Dodaj do ulubionych

Ogromna prośba..

IP: *.* 18.03.02, 10:31
Nigdy nie pomyślałam, że stanę w takiej sytuacji.. Kochane moje wiem, że to nie żadne targowisko, ale muszę poprosić o malutką wyrozumiałość. Chodzi o moją dobrą, a nawet bardzo dobrą przyjaciółkę. Chodzi o to, że ona tonie w długach, ogromnych długach. Odsprzedają z mężem wszystko na około. Wśród tych rzeczy znalazły się także leki. Wiem, że Małgosia w grudniu poroniła drugą ciążę, zostały jej po tym lekarstwa na podtrzymanie ciąży. Na pewno wiele z Was kobietek musi codziennie pomykać takie tabletki. Niestety musi. To 1 opakowanie Duphaston (20 tabletek 10mg) + 10 tabletek z drugiego rozpoczętego opakowania oraz 2 opakowania Buscopan (w każdym po 20 drażetek 10 mg). Data przydatności jest do 2005 roku, więc kawał czasu. Odsprzedała by to za zaliczeniem pocztowym za 40 złotych!!! Z tego co widzę te leki są warte więcej, ale jej zależy szybko na jakiejkolwiek kwocie. Wiem, że nie mają za co nawet jeść.Może znajdzie się tutaj jakiś odzew, to dla mnie bardzo ważne. Gdybym potrzebowała tych leków, sama bym jej od niech odkupiła, niż latała bym do apteki, ale nie jestem w ciąży. Może któraś z Was ich potrzebuję i pomoże? Pozdrawiam Ama.
Obserwuj wątek
    • Gość: Katarzyna_K Re: Ogromna prośba.. IP: *.* 18.03.02, 11:12
      Wejdź na www.bajbus.pltam też można zamieścić takie ogłoszenie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka