Gość: Sala IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 17.08.02, 01:00 Faktycznie tylu tu archiwistow, ze moze zalozymy Instytut Pamieci Internetowej czyli IPI. Co wy na to? Oglaszam sie Przewodniczaca. Kto wypelnia deklaracje? Rzecz jasna przyjmuje tez skladki od forumowiczow. Jeszcze czo zarobie...... )) Sala Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_helga Re: Archiwum X 17.08.02, 01:13 Gość portalu: Sala napisał(a): > Faktycznie tylu tu archiwistow, ze moze zalozymy Instytut Pamieci > Internetowej czyli IPI. > Co wy na to? > Oglaszam sie Przewodniczaca. > Kto wypelnia deklaracje? > Rzecz jasna przyjmuje tez skladki od forumowiczow. > Jeszcze czo zarobie...... > )) > Sala Heheeeeeeeeeee!!! Sala, MASZ U MNIE MEDAL za pomysl!!!!!! Proponuje Hiacynta na pracownika. Jest bardzo zasluzony na polu archiwizowania)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sala Re: Archiwum X IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 17.08.02, 01:18 Si Si!! Tak Tak Jestem gotowa dla niego ustapic ze stanowiska przewodniczacej!!!! Ps. Dostalas cos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: Archiwum X IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.02, 01:24 Hiacynt posłusznym wykonawcą tylko jest. Za ciasny na przewodniczącego jest. Tu trzeba kogos z polotem, samodzielnym myśleniem, szerokimi horyzontami. Myślę, że pierwsza kandydatura odpowiednia jest. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaski Re: Archiwum X IP: *.chicago-24rh15rt.il.dial-access.att.net 17.08.02, 01:29 Gość portalu: Perła napisał(a): > Hiacynt posłusznym wykonawcą tylko jest. Za ciasny na przewodniczącego jest. Tu > > trzeba kogos z polotem, samodzielnym myśleniem, szerokimi horyzontami. > Myślę, że pierwsza kandydatura odpowiednia jest. > > Perła Calkowicie zgadzam sie z przedmowca. Proponuje swoja kandydature na sekretarza do spraw zawilych i zbednych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miriam Re: Archiwum X do wszystkich a i do Perły IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.02, 01:30 Gość portalu: Perła napisał(a): > Hiacynt posłusznym wykonawcą tylko jest. Za ciasny na przewodniczącego jest. Tu > > trzeba kogos z polotem, samodzielnym myśleniem, szerokimi horyzontami. > Myślę, że pierwsza kandydatura odpowiednia jest. > > Perła Trzymajcie się, dobranoc! ) Aha, byłabym zapomniała, "ustrojstwo" wyłączam do odwołania, Perła. Przegiąleś. podr M., Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: Archiwum X do wszystkich a i do Perły IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.02, 01:37 Gość portalu: Miriam napisał(a): > Gość portalu: Perła napisał(a): > > > Hiacynt posłusznym wykonawcą tylko jest. Za ciasny na przewodniczącego jes > t. > Tu > > > > trzeba kogos z polotem, samodzielnym myśleniem, szerokimi horyzontami. > > Myślę, że pierwsza kandydatura odpowiednia jest. > > > > Perła > > Trzymajcie się, dobranoc! ) > > Aha, byłabym zapomniała, "ustrojstwo" wyłączam do odwołania, Perła. > Przegiąleś. > > podr > > M., Będę apelację zakładał. Czysty jestem jak łza. buziak Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sala Re: Archiwum X IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 17.08.02, 01:32 Jaski mianuje cie I sekretarzem )) Przyjmij teke. A teraz ide spac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaski Re: Archiwum X IP: *.chicago-24rh15rt.il.dial-access.att.net 17.08.02, 01:37 Gość portalu: Sala napisał(a): > Jaski mianuje cie I sekretarzem > )) > Przyjmij teke. > A teraz ide spac W tem momencie pragne powinszowac slusznego wyboru. Zapewniam, iz teka w pewnych recach sie znajduje i wara innym rencam od teki. Dobranoc. Mis Uszatek spieeewa wam. No bo trzeba dbac o przewodniczaca, nnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem a IP: *.tgory.pik-net.pl 17.08.02, 13:48 weźmiecie mnie do waszej gminy jak wam tyu podkabluje? 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perli Re: a IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 17.08.02, 16:15 Gość portalu: siedem napisał(a): > weźmiecie mnie do waszej gminy jak wam tyu podkabluje? > > 5040 a ..jak zwykle w doskonałej formie. Jak to Ronin (czy jakoś tak perli cześć Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: a 17.08.02, 17:05 Gość portalu: siedem napisał(a): > weźmiecie mnie do waszej gminy jak wam tyu podkabluje? Nie ma hop hop. Aby sie dostac do Instytutu Pamieci Internetowej musisz po zrobic co najmniej 50 postow skladajacych sie z wypowiedzi innych forumowiczow, najlepiej z zeszlego roku. Jak cie tyu podkabluje, to nie ty, a tyu zostanie awansowany na pracownika IPI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sala Re: Skladam rezygnacje IP: *.toya.net.pl 17.08.02, 18:12 Oddaje sie do dyspozycji forumowiczow. Skladam dymisje. Zamierzam zajac sie zbieraniem rybek i hodowaniem znaczkow. Objecie przeze mnie stanowiska przewodniczacej bylo czysta prowokacja. Precz z Archiwum !Precz z IPI! Precz z preczem!Studenci do nauki! Pisarze do piór ! Archiwisci do niszczarki! Pasta do zębów! Sala Ps. Kto sie wystraszyl, ze naprawde bedzie archiwum???? )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem salami IP: *.tgory.pik-net.pl 19.08.02, 07:29 byłaś bardziej 'krwista' jako Kasia albo też Kasiaprim. nie wiem co cię wypłoszyło, może naciągaczka Martynka? zostaw te arabskie niczysko 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
alef1 Archiwum X 17.08.02, 22:23 www.thinkrightnow.com/default.htm?http://www.thinkrightnow.com/subliminalgt.htm Odpowiedz Link Zgłoś