Gość: tygrys IP: *.* 22.01.02, 15:36 Dziewczyny, ile trzeba w Warszawie wydać na opiekunkę do dziecka ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: ILE KOSZTUJE NIANIA ? IP: *.* 22.01.02, 15:47 Ja daje 1000 zl.Monika P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: ILE KOSZTUJE NIANIA ? IP: *.* 22.01.02, 15:57 Ja do tej pory dawałam 600 zł, ale wiem ze to mało, dlatego musimy podnieść stawkę do 900. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiafka Re: ILE KOSZTUJE NIANIA ? IP: *.* 22.01.02, 16:33 Ja mieszkam w Olsztynie. Niania zajmuje się 2 dzieci(3 i 7 lat).Bez sprzatania ,podaje obiadki jest cuuuuuuudna bo odrabia z córcią lekcje.Płacimy 600 zl i jest zachwycona .Jest u nas 5 razy w tygodniu ,w sumie ok. około 40 godzinWiele zależy od miasta i obowiązków niani.Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: ILE KOSZTUJE NIANIA ? IP: *.* 22.01.02, 21:43 Ja co prawda mieszkam pod Warszawą, ale znalazłam sobie panią z okolic mojego miasteczka za 900 PLN na 12 godzin dziennie (gotowanie i sprzątanie owszem - na tyle, na ile pozwoli jej mały) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: ILE KOSZTUJE NIANIA ? IP: *.* 24.01.02, 18:55 ja płacę 1000zł za 8 godzin dziennie. Tylko zajmowanie się dzieckiem i ewnetualnie ugotowanie jakiegoś obiadku, o ile malutka na to pozwoli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: ILE KOSZTUJE NIANIA ? IP: *.* 25.01.02, 23:31 Cześć. My płacimy opiekunce 6.50 zł za godzinę, miesięcznie wynosi nas to od 850 zł do 1 tys. w zależności od ilości godzin. Nasza niania nie sprząta, nie gotuje, a jedynie zajmuje się małą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: ILE KOSZTUJE NIANIA ? IP: *.* 30.01.02, 21:52 Dla mnie to szok- te ceny, które podajecie. Ja mieszkam w Zielonej Górze, moja niania srednio zostaje z dzieckiem 7,8 godzin dziennie i płace jej 300 złotych(niezmiennie od dwóch lat)Nie rozumiem za co tyle płacic niani, chyba że jest poliglotką, uczy dziecko 5-u języków, uprawia z nim sport i nie wiem co jeszcze..................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: ILE KOSZTUJE NIANIA ? do Joli IP: *.* 31.01.02, 11:34 A powiedz mi, czy ty byś chciała pracować za 300 zł miesięcznie ??? I to od dwóch lat bez podwyżki???gdyby np. Twój szef powiedział Ci dzisiaj, że z takich lub innych powodów od dzisiaj przez najbliższe 2 lata tyle zarabiasz ??? I to bez ubezpieczenia.I czy swoją prace przy dziecku cenisz tylko na 300 zł pozdrawiam sammy Odpowiedz Link Zgłoś