Dodaj do ulubionych

Nasze urodziny....

IP: *.* 29.04.02, 08:06
Wczoraj były nasze urodziny - to znaczy moje i Laury. Ona skończyła lat 3, ja 31. Hmmm, moje dziecko ma starą matkę ;) . Kiedyś ludzie w tym wieku byli dla mnie starcami nad grobem, a ja jestem taka młoda......Na pocieszenie dodam, że dobrze mi z moją trzydziestką, mam rodzinę, mieszkanie, pracę i juz coraz lepiej wiem, czego chcę.Czego wszystkim życzę.A kiedy popatrzyłam na żwawą trzylatkę i przypomniałam sobie mały, czarny łepek w ogromnym szpitalnym łóżku.....łza się w oku kręci.....
Obserwuj wątek
    • Gość: AnetaDr Re: Nasze urodziny.... IP: *.* 29.04.02, 08:40
      Kochane dziewczyny lubelskie!!!!Wszystkiego naj, naj, naj.... Dużo zdrowia (bo to najważniejsze), miłości. Sukcesów w pracy nad doktoratem (to dla mamusi) i w ogóle spełnienia wielu marzeń.PozdrawiamAneta
      • Gość: feratu Re: Nasze urodziny.... IP: *.* 29.04.02, 09:01
        Usia.. Również z tego miejsca życzę Tobie i Twojej córuni dużo zdrowia, radości, pomyślności, uśmiechu na każdy dzień i spełnienia – Tobie spełnienia jako żona, mama i kobietka, a jej na razie jako wspaniała córeczka, kochana i dobra.. [kiedyś jeszcze dopisze coś do tych życzeń J]. Trzymajcie się cieplutko. Wszystkie, wszystkiego Najlepszego :-) Pozdrawiam Feratu :-)
    • Gość: Kasia_R Re: Nasze urodziny.... IP: *.* 29.04.02, 08:59
      Wszytkiego najlepszego :) !Jaki cudowny prezent zrobiła Ci Laura 3 lata temu przychodząc na świat w Twoje urodziny :love: !Nie wiem, czy Cię to pocieszy, ale jak Luiza będzie miała 3 lata, to ja będę ich miała 31, jak Ty teraz! Ale jestem pewna, że będę się czuła nadal młodo!!! W końcu nasz wiek zależy od samopoczucia, a nie od metryki! No i najważniejsze jest, że dobrze Ci z Twoją trzydziestką, rodziną, pracą, BMPD i świadomością, czego chcesz.:hello:Kasia R mama Luizy, która w ubiegłą środę skończyła pół roku (a dopiero co ten mały łepek pojawił się na tym świecie)PS. Gdzie rodziłaś, że łóżko szpitalne było ogromne? Na Staszica nie było wcale takie duże!
    • Gość: agnes Re: Nasze urodziny.... IP: *.* 29.04.02, 09:02
      Cześć.Wszystkiego naj naj naj, dla obu Pań - tej dużej i młodej i tej małej i młodej :-)Pozdrawiam.jaga
    • Gość: Misiek Re: Nasze urodziny.... IP: *.* 29.04.02, 10:40
      Dużo zdrówka dla Was obu i oby słońce zawsze świeciło w waszych oczach - nawet w pochmurne dni.Swoją drogą 3 lata temu dostałaś chyba najcudowniejszy prezent urodzinowy pod słońcem... Życzę kolejnego ;)Dorka
    • Gość: Lusia Re: Nasze urodziny.... IP: *.* 29.04.02, 11:01
      Wszystkiego najlepszego dziewczynki :bic: abyście zawsze były szczęśliwe i radosne.Ja też mam 31 lat, 7-letniego synka a teraz zaczynam planować drugie i co ty na to?Czasy się zmieniły a dzieci odmładzaja. :lol:
    • Gość: janeczka Re: Nasze urodziny.... IP: *.* 29.04.02, 21:17
      Usia! Wszystkiego naj, naj, naj!Aha! Wiesz o tym, że planujemy spotkanie emam z Lublina?Jeszcze raz całuję urodzinowo!
      • Gość: usia Re: Nasze urodziny.... IP: *.* 30.04.02, 11:59
        Dziękujemy za życzenia, wzruszyłam się urodzinowo.....bardzo chętnie spotkam się z resztą lubelskich emam, jesli oczywiście coś nie wybuchnie, a ostanio niestety w moim zyciu sa takie tendencje....Jeszcze raz dziękuję.
        • Gość: Elik Re: Nasze urodziny.... IP: *.* 30.04.02, 12:34
          Cześć Usia, spóźnione życzenia urodzinowe dla Was, my z mężuchem świętowaliśmy wczoraj rocznicę (7). Do zobaczenia na spotkaniu lubelskich Mam. Chociaż "widujemy" się czasem w Stokrotce.......cóż Twoja córa ma dość oryginalne imię ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka