Gość: qwert IP: *.* 07.03.03, 22:38 Pomozcie, wkrotce mamy pierwsza rocznice slubu i nie mam pojecia co sie kupuje mezowi z tej okazji. Oczywiscie nie chce zeby to bylo cos praktycznego. Co wy kupujecie swoim mezom z okazji rocznicy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: prezent na rocznice slubu IP: *.* 08.03.03, 04:24 My nic sobie nie dajemy w rocznice. Zazwyczaj wczesniej ustalamy co bedziemy robic i na rocznicowy weekend gdzies wyjezdzamy (a wlasciwie wylatujemy): moj maz ma mecz (nudze sie), ja mam muzea itp (maz sie nudzi), no i oczywiscie obiad w "lepszej" restauracji. Tak sie zlozylo ze ostatnie dwie rocznice to byl tylko obiad bez wyjazdu, ale i tak bylo milo. No i oczywiscie dajemy sobie kartki z zyczeniami, a ja jescze dostaje kwiaty od meza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: prezent na rocznice slubu IP: *.* 08.03.03, 08:40 U nas też kwiaty i obiady. Chociaż czasami zapominamy. Oboje. W tym roku wiadomość o dzidzi w drodze była ważniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś