Dodaj do ulubionych

OBRONIŁAM SIĘ!!!!

IP: *.* 16.09.02, 13:49
I jestem magister :D :bounce: Wielkie dzięki wszystkim, którzy trzymali kciuki!!! Obrona na 5, praca na 5 (jedna z dwóch najlepszych! :bounce: ) - przy okazji serdeczne dzięki wszystkim, którzy się przyczynili do tego sukcesu wypełniając dla mnie ankiety :jap: Dzięki!!!!:hello:
Obserwuj wątek
    • Gość: magdasm Re: OBRONIŁAM SIĘ!!!! IP: *.* 16.09.02, 13:58
      Serdecznie gratuluję!A z czego się obroniłaś? Nie byłam na bieżąco niestety ;-( Ale czytam często Twoje posty :-)PozdrawiamMAgda
      • Gość: Hermiona Re: OBRONIŁAM SIĘ!!!! IP: *.* 16.09.02, 14:04
        To musi być telepatia - właśnie sobie myślałam, jak Ci poszło - nie, wróć, wiedziałam, że poszło Ci świetnie, ale byłam ciekawa, kiedy się do tego przyznasz!Brawo, brawo i jeszcze raz brawo, pani magister!:hello: Monika
    • Gość: ljaworo Re: OBRONIŁAM SIĘ!!!! IP: *.* 16.09.02, 14:06
      Serdeczne gratulacje.Pozdrawiam,Ludek
    • Gość: ulcik Re: OBRONIŁAM SIĘ!!!! IP: *.* 16.09.02, 14:10
      GRATULULUJEMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ulcik z rodzinką :)ps a teraz się odeśpij ;)
    • Gość: feratu Re: OBRONIŁAM SIĘ!!!! IP: *.* 16.09.02, 14:18
      Ika.. No proszę.. :-) Pani magister.. :-)Przyznaję, że zazdroszczę :-) Heh..Przede mną jeszcze taka długa droga, ale jakby co to na pewno się pochwalę hihihi :-)Serdecznie Ci gratuluję.. :-) Mocno ściskam.. :-)Feratu :-)
    • Gość: Aari Re: OBRONIŁAM SIĘ!!!! IP: *.* 16.09.02, 14:41
      Cieszę się całym serduszkiem z Twojego powidzenia. Ika jestem z Ciebie dumna !!!!!!!!!Sama nie wiem co jeszcze napisac ..... ehhhh ...serce mi rośnie :-)buziaki dla żuczkawioleta
    • Gość: Wika Re: OBRONIŁAM SIĘ!!!! IP: *.* 16.09.02, 14:47
      ale ci zazdroszcze - ja bronie sie jutro :(Wikano i gratulacje oczywiscie :)
    • Gość: Diana-c Re: OBRONIŁAM SIĘ!!!! IP: *.* 16.09.02, 15:57
      Wielka buźka dla Pani MagisterŻyczą Maliniaki
    • Gość: MARtula_m_Maksa Re: OBRONIŁAM SIĘ!!!! IP: *.* 16.09.02, 16:33
      GRATULACJE Pani Magister!!!
      • Gość: XXL Re: OBRONIŁAM SIĘ!!!! IP: *.* 16.09.02, 17:29
        Gratuluję!Napisz mi jaki miałaś temat pracy?Ja mam jeszcze trochę czasu do obrony, ale już mam tremę.Z drugiej strony chciałabym jak najszybciej...Pozdrawiam serdecznie Panią Magister.Mija
    • Gość: Zilka Re: OBRONIŁAM SIĘ!!!! IP: *.* 16.09.02, 17:54
      Ika, gratulacje!!!!Ale w zasadzie to było jasne, mogliśmy byli to w sumie oblać na zlocie w sobotę ;) :) :)zilka
    • Gość: Kamila Re: OBRONIŁAM SIĘ!!!! IP: *.* 16.09.02, 18:59
      Pogratulowac Pani Magister najlepszej pracy, no i oczywiscie zdanego egzaminu!!!Kamila
    • Gość: paloma Re: OBRONIŁAM SIĘ!!!! IP: *.* 16.09.02, 19:46
      GRATULACJE!!!!!!!!!!!!! WIEDZIAŁAM ŻE SOBIE DOSKONALE PORADZISZ!!!! GRATULUJE SERDECZNIE! ....i zazdroszczę, że masz to za sobą...To kiedy oblewamy PANI MAGISTER? jestem w Krakowie do tego piatku, jeśli tylko chcesz to możemy sie wybrać na wieczorną imprezkę!Pozdrawiam, Ania
    • Gość: Joanna_S Re: OBRONIŁAM SIĘ!!!! IP: *.* 16.09.02, 20:01
      Gratulacje Pani magistersmile)Joasia z Emilką
    • Gość: Cytrynka Re: OBRONIŁAM SIĘ!!!! IP: *.* 16.09.02, 21:54
      Gratuluję!!!Bardzo się cieszęPozdrawiamCytrynka
    • Gość: olaart Re: OBRONIŁAM SIĘ!!!! IP: *.* 16.09.02, 22:12
      Najszczersze gratulacje szanowna Pani Magister od Pani Magister, która wogóle nie pamięta, że jest magistrem, ba! niedawno odkryła, że jest dorosła !
    • Gość: _Su_ Re: OBRONIŁAM SIĘ!!!! IP: *.* 16.09.02, 22:31
      Brawooooooooooooooooooooo Ikasuperbuziaki
    • Gość: AnetaDr Re: OBRONIŁAM SIĘ!!!! IP: *.* 17.09.02, 07:16
      Ika!Ja też dołączam do gratulacji. Bardzo się cieszę, że Ci tak dobrze poszło Pani Magister.BuziakiAneta
    • Gość: BAJBUS Re: OBRONIŁAM SIĘ!!!! IP: *.* 17.09.02, 08:01
      Moje gratulacje!!! :love:Pozdrawiam serdecznie bajbus
    • Gość: lea Re: OBRONIŁAM SIĘ!!!! IP: *.* 17.09.02, 08:16
      Ika - kochanieWIELKIE, GRATULACJE wspaniale, ciesze sie Twoim sukcesem, naprawde i szczerze slonko teraz Ci tylko pozyczyc prostej drogi do gwiazd...caluje - lea
    • Gość: Isia Re: OBRONIŁAM SIĘ!!!! IP: *.* 17.09.02, 08:19
      Ja również gratuluję Ci serdecznie! :) I cieplutko pozdrawiam.Ika, jak Ty tego dokonałaś? Nie ukrywam, że jestem pełna podziwu i chętnie usłyszałabym parę rad, jak przez to przebrnąć i wygrać.Isia :hello:ps. Wczoraj tę śliczną parę: Ikę i jej cudnego synka można było podziwiać na zdjęciu w GW. Oboje są bardzo fotogeniczni. :)
      • Gość: Ika Re: OBRONIŁAM SIĘ!!!! IP: *.* 17.09.02, 09:05
        Isia, my w GW...???? Niemożliwe.... A może ktoś mógłby nam przesłać egzemplarz...? :)
        • Gość: Isia Re: OBRONIŁAM SIĘ!!!! IP: *.* 17.09.02, 10:07
          Ika, no chyba się nie pomyliłam, że to Ty. Śliczna szczupła z króciutkimi włosami. Oskarek w czapeczce w niebieskie paski i jasnej kurteczce. A obok siedzi Zilka ze swoją cudną smacznie śpiącą Maluszką.Zdjątko jest niewielkie, bo i sama notka nie imponuje rozmiarami. Strona 9 w Stołecznej.Oczywiście mogę Ci przesłać, jak na razie dzieci mi jej jeszcze nie porwały.PozdrawiamIsia
    • Gość: eBeata Re: OBRONIŁAM SIĘ!!!! IP: *.* 17.09.02, 08:25
      Gratuluję!!!!!!Powodzenia i docenienia /też finansowego ;-)/ przez szefa.Beata
    • Gość: zula Re: OBRONIŁAM SIĘ!!!! IP: *.* 17.09.02, 08:31
      GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!! :)
    • Gość: AgnieszkaLO Re: OBRONIŁAM SIĘ!!!! IP: *.* 17.09.02, 08:56
      Gratuluję Iczko Magistereczko.Agnieszka
    • Gość: Ika Re: OBRONIŁAM SIĘ!!!! IP: *.* 17.09.02, 08:58
      Kochani,bardzo, bardzo Wam dziękuję za gratulacje i ciepłe słowa! :jap:Na razie chyba jeszcze do mnie całkiem nie dotarło, że to już koniec studiów - no i jak to, nie będzie już sesji??? Egzaminów??? Niemożliwe....... :crazy:Na razie ciągle jeszcze jestem zakręcona jak twist ;):hello:
      • Gość: Horska Re: OBRONIŁAM SIĘ!!!! IP: *.* 17.09.02, 09:11
        I ja Ci gratuluję :bounce:Rok temu też byłam taka szczęśliwa, choć skończyłam tylko trzyletnie studia.I zobaczysz jak zatęsknisz :D za sesją i tym całym kołowrotkiem :crazy:Pozdrawiam :hello:
        • Gość: Ika Re: OBRONIŁAM SIĘ!!!! IP: *.* 17.09.02, 09:26
          Haga, chyba masz rację... bo ja już zaczynam myśleć, co by tu teraz......... Na razie nie mam szans na dalsze studia, ale za rok....? Może stanę na nogi finansowo i się uda...? :crazy:
    • Gość: Trinity Re: OBRONIŁAM SIĘ!!!! IP: *.* 17.09.02, 09:24
      Przyjmij i moje gratulacje IkuniuJa - juz tuz po obronie zatesknilam za tym zametem z pisaniem pracy, nieprzespanymi nocami przy komputerze, tabelkami, zdjeciami. Mialam super temat dla mnie i tak mnie wciagnelo... Ale po miesiacu odetchnelam ze juz mam to za soba...Renata
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
  • Kategorie
  • Najnowsze wątki
  • Więcej forów
  • Więcej na tym forum
  • Tagi
  • Polecane
  • Najciekawsze
  • Aktywne