Dodaj do ulubionych

Tatuaże ..... percingi .........

16.03.07, 20:37
Tak się zastanawiam ile z Nas ma kolczyki i tatuaże ?
Napiszmy o najpopularniejszych miejscach dla tych ozdób...
Ostatnio coraz bardziej kusi mnie malutki tatuażyk smile)
Obserwuj wątek
    • demarta Re: Tatuaże ..... percingi ......... 16.03.07, 20:43
      cześć agnisia!!! zrób, zrób, ale.... podobno to uzależnia. obyś nie została
      wiśniewskim w spódnicy wink)))
      • agnes123 Re: Tatuaże ..... percingi ......... 16.03.07, 20:44
        Marcia - witam Słoneczko !!!!!!!!!!!!!!!

Eeeee..... cos Ty kochana - ale wiesz , ostatnio przyjaciółka zrobiła sobie na
        łopatce i tak mi siemmmmmmm spodobał ........mmmmmm smile
        • demarta Re: Tatuaże ..... percingi ......... 16.03.07, 20:51
          ja się już wyleczyłam, ale jak mi się podobały, to obręcze na ramionach.....
          dobrze, że już mi przeszło, bo to takie niesubtelne, ze musiałabym dzisiaj
          latem w rękawku minimum 3/4 latać smile)
          • agnes123 Re: Tatuaże ..... percingi ......... 16.03.07, 20:56
            Ja rozmyślam nad pewnym chińskim znakiem - małym - koło pępuszka smile
          • marcysia51 Re: Tatuaże ..... percingi ......... 16.03.07, 20:57
            Ja mam tatuaż od 7 lat,mąż też,i żałuję....że zrobiłam w tym a nie innym
            miejscu.
            Mężus od 3 lat marudzi o drugi tatuaż i w końcu chyba sobie zrobi,mi tez sie
            marzy jeszcze jeden ale nie robie ze wzgledu na dziecko.
            Ja mam tatuaz na plecach,sporego byka,mąż na ramieniu tribala.
          • demonii Re: Tatuaże ..... percingi ......... 16.03.07, 20:57
            A tam niesubtelne, mam na ramieniu i nie latam w rękawie 3/4.
            Jeszcze mam w planie lędźwiowy smile Duży, a co smile
            • agnes123 Re: Tatuaże ..... percingi ......... 16.03.07, 20:59
              Siostra ostatnio zrobiła sobie duże tatooo na kości lędźwiowej - kozacko to
              wygląda !
              • demarta Re: Tatuaże ..... percingi ......... 16.03.07, 21:01
                ale chyba boli, co?.... tam unerwienie całkiem, całkiem....
    • demonii Re: Tatuaże ..... percingi ......... 16.03.07, 21:00
      Ten pierwszy mam juz dłuuugo smile Ciągle szukam wzoru, jak znajdę to wtedy
      pozwolę się znów pogryzdać smile))
      • demarta Re: Tatuaże ..... percingi ......... 16.03.07, 21:02
        demonii, czarny, czy kororowy?
        • demonii Re: Tatuaże ..... percingi ......... 16.03.07, 21:04
          Czarny owkors smile Wszędzie gdzie skóra przy gnatku tatuowanie bardziej boli smile
    • renia1807 Re: Tatuaże ..... percingi ......... 16.03.07, 21:03
      Kolczyki noszę od 15 roku życia, tatuaży nie mam ,bo mi się nie podobają.
      • agnes123 Re: Tatuaże ..... percingi ......... 16.03.07, 21:17
        ja też myślę nad czarno-białym,z tym ,że na końcach ma delikatne
        cieniowania.............
        • endzi11 Re: Tatuaże ..... percingi ......... 16.03.07, 21:31
          Ja mam dwa tatuaże,na karku i na krzyżu,ten drugi ma troche kolorkusmile teraz
          planuje tatuaż na stopie bo bardzo mi sie w tym miejscu podobasmileKolczyków mam
          5,trzy w uszach,na języku i w pępkusmile planuje jeszcze nossmile Tattoo i piercing
          uzaleznia więc ostrzegamsmile))ja to uwielbiamsmile))
          • phantomka Re: Tatuaże ..... percingi ......... 16.03.07, 22:29
            Mam dwa tatuaze na posladku i przy kosci biodrowej. Jeden mam juz 11 lat, a
            drugi z 9. Na szczescie umialam powiedziec stop, bo bardzo mi sie spodobal ten
            sportsmile Mialam kolczyk w nosie i pepku, ale jak nastala na nie moda, to wyjelam.
    • shady27 kolczyki nosze, tatuaz tez mam - na ramieniu 16.03.07, 21:37

• gorzkasweetie Re: Tatuaże ..... percingi ......... 16.03.07, 23:01
      Mam dwa tatuaże. Oba kolorowe. Jeden bardzo duży, na ramieniu. Widoczny latem
      dla szerszej publiki oczywiście. Ale tak sie do niego przyzwyczaiłam, że
      normalnie dłuuugo kojarzę o co chodzi, gdy jakaś babcia się gapi smile Nie ukrywam
      go i nie wstydzę się.
      Drugi malutki z tyłu gdzieś w okolicach kości ogonowej. Na ramieniu nawet mało
      bolał, ale ten nad tyłkiem to okropnie.
      Nie żałuje że je zrobiłam, bardzo bardzo oba lubię i żałuje że jeszcze czegoś
      sobie nie zrobiłam, teraz mam wrażenie że za stara jestem na kolejne. No i w
      zasadzie kasy mi stale brakuje, a tatuaż jednak jest nieco kosztowną imprezą,
      jeżeli jest wykonany dobrze.
      • magda_272 Re: Tatuaże ..... percingi ......... 16.03.07, 23:09
        Ja mam kolczyk w pępku i czarnego cieniowanego tribala na kości lędzwiowej.Nie
        żałuję i kusi mnie kolejny.To prawda, to uzaleznia.Teraz mnie kusi między
        łopatkami albo na karku. A męża namawiam zeby sobie zrobił na łydce. Ale to
        niestety wydatek ok 500 (jeśli nie więcej) więc to nas trocę powstrzymuje.Ale
        polecam.
        • onak1 Re: Tatuaże ..... percingi ......... 17.03.07, 09:46
          magda_272 napisała:

> Ja mam kolczyk w pępku i czarnego cieniowanego tribala na kości lędzwiowej.Nie
          > żałuję i kusi mnie kolejny.To prawda, to uzaleznia.Teraz mnie kusi między
          > łopatkami albo na karku. A męża namawiam zeby sobie zrobił na łydce. Ale to
          > niestety wydatek ok 500 (jeśli nie więcej) więc to nas trocę powstrzymuje.Ale
          > polecam.

fuj u kobiety tak , jeszcze można znieśc, ale u faceta tatuaż "tylko " mi się
          kojarzy z więzeiniem! fuj okropne.
    • gosiabebe Re: Tatuaże ..... percingi ......... 16.03.07, 23:34
      uzaleznia i to jak...mmmm.smile mam dwa tatuaze jeden duzy nawet bardzo duzy-w
      kształcie smoka idzie tak jego ogon przez udo i posladki ,potem przez cale
      plecy jego glowa i ognie wypadajace z buzi sa z tylu na szyji.a drugi mały
      kolorowy usmiechniety diabelek na brzuchu(teraz zaluje bo po ciazy kiepsko
      wyglada i nie mam pojecia czy kiedys wrooci do normy).kolczyków tez mam duzo
      ale to u mnie w rodzinie norma bo mama bardzo lubismile w uszach łącznie 18 ale
      bardzo pasuja nawet do eleganckiej sukienki zalezy jakie ksztaltytongue_out w
      nosie ,pepku i na jezyku
      smile
      • edycia274 Re: Tatuaże ..... percingi ......... 17.03.07, 00:00
        NIE mam. ale marzyłam o kolczyku w brwi, i tatuażu. ale jestem już za stara.
        • kasik787 Re: Tatuaże ..... percingi ......... 17.03.07, 00:11
          Mam dosc duzy tatoo na odcinku ledzwiowym.
          Nie zaluje decyzji.Nadal mi sie podoba.
          Jest kolorowy.Motyw znaku zodiaku,ale dosc duzy.
          Bardzo chcialam miec,wiec ok 6lat temu sie "wydziergalam".
          Nie zaluje wcale i nie mialam jazdy,by robic sobie nastepne.
          Poprostu jedensmile)))

• gabi683 Re: Tatuaże ..... percingi ......... 17.03.07, 08:25
            ja mam tatu na prawej lopace (smoka ) jest sredniej wielkosci i nie złauje
            swoje decyzji.Kolczyki nosze w uszach wink
      • endzi11 Gosiabebe! 17.03.07, 10:53
        Zaciekawił mnie ten twój tauaż,ten smoksmile musi super wygladacsmile no i te 18
        kolczyków! niezlesmile)) pozdrawiamsmile))
    • net79 Re: Tatuaże ..... percingi ......... 17.03.07, 09:37
      Ja mam tatuaż pod łopatką - średniej wielkości, cieniowany... Kolczyk kiedyś w
      nosie, ale poważna praca mi się trafiła i musiałam wyjąć... Teraz już nie
      noszę. Jeden tatuaż mi wystarcza, nie ciągnie mnie do drugiego. jest w takim
      miejscu, że eksponuje go kiedy chcę, więc nie żałuję. Taki kiedys prezencik
      sobie zrobiłam na imieniny i pojechałam do Hoek Van Holland, do upatrzonego
      studia tatuażu i Pan zrobił to w pełni profesjonalnie i trwało nie więcej niz
      pół godz. Goiło się też szybciutko...
    • gosika78 Re: Tatuaże ..... percingi ......... 17.03.07, 09:52
      Kolczyki powyciągałam, zostawiłam klasycznie w uszach.
      Tatuaż duży na łopatce przechodzący na górną część ramienia.
      W planach udoskonalenie starego i nowy. Czekam na wolną gotówkę i wzór, który w oko wpadnie...
    • elag3 Re: Tatuaże ..... percingi ......... 17.03.07, 10:38
      Ja mam tatuaż nad prawym pośladkiem. Dziś zrobiłabym sobie na rzyżu ale to było
      daaawno temu.
    • semida Re: Tatuaże ..... percingi ......... 17.03.07, 10:43
      Mam kolczyka w języku i nosie.Jestem bardzo zadowolona.Na tatuaż bym się nie
      zd4ecydowała.Kolczyk można usunąć na starość,a taki malunek?
      • gabi683 Re: Tatuaże ..... percingi ......... 17.03.07, 10:48
        kazdy ma inne podejscie ,naprzykld Ja nie zrobila bym sobie kolczyka na
        jezyku .A tatu wydaje mi sie ze bardziej zdobi kobietet niz kolczyk w ustachwink
        • semida Re: Tatuaże ..... percingi ......... 17.03.07, 10:51
          Każdy ma swój gust.Ja marzyłam o kolczyku w języku od kilku lat,i kilka
          miesięcy temu sobie sprawiłamsmileSzczerze,to baaaaaaardzo mi się to podoba,a i
          mąż zadowolonybig_grin.Na tatuaż jednak bym sobie nie pozwoliła,bo tak pod 60 głupio
          by wyglądał,i raczej już nie zdobiłsmile
    • moofka Re: Tatuaże ..... percingi ......... 17.03.07, 10:49
      nie, w uszach jedynie mialam kiedys sporo dziurek
      teraz uzywam dwoch tongue_out
      tatuazu bym sobie nie dala zrobic, wedlug mnie nie zdobia, a szpeca
      kwestia gustu, tyle ze tu juz nie ma odwrotu jak sie gust odmieni smile
      • gabi683 Re: Tatuaże ..... percingi ......... 17.03.07, 10:52
        Dla tego własnie mało kto robi sobie tatu na czolewink
        • moofka Re: Tatuaże ..... percingi ......... 17.03.07, 10:54
          ???
          na czole tez malo kto rysuje cos kredka, co to ma do rzeczy? wink
        • semida Re: Tatuaże ..... percingi ......... 17.03.07, 10:55
          A Tobie jakbyś juz miala starą i pomarszczoną skórę jest bez różnicy?Nikt nie
          widzi to jest ok?A własne odczucia estetyczne?No,ale to kwestia gustusmile
          • moofka Re: Tatuaże ..... percingi ......... 17.03.07, 10:58
            semida napisała:

> A Tobie jakbyś juz miala starą i pomarszczoną skórę jest bez różnicy?Nikt nie
            > widzi to jest ok?A własne odczucia estetyczne?No,ale to kwestia gustusmile

o to jeszcze jeden powod, ktory by mnie ewentualnie powstrzymywal
            tatuaz na nadszrpnietej zebem czasu skorze musi wyglada zalosnie
          • gabi683 Re: Tatuaże ..... percingi ......... 17.03.07, 10:59
            Dlatego własnie zrobilm sobie tatu na loptce a nie na raminiu piersi .kwestja
            gustu mojemmu mezowi sie podoba i Ja jestem zadowolona .Nie afiszuje sie z tym
            ze mam tatu .Zrobilm sobie Go na 25 urodziny a jak mi sie znudzi to sobie
            usunewinkMoje cialo moj wybor tak jak Wasze ze kolczyki robicie sobie tam gdzie
            macie ochote.
            • net79 Re: Tatuaże ..... percingi ......... 17.03.07, 11:21
              Ja widziałm w Holandii starsze, zadbane babki zarówno z tatuażami i
              kolczykami, tam to nie budzi zdziwienia, obrzydzenia, ani bulwersacji, a i
              wcale nie wyglądało obrzydliwie. Kwestia mentalnego podejścia. Każdy chodzi jak
              lubi i to mi się podoba, niezależnie od wieku. A tutaj nawet z kolczykim w
              nosie musiałam Panu tłumaczyć po co mi to? Bo jedne Panie zdobią sobie uszy
              kolczykami, jedne sie malują, a mi odpowiada akurat tak forma przyozdabiania
              ciała. Nie pojoł.
              • aliennis Re: Tatuaże ..... percingi ......... 17.03.07, 11:59
                Mam na łopatce - znak zodiacu w formie tribala.
                nie żałuję.
    • agnieszkamodras Re: Tatuaże ..... percingi ......... 21.03.07, 10:06
      Ja mam malutki tatuazyk.
      • liwilla1 Re: dwa motylki na lewej łopatce 21.03.07, 10:40
        kolczyki tylko w uszach i takie standardowe-po jednej dziurce w każdym tongue_out
    • morgen_stern Re: Tatuaże ..... percingi ......... 21.03.07, 11:05
      Kiedys sie nad tym zastanawiałam, ale zrezygnowałam - za bardzo lubię swoje
      ciało, by je kaleczyć.. Kolczyków w uszach też nie noszę, bo mnie denerwują wink
      Nawe biżuterii nie noszę - jedyna teraz to obrączka i od czasu do czasu
      cieniutki złoty łańcuszek z serduszkiem, który dostałam od mamy w dniu slubu,
      ale i tego nie noszę codziennie.
      Ja to chyba dziwna jestem wink ale dla mnie najpiękniejsze jest gładkie ciało
      bez żadnych - wątpliwych dla mnie - "upiększeń".
    • justi54 Re: Tatuaże ..... percingi ......... 21.03.07, 11:27
      Jestem zdecydowaną przeciwniczką samookaleczeń swojego pięknego i powabnego
      ciała. Za takie samokokaleczenie uwążam kolczyki nawet w uszach (o innych
      miejscach nie wspomnę) a rysuneczki zostawiam dla skazanych.
    • bea.bea Re: Tatuaże ..... percingi ......... 21.03.07, 11:28
      mam na barku...cos w rodzaju tarczy z dwoma mieczami..smile...w końcu całe zycie
      wojuje..smile)
    • kiwi1910 Re: Tatuaże ..... percingi ......... 21.03.07, 12:03
      ja mam dwa duże czarne smoki na łopatce i ramieniu. Zamierzam je połączyć
      trzecim. Bardzo je lubię i nie żałuję. mam je od 8 i 5 lat. Kolczyków nie
      noszę nawet w uszach.
      pozdrawiam wszystkie "wydziargane" mamy!!
    • oxygen100 Re: Tatuaże ..... percingi ......... 21.03.07, 12:50
      myslalam o tatuazu ale mi przeszlo gdy sobei uswiadomilam jak to cos moze sie
      zdeformowac za np. 30 lattongue_out
    • mathiola Re: Tatuaże ..... percingi ......... 21.03.07, 12:53
      Ja nie mam nic. Nawet kolczyków ostatnio nie noszę żeby płatków usznych nie
      stracić smile
      • bejbi76 Mam od miesiaca 21.03.07, 13:09
        zrobilismy sobie z mezem tatuaze z okazji rocznicy slubu.Ja mam na łopatce małe rozyczki ,a maz ma tribala na ramieniu.
        • kas2 Re: Mam od miesiaca 21.03.07, 14:25

• johana19 Re: Tatuaże ..... percingi ......... 21.03.07, 14:41
      Ja mam tatuaż na nodze, nad lewą kostką - skarabeusza (symbol długowieczności).
      Mieszka już u mnie chyba z 8 lat smile I cały czas myślę jeszcze o jednym,
      jakimś "robaczku". Tylko cały czas szukam odpowiedniego wzoru i nad miejscem
      się zastanawiam ale chyba padnie na kość biodrową, dla odmiany teraz prawą.
      Mąż też ma tatuaże - cztery.
      Co do kolczyków to standardowo mam przekłute uszy (po jednej dziurce) i mam też
      kolczyk w pępku (już jakieś 5 czy 6 lat).
      Niczego nie żałuję smile

Asia mama LENY (27-01-2005)
      Pierwszy rok życia
      A Lena ma już...
    • m.fiorella Re: Tatuaże ..... percingi ......... 21.03.07, 15:04
      lubie tatuaże, ale mam tylko jeden, nad łopatką - smok chiński
      • endzi11 Re: Tatuaże ..... percingi ......... 23.03.07, 14:03
        Mam nowy trzeci już tauaż,tym razem na stopiesmile bolało jak cholera ale nie
        załuje bo jest ślicznysmile)))
        • agnes123 endzi11 23.03.07, 14:27
          endzi - własnie słyszałam,że na stopie bardzo boli - wnioskując po Twojej
          wypowiedzi,chyba jednak jest to prawda.Aż tak bardzo boli ??
          • endzi11 Re: endzi11 24.03.07, 17:26
            No boli,najbardziej kontury,cieniowanie i wypełnianie mniej.Ja miałam jeszcze
            posmarowaną stope maścią znieczulającą Emla sie nazywa,myśle ze bez tej maści
            mogło by jeszcze bardziej bolec ale idzie wytrzymacsmile a od wczoraj mam jeszcze
            przekłuty nossmile ale za to wyjełam kolczyk który miałam na chrząstce w uchu bo
            za bardzo bolało.
            • agnes123 Re: endzi11 24.03.07, 20:47
              a...hmmm.... może rzeczywiście na stopie pozwolę sobie na tatuażyk - to jest
              takie dykretne miejsce jak dla mnie smile i takie ekscytujące smile) Jestem
              wytzrymała na bół....stopy mam zawsze wypięlgnowane na 6+ także byłoby to
              idealne wypelnienie smile)
    • ankab29 Re: Tatuaże ..... percingi ......... 23.03.07, 21:01
      hej, ja mam jeden na kości krzyżowej. Ból porównywalny jak do zarywania
      miesiączkowegosmileMoże tak mocno nie odczułam bólu bo tatuował mnie mój mążsmilei
      bardzo delikatnie się ze mną obszedłsmileTen to dopiero maniak- pełne uzaleznienie
      od tatuażusmileW lecie wzbudza lekką sensację na ulicy...a już jak nosił synka w
      nosidełku- no czułam się jak żona "osoby publicznej"- wszyscy się gapili...no
      wszyscy!To chyba przez ten wiecznie żywy mit tatuaż=kryminałsmile
      • endzi11 Ankab29! 24.03.07, 17:29
        Mój mąż też tatuujesmile mi też wszystkie robiłsmile
        • ankab29 Re: nie ma to jak mąż full service:))) 25.03.07, 11:24
          a od dawna Twój mąż zajmuje się tatuażem? mój się intesnywnie uczy w studio
          tatuażusmile byłam jego pierwszym żywym "obiektem"- ale bardzo ładnie wyszłosmile))To
          się nazywa zaufanie do własnego mężasmile))ha!
        • endzi11 Re: Ankab29 sprawdz poczte!:) 25.03.07, 13:09
          Napisałam Ci na priv smile)
          • ankab29 Re: Ja też:))) 25.03.07, 15:56
            ostrzegam- trochę sie rozpisałamsmile)) I mam nadzieję, że nic nie sknociłam, bo
            mój młody zasuwa i mam oczy wokół głowy a czasem tylko przed monitoremsmile))
    • lollypop Re: Tatuaże ..... percingi ......... 24.03.07, 07:59
      Na stopie mam malenkie czerwone serduszko a nisko na plecach fioletowego
      motylka takiego z 4cm. Marze o jeszcze jednym motylko w poblizu tamtego i o
      kolczyku w pepku - to bedzie moja nagroda jak zrzuce 5kg przed weselem
      przyjaciolki. Tatuaz na stopie faktycznie bardzo boli bo tam jest bardzo
      cienka skora. A do tych co planuja kiedys usunac tatuaze to napisze Wam ze to
      podobno boli stokrotnie wiecej niz przy robieniu - moja kolezanka usuwala taka
      obracz na ramieniu, zajelo to 2 lata, chyba miala z 10 zabiegow i mowila ze
      kazdy byl bardzo bolesny. Aha - i usuniecie kosztowalo majatek, cena tatuazu
      to przy tym pryszcz.
    • mika1332 Re: Tatuaże ..... percingi ......... 24.03.07, 09:50
      Na prawej łopatce mam wytatuowanego smoka ale nie takiego chińskiego bo wydawał
      mi się byt popularny.Stworzylismy razem z właścicielem salonu extra oryginalngo
      smoka jakiego mam tylko ja i jestem bardzo zadowolona .Mam go już 5 lat.
      • eska1234 Re: Tatuaże ..... percingi ......... 24.03.07, 20:58
        Nie mam nic, nawet uszu nie mam przekłutych. W rodzinie patrzą na mnie jak na
        dziwoląga, bo nie pozwolołam żeby babcia poszła z moją 5-letnią córką na
        przekłucie uszu. Nie mam nic przeciwko temu, ale sama nie chcę, a córka jak
        będzie starsza (chociaż z 15-16 lat) to niech sama podejmie decyzję.
        • agnes123 eska1234 24.03.07, 21:00
          Nie wiem jak inni,ale doceniam Cię za wypowiedzenia swojego zdania i oczywiście
          rozumiem Twoją decyzję smile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka