Dodaj do ulubionych

PAMIETNIKI NA EDZIECKU

IP: *.* 08.04.02, 11:04
Hej Wszystkim!Niektore z Was juz pewnie widzialy, ze pisze teraz na eDziecku pamietnik. Chcialam Was powiadomic, ze nie jest to przyjemnosc dostepna tylko dla mnie. Kazda z Was moze miec pamietnik. Wystarczy napisac email do eldada marcin@edziecko.pl i on sie juz tym zajmie :)No to czekamy niecierpliwie na zgloszenia :bounce::hello:Suzann
Obserwuj wątek
    • Gość: suzimuzi Re: PAMIETNIKI NA EDZIECKU IP: *.* 10.04.02, 08:40
      Wyciagam ten watek by nie zginal w tlumie i aby Ci rodzice co jeszcze nie mieli okazji wiedzieli ze KAZDY moze miec swoj pamietnik. Wystarczy wyslac maila do Marcina czyli eldadamarcin@edziecko.plNo mamy pisarki i tatusiowie pisarze - do roboty :):hello:Suzann
      • Gość: wioleta Re: PAMIETNIKI NA EDZIECKU IP: *.* 10.04.02, 08:50
        No to ja też chce ... ja tez ja też :-)))hejka wioleta z Krzysiuniem :-)
        • Gość: suzimuzi Re: PAMIETNIKI NA EDZIECKU IP: *.* 12.04.02, 17:56
          Swietnie :) Ja tez bede miala co czytac :bounce::hello:Suzann
          • Gość: Aari Re: PAMIETNIKI NA EDZIECKU IP: *.* 19.04.02, 19:07
            hejkaJa już zaczęłam, może jeszcze któraś z was kochane mamusie będzię chciała popisać ...zachęcam do lektury i pisaniapozdrawiamwioleta
    • Gość: Ella Re: PAMIETNIKI NA EDZIECKU IP: *.* 22.04.02, 09:58
      CzescNo mysle ze ja tez sie biore za pisanie pamietnika.Jutro zglosze sie do eldadaTwoj pamietnik Susann czytam z wielka przyjemnoscia, jest tak wspaniale egzotycznie!!Ogladalismy nawet z mezem program o Omanie i Emiratach arabskich i opowiadalam Marcinowi o Tobie, zreszta on czytal tez artykul w dziecku.Bardzo piekny kraj, az Ci zazdroscimy, tylko troche daleko do Polski.........PozdrawiamElka, mama Vanessy i Fabiana
    • Gość: asia_t Re: PAMIETNIKI NA EDZIECKU IP: *.* 23.04.02, 22:38
      ja tak bardzo chcialam pisac pamietnik, kiedys robilam to z pasja wielka. ale teraz... moja pasja sa blizniaki i po prostu nie mam na to czasu. a szkoda!!!!!! moze jednak, jak ich tatus wyjedzie, bede pisac pamietnik, zeby mogl go na biezaco czytac??? to chyba dobry pomysl? pozdrowionkaasiaT

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka