Dodaj do ulubionych

Śniło mi się

IP: *.* 25.05.02, 14:59
Śniło mi się dziś, że zostałam administratorem jednego "podforum" - niestety nie pamiętam, czego miało dotyczyć.Chyba naprawdę forum to moje drugie życie, skoro mam takie sny...
Obserwuj wątek
    • Gość: Agata Re: Śniło mi się IP: *.* 25.05.02, 15:21
      szwedko, są jeszcze fora do moderowania z tego, co widxę. Zgłoś się do Marcina a okaże się, że należy jednak wierzyć w sny.Buziakiagata (była moderatorka emamy - obecnie pełnoetatowa mama dwóch latorośli, jednak tak małych, że nawet nie słyszały jeszcze o dniu mamy)
      • Gość: szwedka Re: Śniło mi się IP: *.* 25.05.02, 15:41
        Ale ja się nie na tym nie znam!Jestem tylko zwykłym użytkownikiem - niestety :-(.Administrowanie to dla mnie wiedza tajemna - podziwiam.
    • Gość: Agata Re: Śniło mi się IP: *.* 25.05.02, 15:49
      hej, ja mowie o moderowaniu, a to o innego. to taki porzadkowy na forum. udziela informacji, przenosi watki jesli powinny byc na innym forum, pilnuje, aby nie naruszano niczyich dobr oraz norm wspolzycia spolecznego. przyjemna fucha, choc czasochlonna. sorry za pisownie, ale na drugiej rece mam mala jagodke.pa agata
      • Gość: szwedka Re: Śniło mi się IP: *.* 25.05.02, 15:56
        No widzisz, nawet nie odróżniam moderatora od administratora!Dla mnie "przeniesienie wątków na inne forum" jest czynnością bardzo tajemniczą.A dlaczego zrezygnowałaś z moderowania? Za mało czasu?
        • Gość: SylwiaK Re: Śniło mi się IP: *.* 25.05.02, 16:29
          Ale miło jest pomarzyć sobie, szczególnie kiedy ma się na ręku lub obok siebie najcudowniejsze, ale i zarazem najbardziej absorbujące cudo na świecie. Prawda, ja też mam czasami takie sny....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka