Dodaj do ulubionych

Jak działa forum ?

IP: *.* 14.01.03, 15:16
Od jakiegoś czasu u mnie forum działa strasznie wolno. Jestem ciekawa czy tyklko u mnie ? Nana
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Jak działa forum ? IP: *.* 14.01.03, 15:23
      U mnie dziala tragicznie.Cud, ze sie dostalam o tej porze.W miare chodzi pozno wieczorem.Czasem w ogole nie moge wejsc :(
      • Gość: guest Re: Jak działa forum ? IP: *.* 14.01.03, 16:22
        Ja przeważnie nie mogę wejść. Teraz udało się po 2 godz prób. A jak już wejdę to chodzi powoli i często wywala.
        • Gość: lidka21 Re: Jak działa forum ? IP: *.* 14.01.03, 18:25
          Ja ma dobry transfer wiec inne strony chodza mi szyciutko , natomiast forum ostanio tragedia :(Nie wiem czemu
    • Gość: sylwiakrol Re: Jak działa forum ? IP: *.* 14.01.03, 19:10
      Cześć!U mnie też forum ciągnie się jak flaki z olejem.Dostaję szału!Jest coraz gorzej.Nie wiem w czym tkwi problem i jak to można zmienić.Inne strony chodzą normalnie.
      • Gość: lea Re: Jak działa forum ? IP: *.* 14.01.03, 20:12
        no to i ja się dołańczam...strasznie mnie to denerwuje,ciąąągnie się i ciąągnie :((((lea
        • Gość: guest Re: Jak działa forum ? IP: *.* 14.01.03, 22:29
          działa po prostu fatalnie !ifona
    • Gość: guest Re: Jak działa forum ? IP: *.* 14.01.03, 20:37
      U mnie internet działa w ogóle wolno, ale forum to już dramat :( Często mi się nie otwiera, a jak już, to przy okazji zdążę obejrzeć fil, poczytać książkę lub pogadać na gg.
    • Gość: aronka Re: Jak działa forum ? IP: *.* 14.01.03, 23:50
      Podpisuję się wszystkimi łapami! ;)
    • Gość: eBeata Re: Jak działa forum ? IP: *.* 15.01.03, 09:07
      U mnie różnie. Zależy od przeciążenia sieci. Czasem tak jak teraz /czyli szybko/, czasami w międzyczasie spokojnie mogę popracować, a wątki otwierają się p....o....w....o.....l....u....t....k.....u..... w tle.
      • Gość: Zolinka Re: Jak działa forum ? IP: *.* 18.01.03, 02:28
        To prawda, w dzien szlag może trafić. Szczególnie jak się klika z domku, a Tepsa liczy...Ale teraz jest 2.00 w nocy i lata rewelacyjniesmileA więc póki ma się łacze jakie się ma ( podejrzewam, że przy neostradach itp nie ma takiego problemu) pozostaje nocne buszowanie.pozdrawiam
        • Gość: guest Re: Jak działa forum ? IP: *.* 18.01.03, 09:44
          niezaleznie od lacza chodzi bardzo wolno w dzien. ja mam bardzo szybkie i tak samo czekam. zadna inna strona nie chodzi mi tak wolno :( pozdrawiam
    • Gość: guest Re: Jak działa forum ? IP: *.* 19.01.03, 14:01
      a u mnie chodzi bardzo szybko ( ja mam stałe łącze ), czy w dzień czy w nocy, może to też zależy z jakiego regionu się łączycie ...???magiasmile
    • Gość: E.T. Re: Jak działa forum ? IP: *.* 19.01.03, 22:39
      Ja mam najszybsze dostepne w USA lacze a i tak sie dluuuuzy (inne strony sa w porzadku). Dopiero gdy w Polsce jest ok. 2 w nocy to dziala bez zadnego czekania. Podobno to wina zbyt wolnego serwera i zbyt wielu uzytkownikow. A moze edziecko powinno otworzyc specjalne konto na ktore kazdy uzytkownik przeslalby zlotowke (to chyba nie tak duzo?). Na pewno uzbieraloby sie na nowy super szybki serwer?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka