieprzejezdny) ;-) 1200 m za Węgierską Górką w kierunku Zwardonia (15 km, a 7 km za Żywcem )Teren na lato ogrodzony , a właścicielka gotyje TAAAAk że nie mogliśmy od stołu odejść!! Pokoje 2-3 osobowe z łazieneczkami. Pani zrobiła nam Sylwestra że HEJ!! Acha, i wcale nie drogo (ze względu chyba na dojazdy do wyciągów narciarskich) 50 zł z wyżywieniem od dorosłej osoby, nasz Franek był za darmoszkę.Cały rok można, jak ktoś chce prześlę dalsze informacje Acha, i na prawde wypoczeliśmy.... choć kolanko mi sie zepsuło na nartach... hi hi
      • Gość: Alka Re: dokąd w góry IP: *.* 15.01.02, 13:15
        A czy jakiś namiar mogłabyś podać, telefon na przykład? (żeby tak w ciemno nie jechać) :-)
      • Gość: kozunia Re: dokąd w góry IP: *.* 16.01.02, 23:08
        A mozesz podan namiary na ten Zwardon, obecnosc wyciagow narciarskich jest kuszaca...z gory dziekujehala
    • Gość: guest Re: dokąd w góry IP: *.* 05.01.02, 23:09
      Ja też jestem z Poznania,jeżdzimy w sprawdzone miejsce do Szklarskiej Poręby lub do Kotliny Klodzkiej/bliżej/ do Dusznik Zdroju.Pozdrawiam Dorota
      • Gość: guest Re: dokąd w góry IP: *.* 07.01.02, 13:28
        Ja sie wybieram w maju w Karkonosze, czy moglabyś dać namaie na Szklarską Porębe, jakie ceny i warunkiPozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka