olka444 06.05.03, 22:02 mam pytanie :w jaki sposób korzystasz z internetu?w kafejce?w fundacji może "służbowy" laptop?u znajomych?w domu? ot tak z ciekawości Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaadama4 Re: dostep do necika -pytanie do bajbusa 06.05.03, 22:20 Nie sledzę poczynań Marzeny, ale ona chyba na gazecie nie bywa. A przede wszystkim do czego ci ta informacja potrzebna? Necik - cóż za idiotyczne zdrobnienie - nie tyle sugerujace co wskazujące wprost na złośliwe intencje. Nie masz co robić? To może cos poczytasz, więcej pożytku z tego będzie. danka - bynajmniej nie zwolennik bajbusa, ale zdrowego rozsądku i kultury jak najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
aagacia Re: dostep do necika -pytanie do bajbusa 06.05.03, 22:25 daruj sobie kochana za malo ci zlosliwosci na swiecie? proponuje zebys w troszeczke inny sposob wyladowywala swoje frustracje Odpowiedz Link Zgłoś
olka444 Re: dostep do necika- idiotyczne zdrobnienie 06.05.03, 23:54 takiego zdrobnienia używam ja i wielu mioch znajomych i nieznajomych .pytanie było do bajbusa a nie do was drogie panie. i nie chciałam byc złośliwa dzieki jednak za taki spory oddzew szczerze mówiac spodziewałam sie tego pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
olka444 Re: dostep do necika -do danki 06.05.03, 23:57 czy kulturalny człowiek ocenia kogoś nieznajomego sądząc po kilku linijkach tekściku(znowu zdrobnienie) Odpowiedz Link Zgłoś
aagacia Re: dostep do necika -pytanie do bajbusa 06.05.03, 23:28 aaa tak na marginesie: bajbus korzysta z netu Z PRACY. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_i_werka Re: dostep do necika -pytanie do bajbusa 06.05.03, 23:41 Brawo aagaciu!!! Krótko i celnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
olliwkaa Re: dostep do necika -pytanie do bajbusa 07.05.03, 00:32 A skad ci w ogole przyszlo do glowy ze Bajbus ma dostep do "necika"? Od dobrych paru tygodni nie zauwazylam jednego jej postu. ale moze jestem nie dosc spostrzegawcza... kultury trosze i wyczucia zycze. aga Odpowiedz Link Zgłoś
olka444 Re: dostep do necika 07.05.03, 00:36 ale chamke ze mnie robicie ide spac wiec... Odpowiedz Link Zgłoś
mamaadama4 Re: dostep do necika 07.05.03, 00:39 Bajbus napisała, owszem - ale na "maluchach", więc jak masz ochote ją o coś zapytać, to tam. Bo jak wspomniałam tu chyba nie wchodzi. danka Odpowiedz Link Zgłoś
olka444 Re: dostep do necika 07.05.03, 00:45 mamaadama4 napisała: > Bajbus napisała, owszem - ale na "maluchach", więc jak masz ochote ją o coś > zapytać, to tam. Bo jak wspomniałam tu chyba nie wchodzi. > danka dzieki Odpowiedz Link Zgłoś