Jestem bezsilna

już kilkakrotnie pisałam maile do Netii z prośbą o informacje KONKRETNE czyli od którego dnia miesiąca zaczyna się "okres rozliczeniowy"(jak oni to zwą) i ile godzin ryczałtu przysługuje w przypadku wykupienia pakietu w połowie miesiąca,a oni cały czas walą taki tekst :"Jeżeli usługa ryczałtu świadczona jest przez czas krótszy niż okresrozliczeniowy, abonentowi naliczana jest opłata za usługę w wysokościproporcjonalnej do liczby dni, przez jakie usługa była świadczona w danymokresie rozliczeniowym. Taką samą zasadę stosuje się do obliczenia czasu(liczby godzin), jaki abonent może wykorzystać w ramach usługi ryczałtuinternetowego. Oznacza to, że w przypadku gdy czas świadczenia usługi byłkrótszy niż okres rozliczeniowy, liczba godzin do wykorzystania w ramachusługi ryczałtu internetowego jest wprost proporcjonalna do liczby dni,przez jakie była świadczona usługa ryczałtu internetowego.PozdrawiamKonsultant d/s InternetuNetia Telekom S.A ." - koniec cytatuCzy ja naprawdę jestem taka tępa ??? Bo nadal nie wiem co i jak ??? Że kiedy zaczyna się ten okres ???

POMOCY już nie mam siły

wojować.Może ktoś z Was ma ryczałt w Netii i wie coś więcej ??? Bo nawet na infolinię nie można zadzwonić,bo automat "nie ma takiego numerka" który kwalifikowałby mnie do rozmowy