Dodaj do ulubionych

problem komputerowy - Internet Explorer

IP: *.* 17.12.02, 17:34
Moze jest wsród Was osoba, która zna sie na komputerach... Mam taki problem - pilna sprawa:Wlaczam dzisiaj komputer i nagle sie okazuje, ze nie moge wpisywac polskich liter w Internet Explorer (np. w wyszukiwarki, fora dyskusyjne). W Wordzie, Outlooku itd. wszystko jest OK. Moze ktos wie, co się mogło stac, i jak temu zaradzic? Bez polskich liter w wyszukiwarce jestem jak bez reki, korzystam z tego w swojej pracy.... :-( Jesli ktos wie o co chodzi, pomózcie, moze byc na priv...Pozdrawiam, Ania P.
Obserwuj wątek
    • Gość: SylwiaKarolina Re: problem komputerowy - Internet Explorer IP: *.* 17.12.02, 22:18
      Sprawdź w menu Narzędzia|Opcje internetowe, na zakładce Ogólne, przycisk [Języki...]. Powinien być polski. Jeśli nie to przycisk [Dodaj...] i wybierz polski z listy. Może pomoże, taką mam nadzieję :)Pozdrawiam,Sylwia
      • Gość: guest Re: problem komputerowy - Internet Explorer IP: *.* 18.12.02, 10:20
        Niestety, tam jest wszystko w porządku, polski jest, na górze listy...Dzięki za chęć pomocy :-)Ania P.
        • Gość: sylwiakrol Re: problem komputerowy - Internet Explorer IP: *.* 18.12.02, 22:37
          Witam.Spróbuj wykonać następujace kroki:1.Otwórz Panel Sterowania.2.Otwórz Opcje regionalne i językowe.3.Otwórz zakładkę Języki. 4.Otwórz Szczegóły5.Tam zaznacz Polski Programisty.Pozdrawiam.
          • Gość: anarpi Re: problem komputerowy - Internet Explorer IP: *.* 18.12.02, 23:02
            I tu, niestety dla mnie, też wszystko OK - jest zaznaczone/ustawione na polski (programisty)...Dziękuję za chęc pomocy :-)Ania P.
    • Gość: guest Re: problem komputerowy - Internet Explorer IP: *.* 19.12.02, 19:54
      hej spróbuj przez 1. widok, 2. kodowanie, i wybierz Europa Środkowa ISO lub Windows - powinno pomóc - pozdrawiam Dorota

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka