Dodaj do ulubionych

dlaczego tak żżynacie tematy postów z innych forów

06.04.07, 08:41
??? na tej stronie widzę 3 które już na KMW były? nie umiecie same myśleć czy
co? Uczepiłam się już tak świątecznie big_grinDDDD
Obserwuj wątek
    • anetina Re: dlaczego tak żżynacie tematy postów z innych 06.04.07, 08:44
      nie wiem, co to jest KMW
      moge sie domy slać, ze twoje forum!?

ale może te wątki są zżynane tam przez ciebie?
      • quicherchetrouve Re: dlaczego tak żżynacie tematy postów z innych 06.04.07, 08:47
        nie, nie są tam zżynane tylko TUTAJ smile

Klub Matek Wyrodnych
        • anetina a skąd wiesz ? n/t 06.04.07, 08:51

• quicherchetrouve Re: a skąd wiesz ? n/t 06.04.07, 08:52
            bo mam oczy i widzę, i czytać tez umiem, a Ty co taka nieprzytomna od rana? smile
            • anetina Re: a skąd wiesz ? n/t 06.04.07, 08:56
              bo ja nie widzę powtarzającego się wątku big_grin
    • lila1974 Re: dlaczego tak żżynacie tematy postów z innych 06.04.07, 08:52
      A nawet jeśli są żżynane, to co z tego?
      • quicherchetrouve Re: dlaczego tak żżynacie tematy postów z innych 06.04.07, 08:53
        no to tylko pytam czy tak trudno coś samemu wymyślić?
        • anetina ty rzeczywiście ekstra watek wymyśliłaś :D 06.04.07, 08:54

• quicherchetrouve Re: ty rzeczywiście ekstra watek wymyśliłaś :D 06.04.07, 08:54
            ekstra czy nie ekstra, ale własny no nie? tongue_outPP
            • sir.vimes Re: ty rzeczywiście ekstra watek wymyśliłaś :D 06.04.07, 08:59
              A IMHO czasem warto przekleić wątek z jednego forum na drugie - ma się możliwość
              podyskutować z innymi ludźmi, w szerszym lub węższym gronie.

• quicherchetrouve Re: ty rzeczywiście ekstra watek wymyśliłaś :D 06.04.07, 09:00
                wiem o tym, ale dziwnie się czyta na jednym forum coś a na drugi czy trzeci
                dzień widzi sie praktycznie identyczny wącik na drugim lubionym i czytanym forum
                smile takie de ja vu mam przynajmniej raz w tygodniu smile
                • owianka Re: ty rzeczywiście ekstra watek wymyśliłaś :D 06.04.07, 09:19
                  Kochana, weź pod uwagę, że KMW to elitarne forum zamknięte tongue_out, i jeśli kogoś
                  temat zaciekawi (co w przypadku poruszanych tam u Was tematów jest całkiem
                  prawdopodobne) i chce sobie o nim podyskutować, to musi go tu przekleić, bo co
                  mu innego pozostaje? Wiesz, wolność słowa, te rzeczy. No, rzeczywiście, mógłby
                  dodać "© KMW", ale może dodaje? Nie mogę sprawdzić, bo chwilowo nie kojarzę
                  żadnego takiego tematu.
                  • quicherchetrouve Re: ty rzeczywiście ekstra watek wymyśliłaś :D 06.04.07, 09:20
                    jakie tam elitarne? smile zwykłe forum pełne cudownych babek takie samo jak i to smile
                    • owianka Re: ty rzeczywiście ekstra watek wymyśliłaś :D 06.04.07, 09:27
                      Ale zamknięte - i tu leży pies pogrzebany smile
                      • beata985 Re: ty rzeczywiście ekstra watek wymyśliłaś :D 06.04.07, 09:30
                        zamknięte???
                        • owianka Re: ty rzeczywiście ekstra watek wymyśliłaś :D 06.04.07, 09:34
                          Ano zamknięte sad
                          forum.gazeta.pl/forum/73,46481,1540823.html?f=34708
                          • beata985 Re: ty rzeczywiście ekstra watek wymyśliłaś :D 06.04.07, 10:28
                            smile)))
                            nic więcej nie napiszę.
                            usmiałam siesmile)))))))))))
    • janka007 żżżynanie jest o wiele lepsze niż żżynanie n/t 06.04.07, 09:20

• mika_p Re: dlaczego tak żżynacie tematy postów z innych 06.04.07, 09:37
      He he he - a na KMW to może nie są linkowane posty z innych forów z
      dopiskiem "a jak wy podchodzicie do tego tematu" i wielopostową dyskusją?
      Przyganial kociol garnkowi, a sam smoli tongue_out
      • quicherchetrouve Re: dlaczego tak żżynacie tematy postów z innych 06.04.07, 09:41
        mika!!! psujesz mi jatkę świąteczną big_grinDDD
        • mika_p Re: dlaczego tak żżynacie tematy postów z innych 06.04.07, 09:50
          O. Tego to mi nikt jeszcze na forum nie zarzucił, calkiem nowe doswiadczenie.
    • oxygen100 Re: dlaczego tak żżynacie tematy postów z innych 06.04.07, 09:41
      no jak to?? przeciez wszyscy wiedza ze myslenie boli i zuzywa energie, ktora
      mozna spozytkowac lepiej bo np. na laktacjesmile) Glowa tez jest pozyteczna bo sie
      nia jetongue_out
      • czajkax2 Re: dlaczego tak żżynacie tematy postów z innych 06.04.07, 22:27
        oxygen100 napisała:

> no jak to?? przeciez wszyscy wiedza ze myslenie boli i zuzywa energie, ktora
        > mozna spozytkowac lepiej bo np. na laktacjesmile) Glowa tez jest pozyteczna bo
        sie
        >
        > nia jetongue_out

Zapomnialas dodac ze jeszcze do robienia laski lub minety.

To juz kolejny watek i twoja "niesmiertelna" , w zalozeniu oryginalna i jakże
        zabawna odpowiedź.

Nie chce sie czepiac, ale troszkę przewidywalne i monotematyczne te twoje
        odpowiedzi Oxy; czyzbys szkodowala uzywac głowy do wymyslania nowych tekstów,
        bo znalazłas dla niej inne zastosowanie?tongue_outP
    • czajkax2 Re: dlaczego tak żżynacie tematy postów z innych 06.04.07, 22:30
      A jezeli chodzi p pytanie autorki to proste. Ludzi wiele ale poruszane tematy
      ciągle te same. I moze sie zdarzyc zbieznosc tematów. Bo ile razy mozna
      wymyslic oryginalny temat na problem z teściową czy mężem? W koncu na KMW
      rozmawiacie o tym samym, tylko w węższym gronie.

A z tego co pamiętam,to wy przodujecie w powielaniu co smakowitszych watków z
      innych forów.
      • quicherchetrouve Re: dlaczego tak żżynacie tematy postów z innych 07.04.07, 06:42
        masz dowód? z tego co kojarzę dziewczyny poruszając dany temat omawiany na innym
        forum podają linka ze źródłem smilea tutaj często tylko forma zdania jest zmieniona
        i wychodzi na to, że same myślicie smile
        • czajkax2 Re: dlaczego tak żżynacie tematy postów z innych 07.04.07, 08:17
          Nie wiem gdzie ty to wyczytałas ale ja niegdy nie wyglądam jakbym sama
          myslalatongue_outP
          To potwarz i podłe oszczerstwo jest. A myslalam ze jestes miła osobą.
          • quicherchetrouve Re: dlaczego tak żżynacie tematy postów z innych 07.04.07, 11:40
            źle myślałaś, jestem wredną , zakompleksioną osobą, którą wyżywa sie na innych
            rozładowując swoją niechęć do wszystkiego co się rusza big_grinDD
    • jusytka A inaczej nie potrafisz zareklamować forum KMW? 06.04.07, 23:09

• mama_kotula Jusytko :) 07.04.07, 01:03
        Nieskromnie stwierdzam, że forum KMW nie potrzebuje reklamy, a ten wątek z całą
        pewnością nie miał służyć popularyzacji naszego forum (zwłaszcza, że nowych osób
        i tak nie przyjmujemy na razie) big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDD
        • mama_idalki Re: Jusytko :) 07.04.07, 01:33
          Tak, tak Kotula- my wiemy wink Przyznaj się, że po prostu dawno nie było głośno o
          KMW i trzeba się jakoś reklamować, żeby ludziska nie pozapominali tongue_outPPPPP
          • mama_kotula Re: Jusytko :) 07.04.07, 01:39
            mama_idalki napisała:

> Tak, tak Kotula- my wiemy wink Przyznaj się, że po prostu dawno nie było głośno
            o KMW i trzeba się jakoś reklamować, żeby ludziska nie pozapominali tongue_outPPPPP

No pacz, kochana, rozszyfrowałaś mnie, w pierś obfitą się biję i przyznaję ci
            rację <zawstydzona>.
            Jak tak dalej będzie cicho, to chyba trzeba będzie podpisać ten kontrakt z
            Faktem na cykl reportaży o życiu Wyrodnych, trudno się mówi, tonący brzytwy się
            chwyta... tongue_out
            • mama_idalki Re: Jusytko :) 07.04.07, 01:43
              A to jeszcze nie podpisane?? Kurczę, a już dziewczyny nowe kiecki kupują i
              kosmetyczki rezerwują.. Weź lepiej szybciej to załatw, bo z żalu się potną.. Nie
              możesz nam tego robić!!
              • mama_kotula Re: Jusytko :) 07.04.07, 02:01
                Łomatkoboska, nowe kiecki? A po co im kiecki? Niech na solarium lepiej lecą
                blade cycki opalać... tongue_outPP
                • quicherchetrouve Kotula 07.04.07, 06:42
                  no kurde, popsułaś mi poważną rozmowę!!! tongue_out
    • rita75 ale co tak żżżżężysz? nt 07.04.07, 11:44
    • yoma Re: dlaczego tak żżynacie tematy postów z innych 07.04.07, 12:23
      Co robicie z tymi tematami, przepraszam? smile))
      • quicherchetrouve Re: dlaczego tak żżynacie tematy postów z innych 07.04.07, 12:32
        miało być zżynacie a Ty nie jesteś wstanie sie domyślić?
        • anetuchap Re: dlaczego tak żżynacie tematy postów z innych 07.04.07, 14:26
          Guicherchetrouve trochę przesadzaszsmile
          Ja nie odbieram tego jak ściągania wacików,ale jako chęć rozmowy na ten sam temat
          w miejscu,gdzie wszyscy mogą się wypowiedzieć. Pomyśl,ktoś przeczyta fajny wacik
          na KMW i aż świerzbią go paluchy,aby dołożyć swoje 5 grosze,ale niestety nie może
          bo forum jest zamknięte. I wtedy zakłada wacik tutaj,gdzie może wypisywać się
          na dany temat i dyskutowac z innymi,czego na KMW nie da rady zrobić.

Nie róbmy już z KMW takiego wyjątkowego forum,że wszyscy czytają i uważają
          tamtejsze waciki za arcyciekawe i dlatego kopiują. KMW jest forum jak każde
          inne,tyle że zamnknięte. Zresztą i Wyrodnym zdarza się popełnić plagiat
          wacikowy. I to nie tylko w przypadku,gdy ktoś linkuje cudzą wypowiedź i na ten
          temat chce gadać. Dla mnie to nic złego,sprawa oczywista.
          A w ogóle,to może założycielka wacika,który też był na KMW w ogóle KMW nie
          czyta,tylko przyszedł jej do głowy taki sam temat?
          • mama_kotula Re: dlaczego tak żżynacie tematy postów z innych 07.04.07, 14:43
            anetuchap napisała:

> Nie róbmy już z KMW takiego wyjątkowego forum,że wszyscy czytają i uważają
            > tamtejsze waciki za arcyciekawe i dlatego kopiują.

Anetuchap, zdrajczyni podła ty, ty, ty!!!! ;-PPP Jak moooożesz!!!!???? ;P
            Za karę nie wystąpisz w Fakcie, ooo. Możesz już wystawić na allegro swój karnet
            do solarium tongue_outPPP
            • dorcia1234 Re: dlaczego tak żżynacie tematy postów z innych 07.04.07, 14:58

• hexella Re: dlaczego tak żżynacie tematy postów z innych 07.04.07, 15:19
                jest pewna subtelna różnica między forum zamkniętym a ukrytymwink
          • quicherchetrouve Re: dlaczego tak żżynacie tematy postów z innych 07.04.07, 17:27
            jej, Anetuchap przecież to tylko jaja wielkanocne sobie robię smile nie zauważyłaś
            że się droczę? uncertain
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka