Dodaj do ulubionych

Alergia intymna

IP: *.* 03.01.03, 17:31
Zanim pojde do lekarza-Wy pewnie szybciej cos napiszecie.Czy mialyscie do czynienia z alergia hmm... intymna?Czy bylo to uczulenie na proszek do prania (ja piore bielizne recznie tylko w mydle), na kosmetyki np. te do higieny intymnej (podobno lepiej ich w ogole nie uzywac), na sztuczne materialy z ktorych robia bielizne czy rajstopy, a moze na jakies rzeczy do jedzenia?? Ja sie zastanawiam o co chodzi i eliminuje kolejno wszystkie mozliwosci (sztucznej antykoncepcji w zadnej formie z mezem nie stosujemy-wylacznie NPR-wiec to tez nie to) i juz nie mam wiecej pomyslow.Co to moze byc za alergen i jakie srodki moga pomoc(to na pewno nie jest zadna zadnego typu grzybica-inne objawy-lekarka mi kiedys powiedziala).Bede wdzieczna za info!Pozdrawiammadzik
Obserwuj wątek
    • Gość: ilka Re: Alergia intymna IP: *.* 03.01.03, 18:05
      Też miewałam podobne problemy. Lekarze twierdzili, że to grzybica, no ale grzybica co miesiąc? W końcu jeden wpadł na pomysł, ze to moze być alergia. Zanim doszłam na co minęło parę lat :crazy: Okazało się, ze nie toleruję kolorowych papierów toaletowych :benetton: Teraz używam tylko białe i ani razu nie miałam problemów z zapaleniem narządów rodnych. Ale co to może być u Ciebie, nie wiem. Mnie pomagało w czasie alergii stosowanie płynu Tantum Rosa (do kupienia w aptece bez recepty). Można się nim albo podmywać albo robić irygacje - wtedy trzeba dokupić irygator.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka