Gość: Rosa*
IP: *.*
17.03.03, 23:16
Zwracam się z uprzejmą prośbą (i sądzę , ze mogę liczyć na poparcie innych użytkowniczek) o stworzenie regul korzystania z forum Edziecka (mozna zacząć od Salonu, aby dać dobry przyklad innym moderatorom). Reguly powinny być precyzyjne i obligatoryjne a takze umieszczone na górze strony, aby każdy Erodzic mógł się szybko rozeznać, czy nadaje się do uczestnictwa na danym forum. Oto moje propozycje:1. Forum dla osob o słowiańskich imionach. 2. Forum dla rodziców dzieci o slowiańskich imionach. Nie będzie Max i inna Samanta pluć nam w słowiańską twarz.3. Forum dla uzytkowników powyżej 150 pkt IQ 4. Forum dla osob, ktore ogladały "Misia" i poprawnie odczytaly zawarte w nim przeslanie5. Forum dla anonimów- wskazane obrażanie, szydzenie i personalne dyskusje. Używanie kulturalnych wypowiedzi sformułowań będzie karane natychmiastowym banem.6. Forum dla histerycznych matek, ktore przeszly depresję poporodową (ktora nie istnieje- dodajmy dla jasności). Na tym forum histeryczki o skłonnościach depresyjnych będą miec możliwość opowiadania o swoich fantazjach nie rażąc przyzwoitych i normalnych uszu.7. Forum, na ktorym w miejsce zalogowania pojawi się prośba o podanie numeru NIP, względnie przepisania deklaracji majątkowej (żeby nikt nie mial wątpliwości co do stanu posiadania danej osoby). 8. Forum "trzydziesty post"- czyli miejsce, którego użytkownicy będa mogli pominąc uciązliwą i mało wnoszącą fazę kulturalnego dochodzenia do trzydziestego postu i od razu zacząć obrzucać sie mięchem.9. Forum dla wyrodnych matek- na tym forum będziemy mogly pisać o przekłuwaniu uszu dzieci, chodzeniu na castingi i nadawaniu potomstwu imion takich jak "Jakub" , "Maja", "Zgrzytosława" oraz "Mściwój". To forum będzie uzytkowane również przez matki dzieci o nieslowiańskich imionach (bo z definicji są wyrodne), a także matki o nieslowiańskich imionach (bo padly ofiarą rodzicielskiej przemocy w dzieciństwie i są naznaczone wyrodnością).Ufam, że zastosowanie powyższej procedury ulatwi zarządzanie forami, a użytkowników stron uchroni od wirtualnego obcowania z brutalami i ignorantami, ktorzy nie są w stanie przyswoić podstawowych produktów kultury polskiej- lub też umożliwi im przyjemne pyskóweczki w doborowym gronie. Z pewnością wszyscy odczujemy zbawienny wplyw takiego podzialu forów ze wzgledu na poziom prezentowany przez użytkowników. Ze swej strony reflektuję na korzystanie z forów 2go, 6go i 9go, gdyż skrzywdziłam i skrzywiłam syna nie dając mu na imię "Bożydar".łączę wyrazy szacunkuRosa*