Dodaj do ulubionych

ślub eldada :)

IP: *.* 16.08.02, 08:55
Wczoraj był ten Ważny Dzień i wybralismy się z dalekich Jelonek, by usłyszeć "tak" eldada.:) Ciezko było, gdyż Michasia pierwszy raz podróżowala autobusem i metrem i chyba była w lekkim szoku. No, ale w połowie Racławickiej udalo sie ja uspic- tak wiec zajechala pod kaplice jak nalezy czyli w wozku. Strasznie bylam zdenerwowana, bo Michasia poznala metro a ja mialam wreszcie poznac pare osob z chata (co to bedzie na zlocie!). Zobaczylam z daleka wozki i juz wiedzielismy ze to tusmile Rozpoznalam Dragona, bo tak jak mowil mial niebieski polar, a kiedy powiedzialam ze jestem cleo, podeszla tez Patyk oraz zjawil sie takze Adam i z wielka kurtuazja ucalowal ma dlon! :) Bunia, masz strasznie eleganckiego meza! Michasia wytrzymala kazanie i przysiege (eldad, slabo bylo cie slychac!), potem nastapila ewakuacja z zatloczonej kaplicy. Goblin byl glodny a tu zero laweczki w okolicy! Chcialam usiasc na schodach kosciola, ale w dalszym ciagu okropnie uprzejmy adam zaproponowal bym nakarmila potwora w ich samochodzie- tak wiec Michasia zjadla kolacje w komfortowej "restauracji" z przyciemnianym szybami!smile Gdy skladalismy poem zyczenia eldadowi i jego Agnieszce, znowu wyznalam, zem cleo i ktos za mna zawolal: "a wiec to jest cleo!" i kurcze nie wiem kto i rzepraszam ze nie rozpoznalam wiecej ludzi (pewnie gdzies tam byla Basia i Aneta...), ale Michasia miala juz dosc, do tego padal deszcz. Powrotna droge goblin spedzil na rekach- w metrze, w KFC, w autobusie. Byl padniety i maksymalnie zdeozrientowany- z tego wszystkiego nie mogla potem usnac, ale i tak nie zaluje ze pojechalam. Strasznie sie ciesze ze poznalam pare osob! :) a sam slub byl bardzo ladny, choc uczestniczylam w nim partiami. Swiadkowa grala na gitarze i spiewala, ksiadz bardo sympatyczny i mowil sensownie-
Obserwuj wątek
    • Gość: Dragon Re: ślub eldada :) IP: *.* 16.08.02, 18:28
      Witam. ;)Ładnie to opisałaś, ja bym tego lepiej nie ujął.A tak poza tym to przyłanczam się do słów Cleo.Pozdrawiam Dragon ;)
    • Gość: KvM Re: ślub eldada :) IP: *.* 17.08.02, 11:34
      Co prawda nie byłem obecny ciałem, ale szczerze gratuluję i życzę wczystkiego najlepszego na nowej drodze!Niech się szczęści Młodej Parze.
      • Gość: askak Re: ślub eldada :) IP: *.* 17.08.02, 15:04
        Eldad, a nie chciales mi wierzyc , ze nie jestes wcale za mlody na taki krok !!!!!!!!! Agnieszka jest sliczna, widzialam zdjecia, gratuluje szczerze i wybaczam Ci sylwestra !!!!!!!!!! Caluje mloda pare z glebi Afryki, tym razem Ugandy !!!!!!!!!!!!!!Askak
    • Gość: Kasia_M Re: ślub eldada :) IP: *.* 18.08.02, 19:29
      ja też bylam obecna duchem bo ciało leżało bykiem na plaży w Łebie tongue_out czekam na zdjęcia i jeszcze raz wielkieeeeee gratulacjesmileKasia_MPS Cleo na zlocie MUSIMY się spotkaćsmile)))
    • Gość: guest Re: ślub eldada :) IP: *.* 20.08.02, 13:26
      Elad szczere gratulacje i życzenia zgodnego życia we dwoje. A po takim przeszkoleniu z tematyki kobiet i dzieci, jakie masz na tym forum to chyba jesteś świadomy bardziej niż 98% mężczyzn. Tylko żonie pozazdrościć. Eh, żeby takie szkolenie było obowiązkowe...rozmarzyłam się...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka