Dodaj do ulubionych

Huggies- punkty????

IP: *.* 13.12.02, 16:36
Od jakiegos czasu sie zastanawiam nad tym i nie daje mi to spokoju :) nie wiem czemu tak jest ale....Mianowicie chodzi mi o te hipopotamy z punktami, ktore znajduja sie na opakowaniu pieluszek- czy jest jakis konkurs??? Jakos nie słyszalam i na opakowaniu tez nic nie jest napisane...Nie biore udzialu w konkursach i nic nie wysylam , nawet nie wiem czemu tak mi to chodzi po głowie???? ale..- PO CO SA TE HIPCIE????Głupia Gabi, ktorej mysli zaprzatają hipcie z paczki pieluszek huggies :lol:
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Huggies- punkty???? IP: *.* 14.12.02, 15:37
      Dzwoniłam w tej sprawie na infolinie Pampersa (sprawa podobna bo tam sa misie na opakowaniach) i dowiedziałam się, że są dlatego, że w niktórych krajach są takie jakby sklepiki za punkty, a produkcja idzie na całą Europę, więc już pakują wszędzie w takie same opakowania. U nas tej promocji-sklepiku nie ma ale może kiedyś będzie, więc wycinam. :) Pozdrawiam. Ania
      • Gość: guest Re: Huggies- punkty???? IP: *.* 14.12.02, 16:39
        To coś w stylu misiakow z coca-coli??? :) Swoją drogą fajne by to było- kupujesz pieluszki i punkciki mozesz sobie wymienic na zabawkę czy kubeczel lub cos innego dla dzidzi... Szkoda, ze u nas nie ma takiego sklepiku :(Pozdrawiam- GabiDzieki za odpowiedź.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka