Dodaj do ulubionych

Coś wesołego!

IP: *.* 29.10.02, 13:58
Wiecie co to jest "Chwila prawdy"? Taki sobie program na TVN, w którym nie wiedzieć czemu (Boże, odpuść...) na zabój i na smierć i życie zakochał się mój syn...(Boże, czemuś mi to zrobił???). No to do rzeczy:Wczoraj wieczorem leżą sobie tatuś z synkiem już w łóżku. Tatuś z deka nieprzytomny, bowiem na nogach był od 4.45 do 21 (w pracy moje kochane, w pracy...). No i tak sobie leżą, i leżą, rozmawiają odrobinkę, opowiadają sobie kawały (to raczej synuś, bo tatuś często tracił kontakt), no i w pewnej chwili tatuś pyta synka:- Na którą masz jutro synku do szkoły?- Na 7.30 tatusiu - dopowiada grzecznie dziecko.- Boże, synku powiedz, że to nieprawda!!! Błagam!!! - zaskowyczał tatuś :cry:- Oto chwila prawdy dla Ciebie tatusiu - poznaj ją - mam na 7.30! - z prawdziwą satysfakcją, nie wiedzieć czemu złośliwą - odpowiedziało moje dziecię... :sol: Ja się posikałam...:lol: :lol: Ależ ten mój syn ma poczucie humoru, no no! Całuski dla kochanych emam w te ponure dni! :love:Gosia
Obserwuj wątek
    • Gość: mema Re: Coś wesołego! IP: *.* 29.10.02, 15:42
      Faktycznie Super :love:No to ja dołączę, córy tekst z niedzieli :-)Od czerwca próbowałyśmy obejrzeć w naszym teatrze lalek sztukę pt."Złota Rybka" z prawdziwym pechem, bowiem :1 raz - reżyser chory, spektakl odwołany,2. raz - teatr na wyjeździe (choć w programie miesięcznym tego nie uwzględnili)3. nie było bo przerwa wakacyjna4. wrzesień zamiast Złotej Rybki dali Calineczkę (też nieuwzględniona w programie)W niedzielę poszłyśmy na "Jasia i Małgosię" . Agatka się pyta czemu nie ma Złotej Rybki , odpowiadam, że ma wakacje :-( , bardzo długie wakacje (4 miesiące)... A Agatka na to: ...i głębokie ! :-) :love:Pozrdawiam cieplutko i z promyczkiem słoneczkaMema :hello:
    • Gość: oSka Re: Coś wesołego! IP: *.* 29.10.02, 15:54
      Gosiu!Ja też się posikałam i popłakałąm ........... ze śmiechu! Masz niezłą rodzinkę!KIKA
    • Gość: Cytrynka Re: Coś wesołego! IP: *.* 29.10.02, 16:58
      :-) :-)smile
    • Gość: iwo1 Re: Coś wesołego! IP: *.* 29.10.02, 20:25
      Ja wczoraj zagaduję do Jasia że juz niedługo Mikołaj przyjedzie i trzeba napisać do Niego list co się chce dostać ,żeby się Jaś zastanowił A Jasiek na to;-"kobieto,przecież ja wszystko mam"smile :) :)Pozdrowienia dla Krzysia i Ani I dla Was Gosiunia Iwo
    • Gość: ikasia Re: Coś wesołego! IP: *.* 29.10.02, 21:10
      I mnie się coś przypomniało :)Kamila, dwuletnia panienka ;), codzień rano budzi mnie słowami ( zasłyszanymi od tatusia :D ) : ziona, wćtawaj, śkoda ćsiasiu..... :lol: :lol: :lol: ikasia :hello:
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka