Dodaj do ulubionych

Już po...:-))))

IP: *.* 04.01.03, 13:12
No Kochani, poród mamy już za sobą.27 grudnia o g. 18:50 urodziłam śliczna córeczkę- Juleczkę. Mała ważyła 3590g i ma 58cm. Dostała 10pkt. Ma piękne, długie, czarne włoski. Dużo śpi i ładnie ciągnie cyca. Mieliśmy niewielkie kłopoty zdrowotne (malutki ubytek w przegrodzie międzykomorowej, który ma się sam zabliźnić), ale mamy nadzieję, że to już za nami. To tyle chwalenia się. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i trzymam kciuki za pozostałe ciężarówki. Monika
Obserwuj wątek
    • Gość: magamaga0 Re: GRATULACJE! IP: *.* 04.01.03, 13:16
      Gratulujemy z całego serca. Ucałowania dla Maleńkiej od Marghe.PS. Przekażę wiadomośc zainteresowanym (a jest ich sporo) - wszyscy o Was wyptytują :-)
    • Gość: feratu Re: Już po...:-)))) IP: *.* 04.01.03, 13:16
      Serdeczne gratulację Moniko :-) To chyba najpiękniejszy świąteczno-noworoczny prezent, prawda? :bounce: Życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Tobie oraz całej Twojej Rodzince :DPozdrawiam, Feratu :-)
    • Gość: Dorota25,5 Re: Już po...:-)))) IP: *.* 04.01.03, 13:18
      Gratuluję szczęśliwych narodzin Juleczki. :) :)Żeby zdrowo się chowała i dawała dużo radości.Pozdrawiam mamusię i dzieciaczki.Mama też Julii.
    • Gość: burek Re: Już po...:-)))) IP: *.* 04.01.03, 13:25
      Suuuper!!!!! Gratulatki ogromne!!! :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:Zdradź jeszcze jak ma na imię Twoja królewna?Pozdrawiam Was cieplutko. Ania-burek
      • Gość: dyziak Re: Już po...:-)))) IP: *.* 04.01.03, 13:50
        Gratulacje :hot: :hot: :hot:Trzymajcie się cieplutko i bardzo dzielniedyziak :hello:
    • Gość: AnetaLelonek Re: Już po...:-)))) IP: *.* 04.01.03, 14:18
      Mutti ogromne gratulacje :love: :love: :loveNiech Juleczka rosnie szybko i zdrowopapa i pozdrowienia od starszej kolezanki Juleczki oraz Kacperka
      • Gość: burek Re: Już po...:-)))) IP: *.* 04.01.03, 16:08
        Mutti kochana!!Wybacz nie doczytałam. To chyba z radości tak mnie zaćmiło.Niech Juleczka rośnie zdrowo i jeszcze raz ogromne gratulacje!!Burek
    • Gość: Agnieszka.Z Re: Już po...:-)))) IP: *.* 04.01.03, 16:16
      moje najlepsze gratulacje!!!Niech mała rozjaśnia wam każdy wasz dzień
    • Gość: Lua28 Re: Już po...:-)))) IP: *.* 04.01.03, 17:11
      Monisia kochana :hello:Jak się cieszę. Ogromne gratulacje. Niech Juleczka się zdrowo chowa i pięknie rosnie.Całujemy Was bardzo mocno :bic: :bic: :bic:BuziaczkiLua :bounce: , Daddy :spookie: i Amelka :hap:
    • Gość: mamjuz Re: Już po...:-)))) IP: *.* 04.01.03, 18:43
      Gratulacje!! :bounce:Dla Sprawców -Rodziców :)) i dla przystojnej Brunetki :))Pozdrawiam :hello:Monik
    • Gość: RybkaKatarzyna Re: Już po...:-)))) IP: *.* 04.01.03, 19:42
      Moniczka, bardzo, bardzo Wam wszystkim gratuluję :) STRASZNIE SIĘ CIESZĘ !!Chciałabym i ja takowy post już umieścić na forum, ale jeszcze troszkę..:)Do zobaczenia na Gadulcu :)Ściskam i pozdrawiam Kasia. :)
    • Gość: tulipan Re: Już po...:-)))) IP: *.* 04.01.03, 20:21
      GRATULACJE I DUZO,DUZO ZDROWKA !!!
    • Gość: Amarina Re: Już po...:-)))) IP: *.* 04.01.03, 21:40
      Gratulacje! :bounce:Wszystkiego co najlepsze dla ciebie i Julki, dużo zdrówka, uśmiechu :) i byś dzięki swojej córeczce każdego dnia odkrywała najwspanialsze strony macierzyństwa :bic:Tego ci życzą Ela i Mateuszek :benetton:
    • Gość: maria_rosa Re: Już po...:-)))) IP: *.* 04.01.03, 22:42
      Gratulacje, życzę Ci aby dzidzia zawsze była zdrowa i pogodna.Ciekawe kto następny w kolejce.A tak z innej beczki: ile dzieciaczków urodziło się w Polsce w sylewstra?papatkimaria rosa
      • Gość: Mutti Re: Już po...:-)))) IP: *.* 04.01.03, 23:16
        Dziękuję wszystkim bardzosmile)))Na Was zawsze można liczyć. ziękuję za wsparcie podczas ciąży i za to, że jesteście.Monika, Darek, Jakub i Juleńka
    • Gość: Bilag Re: Już po...:-)))) IP: *.* 05.01.03, 21:21
      Gratulacje, Moniczko! Rozumiem, że oczekiwana przesyłka nie będzie Ci już potrzebna... Kamień z serca, bo nie udało mi sie nic załatwić.... Pozdrawiam serdecznie Ciebie i Twoja rodzinkę, a w sczególności maleńka Panienkę ... i mam nadzieję, że jeszcze sie na coś przydam...Szczęśliwa wraz z Toba - Aga B.
    • Gość: kasiunia Re: Już po...:-)))) IP: *.* 06.01.03, 00:16
      wszystkiego najlepszego dla Juleczki i dla całej Waszej rodzinykasia
    • Gość: korol Re: Już po...:-)))) IP: *.* 06.01.03, 08:28
      Witaj kochana Mutti :)Wielkie gratulacje dla Ciebie i Twojej córci Julci :bounce: :bounce: :bounce:Wszystkie cieszymy się ogromnie, że Julcia już jest z nami na tym swiecie :)Życzę zdrowia i pogody ducha :benetton:Pozdrowienia,ADDERA mama Michała i Dominiki :hello:
    • Gość: ez Re: Już po...:-)))) IP: *.* 06.01.03, 10:51
      Super... że nie w Wigilię. Pozdrawiam cieplutko i witam nową istotkę.EZ
    • Gość: cyrylka Re: Już po...:-)))) IP: *.* 06.01.03, 11:05
      Gratuluję z całego serca!!!! i życzę ci pogody ducha i usmiechupozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka