chipsi 27.03.07, 12:44 To tak do wątku o złośliwych i mściwych. W każdej kobiecie tkwi czarownica hihi. Ciekawa jestem jak rzucają uroki e-mamy-czarownice Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathiola Re: Porzucajmy złe uroki ;P 27.03.07, 13:28 Słowa które rzucam jak mnie ktoś zdenerwuje z pewnością nie nadają się do upublicznienia Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: ponoc starozakonni mowia tak: 27.03.07, 13:39 "obys cudze dzieci uczyl" moja mama jest nauczycielka, sama tez troche uczylam angielskiego w szkole jezykowej - zgadzam sie z starozakonnymi Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: Porzucajmy złe uroki ;P 27.03.07, 13:43 A żebyś ty w wodzie po szyję siedział i napić się nie mógł Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Porzucajmy złe uroki ;P 27.03.07, 16:25 w zyciu chodzi o to by być troszke niemozliwym... i czasami jestem - zwłaszcza ostatnio a może będę jeszcze bardziej ) Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: Porzucajmy złe uroki ;P 27.03.07, 16:57 #$%@#$#@@W&&*^*%!$#@!#% Nie będę swoich tajemnych, urokliwych mantr publicznie zdradzała )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś