IP: *.* 24.05.02, 19:07
Cześć dziewczyny!!!!!!Jestem mamą 9-cio miesięcznego Huberta,którego regularnie karmię piersią.Nie byłoby w tym nic dziwnego,gdyby nie to,że jeszcze nie dostałam okresu.Powiedzcie,czy tak może być?
Obserwuj wątek
    • Gość: DorotaO. Re: Obawy IP: *.* 24.05.02, 21:01
      Jesteś pewna, że to nie kolejna ciąża? Lepiej zrób test.
      • Gość: iwo1 Re: Obawy IP: *.* 25.05.02, 11:55
        Dorotka po co straszysz ,przecież to całkiem normalne taka przerwa podczas karmienia ...nie każdy marzy o drugim dzidziusiu i wiadomość zrób test może zwalić z nóg...
    • Gość: Gosiafka Re: Obawy IP: *.* 24.05.02, 21:54
      Spokojnie :)Karmiąc moją starszą córcię nie miesiączkowałam 11 miesięcy.Całkiem sobie ten stan chwaliłam :lol:Pozdrowionka Gosia :hello:
    • Gość: Rokitka Re: Obawy IP: *.* 25.05.02, 10:38
      Mozesz zrobić test dla czystości sumienia, ale ... Ja karmię od prawie 8 miesięcy, z czego ostatnie półtora tylko w nocy a okresu nie ma :-( I nowej dzidzi też nie, chociaż już mi się marzy...Pozdrawiam,Ania z Emilką
    • Gość: iwo1 Re: Obawy IP: *.* 25.05.02, 11:52
      Nie martw się tym ja też długo karmiłam Jasia piersią/27 m-cy/i okres dostałam póżno ponieważ ok.2,5 roku po porodzie Nie martw się ,ciesz się synkiem ...Pozdrawiam Iwona
    • Gość: 2505 Re: Obawy IP: *.* 27.05.02, 16:07
      Spokojnie, jesli karmisz, a do tego wszystkiego regularnie to mozesz miec jeszcze nawet kilka miesiecy "spokoju".Ja karmilam coreczke ponad poltora roku a okres dostalam po roku i czterech miesiacach.
    • Gość: Vialle Re: Obawy IP: *.* 27.05.02, 16:39
      jasne ze moze! jesli karmisz kilka razy dziennie, nawet jesli maluch juz je inne rzeczy, to jest to zupelnie normalne. Ja przestalam karmic po 10 miesiacach (buuu, chlip chlip :( ) z czego przez ostatni miesiac juz tylko 2-3 razy dziennie, a okres pojawil sie chyba jakos jak maly mial 11 miesiecy. Nic sie nie martw, ale jesli nie chcesz kolejnego dziecka juz teraz to sie zabezpieczaj!!!!! To ze nei masz okresu nic nie znaczy!
    • Gość: kabat Re: Obawy - a co na to lekarz skoro masz obawy? IP: *.* 28.05.02, 07:23
      jasne ze moze! jesli karmisz kilka razy dziennie, nawet jesli maluch juz je inne rzeczy, to jest to zupelnie normalne. Ja przestalam karmic po 10 miesiacach (buuu, chlip chlip :( ) z czego przez ostatni miesiac juz tylko 2-3 razy dziennie, a okres pojawil sie chyba jakos jak maly mial 11 miesiecy. Nic sie nie martw, ale jesli nie chcesz kolejnego dziecka juz teraz to sie zabezpieczaj!!!!! To ze nei masz okresu nic nie znaczy!
      • Gość: Elik Re: Obawy - a co na to lekarz skoro masz obawy? IP: *.* 28.05.02, 11:28
        uff ,może wreszcie mi się uda to odpisać , bo komputerek płata figle. Moja córak ma 28 miesięcy, karmię ją jeszcze piersią i nie mam okresu. Jestem z tego zadowolona i najchętniej przeszłabym do 2 ciąży ,hi,hi ;)Elik
    • Gość: GosiaC Re: Obawy IP: *.* 28.05.02, 08:00
      Spokojnie, jasne, że może tak być.Wszystko zależy od indywidualnych cech. U jednych mam miesiączka wraca po 4 miesiącach, a u innych po 1,5 roku - i obie karmią piersią. Ciesz się maluszkiem i karmieniem.Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka