kisu.123 15.04.07, 21:38 chciałabym poznać zdanie innych ludzi , czy może istnieć przyjaźń między kobietą i mężczyzną, którzy poznali się przez internet? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
issys Re: dylemat 15.04.07, 21:50 Sama niewiem ale chyba tak, też mam takiego "przyjaciela". Nigdy sie nie spotkalismy, i pewnie nie spotkamy ,dzieli nas duza odległość, a znamy się i piszemy sobie na gg około 2 lat. Chociaż z drugiej strony niewiem co by było gdybysmy mieszkali bliżej siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ladybird16 Re: dylemat 15.04.07, 21:51 Jasne ! tzw przyjaźń erotyczna. Faceci po drugiej stronie monitora to zwykle sfrustrowane gamonie (...) i nawijają naokrągło makaron w sosie własnym na uszy wirtualnej słuchaczce, a ta już snuje plany na przyszłość, bo on na odległość to taki doskonały Odpowiedz Link Zgłoś
issys ladybird16 15.04.07, 21:54 nie wszyscy tacy sa nieraz mozna spotkac fajna osobę i porozmawiac na ciekawe tematy nie związane z sexem Odpowiedz Link Zgłoś
kisu.123 Re: dylemat 15.04.07, 22:05 ale ja mówię o przyjaźni jako przyjaźni a nie bzykaniu Odpowiedz Link Zgłoś
kisu.123 Re: dylemat 15.04.07, 22:14 pytam, bo chyba zaczynam się zaprzyjaźniać i jest mi z tym fajnie. Mój mąż nie ma nic przeciwko nawet rozmawiali ze sobą.Wiem, że mogę mu wszystko powiedzieć poradzić sie, wyżalić (jak trzeba). Po prostu taki mój nowy psiapisuł Odpowiedz Link Zgłoś