zawisek 27.12.06, 11:00 Drogie emamy, co myślicie o pomyśle uruchomienia foroforum, na którym miałybyście możliwość prezentowania prac Waszych dzieci: rysunki, laurki...? Link do hp FotoForum fotoforum.gazeta.pl/0,0.html pozdrawiam, zawisek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moofka Re: pytanie od administracji forum 27.12.06, 11:34 ja mysle, ze to swietny pomysl na pewno bedzie sie cieszylo duzą popularnoscią dumne mamy beda wklejac nawet pomazane sciany ) no i swietne zrodlo inspiracji jestem jak najbardziej za Odpowiedz Link Zgłoś
aniazm Re: pytanie od administracji forum 28.12.06, 11:27 też jestem za i zaraz wkleję pomazaną ścianę (w łazience), bo Antek nic innego i na niczym innym nie chce rysować) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: pytanie od administracji forum 27.12.06, 21:35 Ja znam jedną taką ematkę, która ma bardzo zdolną ecórkę i co-nieco już było pokazywane. I myślę sobie, że prace tej ecórki mogłyby wpędzać inne ematki w kompleksy, że ich edzieci nie są takie zdolne Na szczęście, osobiście czuję się wolna od takich kompleksów i myślę, że to słuszna koncepcja, takie forum na dziecięce prace. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: pytanie od administracji forum 28.12.06, 12:14 No, ale ona przecież wcale nie musi pokazywać prac ecórki właśnie tam - można jej dać bana na tamto forum i niech siedzi tam, gdzie dotąd siedziała. Podoba mi się pomysł takiego forum - niech się ematki pochwalą, zainspirują nawzajem - czasami nie wiadomo co z dziećmi robić, kiedy deszcz, albo chore i siedzą w domu - będzie można coś podejrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
zawisek Re: pytanie od administracji forum 28.12.06, 16:08 Dziękuje za głosy W takim razie ogłaszam konkurs na moderatorkę nowego forum Odpowiedz Link Zgłoś
bunny.tsukino Re: pytanie od administracji forum 29.12.06, 18:45 Zgłaszam siebie, skromnie. A co mają pokazywać mamy roczniaków, które jeszcze nie rysują?? Mogą być bazgroły flamastrem po ścianie? Albo zestaw mąką, woda, kasza i cukier artystycznie wymieszane na podłodze? Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: pytanie od administracji forum 30.12.06, 11:58 > Mogą być bazgroły flamastrem po ścianie? Albo zestaw mąką, woda, kasza i cukier artystycznie wymieszane na podłodze? Oczywiscie! Twórczość, to twórczość - na papierze, na podłodze, na ścianie, batik danonkiem na obiciu kanapy... Odpowiedz Link Zgłoś
moofka no i co jest? ;) 30.12.06, 15:04 gdzie to forum, kiedy bedzie? ja chce juz prezentowac pirata na scianie Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Proszę uprzejmię: 30.12.06, 17:46 fotoforum.gazeta.pl/71,1,876.html?f=876 Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: no i co jest? ;) 30.12.06, 21:21 No i co z tym twoim "juz" Moofciu? Forum ma już ponad 3/4 doby, a ty nic! Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: no i co jest? ;) 31.12.06, 14:17 No właśnie - nawet ta, która śpi najdłużej zdążyła pierwsza... Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: no i co jest? ;) 31.12.06, 17:59 Nie "spi najdłużej" tylko "wstaje najpóxniej". Proszę mi tu nie imputować! Odpowiedz Link Zgłoś
jarekp662 Re: pytanie od administracji forum 25.01.07, 13:37 eTata popiera : ) Ciekawe czy i inne serwisy dla rodzicow wprowadza taka mozliwosc prezentacji prac swoich dzieci. W sumie ciekawa mozliwosc, kiedy dziecko dorosnie bedzie moglo sie pochwalic swoimi pracami w sieci : ) Nawet ciekawe porady dla rodzicow sa na: pepekswiata.pl Pozdrawiam, Jarek Odpowiedz Link Zgłoś