denea 19.01.07, 21:15 ... się pojawił na niemowlakach: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=54847104 A Wam, drogie e-mamy, jakie "ekstrema zmęczeniowe" się przydarzyły ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dlania Re: Fajny wątek 19.01.07, 21:23 Super! Usmiałam sie jak hiena, he, he... Ja juz nie chce więcej dzieci... przynajmniej małych... jak będa dawać takie 1,5 roczne to mnie zawołajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna35 Re: Fajny wątek 19.01.07, 22:42 Któregoś dnia rano do kubka wsypałam kaszkę, natomiast dziecku do butelki kawę, zalałam ją wodą i przez dłuższą chwilę stałam nad tą butelką i nie mogłam zajarzyć o co chodzi, co jest nie tak Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Fajny wątek 20.01.07, 12:06 Przypomniałas mi: ja kiedys karmiłam dwoje dzieci równoczesnie, kilkumiesieczne jakims deserkiem, starszą - kanapka z dodatkami. No i ruszyłam z plasterkiem kiszonego ogórka do 5-miesiecznej córusi... a ta oczywiście gębe rozwarła i ogóra dziąsłami chwyciła. Wtedy oprzytomniałam. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha9991 Re: Fajny wątek 19.01.07, 22:45 pamietam jak pewej nocy obudzilam sie, zapalilam swiatlo gorne i zaczelam sciagac poszwe z koldry coraz bardziej panikujac - szukalam tam mojego paromiesieczniaka, mimo, ze patrzylam na niego spicego obok... he teraz to jest smieszne, wtedy ciary mnie przechodzily Odpowiedz Link Zgłoś
embe34 Re: Fajny wątek 20.01.07, 08:34 Po 9 latach posiadania synow urodzilam corke.Przez rok mowilam do niej "syneczku".Przez kolejne pol roku to "syneczku" bylo juz tylko w myslach,teraz jest normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasik787 do agniecha9991:) 20.01.07, 09:38 Prosze o tytul pioseneczki z Twej sygnaturki))))))))) I nazwe zespolu tyz poprosze Bawilam sie na takiej jednej imprezce przy tej pioseneczce ale nie pytalam nikogo o nazwe,a teraz chodzi mi po glowie prawie non stop. Merci. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha9991 Re: do agniecha9991:) 20.01.07, 11:51 zespol Pogodno, tytulu nie znam, tyz mi ciagle chodzi po glowie, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś