guttekija 27.02.08, 12:02 Elancyl Lipo-reductor czy Elancyl CELLUREVERSE Drugi mialam i efekty byly.Czy ten pierwszy dziala podobnie? Czy któraś uzywała jednego i drugiego? Ktory lepszy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omniabulgari Re: Ktory wybrac na cellulitis? Galenic 27.02.08, 12:30 ja miałam pierwszy i cóż, w połączeniu z cwiczeniami dziala ale nawet eveline czy nivea tez dawaly podobne efekty, tak wiec jakos tam dzialal. Po poszukiwaniach miałam długo faze na używanie tych tanich bo efekty nie roznily sie od drozszych jak vichy galenic clarins itp. Jakis czas temu odkrylam balsam na cellulit nuxe. Jest genialny, i bardzo komfortowy, ma konsystencje kremu, nie klei sie, bardoz przyjemnie sie rozsmarowwywuje i efekt dorazny tez calkiem ok. A jaki wydajny, kosztuje 100 zł i wedlug mnie wypada zdecydowanie lepiej od galenica. Te tanie sie zazwyczaj kleja, albo powoduja zimno bleee a ten jest cudowny, jak wiekszosc produktow nuxe. Odpowiedz Link Zgłoś
4pikacz Re: Ktory wybrac na cellulitis? Galenic 06.03.08, 18:53 Ja używam jednego i drugiego lipo-reduktor na brzuch a cellureverse na pośladki i uda jestem 10 miesięcy poporodzie i uważam że to rewelacja dużo lepsze niż vichy lipometric. Troszkę jest drogi ale ja kupuję na allegro jest dużo taniej. Odpowiedz Link Zgłoś