Było już o prezentach na chrzest i na komunię, a ja potrzebuję czegoś niebanalnego na ślub. Za trzy tygodnie moja przyjaciółka zmienia stan cywilny i z tej okazji chciałabym podarować jej coś innego niż pościel czy żelazko. Trochę mi głupio, że proszę Was o pomoc przy wymyślaniu czegoś dla kogoś, kogo nazywam przyjaciółką - zwłaszcza, że w czasach liceum (stąd się znamy) nie miałam z tym żadnego problemu (raz pod choinkę kupiłyśmy sobie nawzajem - zupełnie nieświadomie - to samo!). A teraz... mieszkamy już w innych miastach

, widujemy się duuużo rzadziej, przez telefon nie gada się już tak długo jak niegdyś (gdy się jeszcze samemu nie płaciło rachunków

i tak jakoś... Dobra, nie usprawiedliwiam się więcej, tylko przechodzę do rzeczy:Czy macie pomysły na ciekawy prezent ślubny? Może kiedyś coś takiego dałyście/dostałyście?My np. dostaliśmy - bardzo mi się ten pomysł spodobał - dwa śliczne kubeczki + zestaw aromatycznych herbat. Niestety, ten pomysł jest już "spalony", bo autorką jest właśnie moja P.

Z góry dziękujęYaga