Gość: nana4 IP: *.* 14.01.03, 15:16 Od jakiegoś czasu u mnie forum działa strasznie wolno. Jestem ciekawa czy tyklko u mnie ? Nana Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Jak działa forum ? IP: *.* 14.01.03, 15:23 U mnie dziala tragicznie.Cud, ze sie dostalam o tej porze.W miare chodzi pozno wieczorem.Czasem w ogole nie moge wejsc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Jak działa forum ? IP: *.* 14.01.03, 16:22 Ja przeważnie nie mogę wejść. Teraz udało się po 2 godz prób. A jak już wejdę to chodzi powoli i często wywala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka21 Re: Jak działa forum ? IP: *.* 14.01.03, 18:25 Ja ma dobry transfer wiec inne strony chodza mi szyciutko , natomiast forum ostanio tragedia Nie wiem czemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwiakrol Re: Jak działa forum ? IP: *.* 14.01.03, 19:10 Cześć!U mnie też forum ciągnie się jak flaki z olejem.Dostaję szału!Jest coraz gorzej.Nie wiem w czym tkwi problem i jak to można zmienić.Inne strony chodzą normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lea Re: Jak działa forum ? IP: *.* 14.01.03, 20:12 no to i ja się dołańczam...strasznie mnie to denerwuje,ciąąągnie się i ciąągnie lea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Jak działa forum ? IP: *.* 14.01.03, 22:29 działa po prostu fatalnie !ifona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Jak działa forum ? IP: *.* 14.01.03, 20:37 U mnie internet działa w ogóle wolno, ale forum to już dramat Często mi się nie otwiera, a jak już, to przy okazji zdążę obejrzeć fil, poczytać książkę lub pogadać na gg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aronka Re: Jak działa forum ? IP: *.* 14.01.03, 23:50 Podpisuję się wszystkimi łapami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eBeata Re: Jak działa forum ? IP: *.* 15.01.03, 09:07 U mnie różnie. Zależy od przeciążenia sieci. Czasem tak jak teraz /czyli szybko/, czasami w międzyczasie spokojnie mogę popracować, a wątki otwierają się p....o....w....o.....l....u....t....k.....u..... w tle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zolinka Re: Jak działa forum ? IP: *.* 18.01.03, 02:28 To prawda, w dzien szlag może trafić. Szczególnie jak się klika z domku, a Tepsa liczy...Ale teraz jest 2.00 w nocy i lata rewelacyjnieA więc póki ma się łacze jakie się ma ( podejrzewam, że przy neostradach itp nie ma takiego problemu) pozostaje nocne buszowanie.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Jak działa forum ? IP: *.* 18.01.03, 09:44 niezaleznie od lacza chodzi bardzo wolno w dzien. ja mam bardzo szybkie i tak samo czekam. zadna inna strona nie chodzi mi tak wolno pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Jak działa forum ? IP: *.* 19.01.03, 14:01 a u mnie chodzi bardzo szybko ( ja mam stałe łącze ), czy w dzień czy w nocy, może to też zależy z jakiego regionu się łączycie ...???magia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E.T. Re: Jak działa forum ? IP: *.* 19.01.03, 22:39 Ja mam najszybsze dostepne w USA lacze a i tak sie dluuuuzy (inne strony sa w porzadku). Dopiero gdy w Polsce jest ok. 2 w nocy to dziala bez zadnego czekania. Podobno to wina zbyt wolnego serwera i zbyt wielu uzytkownikow. A moze edziecko powinno otworzyc specjalne konto na ktore kazdy uzytkownik przeslalby zlotowke (to chyba nie tak duzo?). Na pewno uzbieraloby sie na nowy super szybki serwer? Odpowiedz Link Zgłoś