monia145 10.05.07, 17:28 ..uczynić pierwszy krok w kierunku wygrania Eurowizji 2007...tak do pary z Euro 2012....nowy obiekt kulturalny też by się przydał, a coP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hexella Re: Dziś Jet Set ma okazję...... 10.05.07, 17:40 Nieodmiennie mnie zdumiewa ten szum wokół Eurowizji. IMO piosenki tam startujące są tak podłego gatunku, że aż dziw, że ludzi to kręci. Dla mnie zlewają się w niemożliwy do zanucenia bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi21 Re: Dziś Jet Set ma okazję...... 10.05.07, 18:10 tez tak mysle,przez to wysylamy tam takie zespoly jak Jet Set,Ich Troje,Iwan i Delfin...Nie rozumiem dlaczego nie dac szansy pozostalym zespolom disco polo,ten sam poziom Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: Dziś Jet Set ma okazję...... 10.05.07, 22:10 Ja ogladajac z rozkosza Eurowizje rokrocznie zapewniam sobie niezbedna dawke perwersji) No same powiedzcie czyz to nie jest strrraszne? Stawiam na Drug Queen. Odpowiedz Link Zgłoś
jponikowska Re: Dziś Jet Set ma okazję...... 10.05.07, 22:12 A Drug Queen rewela Jak bioderkiem zarzucała i oczko i w ogóle... No i tekst sobie dopasowała do tematyki... Sweet Odpowiedz Link Zgłoś
jponikowska Re: Dziś Jet Set ma okazję...... 10.05.07, 22:10 Eurowizja to straszny shit... Ale jakoś cały czas te tłumy oglądają... Ja tez przełaczyłam, zeby ten Jet Set, którego normalnie nie znoszę, zobaczyć... I mam wrażenie, ze posród tej szmiry całkiem nieźle wypadli... Na moje oko całkiem wysoko będą w ocenach... Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: Dziś Jet Set ma okazję...... 10.05.07, 22:11 Zwlaszcza na tle serbskiej piosenki artystycznej Odpowiedz Link Zgłoś
jponikowska Re: Dziś Jet Set ma okazję...... 10.05.07, 22:13 A tak swoją drogą, że tej siusiumajtce z Jet Set rodzice pozwalaja na ten Image Ale dobrze dobrze... przynajmniej pod względem sexapilu wokalistki wygrywamy ze wszystkimi... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka01 Re: Dziś Jet Set ma okazję...... 10.05.07, 22:14 chciałabym się z Toba nie zgodzić, ale ,musze wrrrrrrrrrrrrr hehe Odpowiedz Link Zgłoś
jponikowska Re: Dziś Jet Set ma okazję...... 10.05.07, 22:15 Ej Balbinka... Dziecko wykąpałaś, nakarmiłaś, położyłaś spać i masz czas dla siebie??? Ja tak... To chodź odpuszczamy na dzisiaj Muuuahhhh Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka01 Re: Dziś Jet Set ma okazję...... 10.05.07, 22:18 wykapać - ja idealna matka dzisiaj nie wykapałam - powąchałam smierdzace nogi mojej małej i stwierdziłam, ze jeszcze da rade - ale nakarmiłam, połozyłam spać i dobra, na dzisiaj odpuszczamy - ale TYLKO na dzisiaj, ok?)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jponikowska Re: Dziś Jet Set ma okazję...... 10.05.07, 22:19 Ej... a właśnie... mój mały skończył 6 miesięcy i naprawde mu czasami tak fajnie nogi śmierdzą... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka01 Re: Dziś Jet Set ma okazję...... 10.05.07, 22:21 nooo, ja zawsze do stóp miałam słabość za młodu moja siostra podejrzewała mnie nawet o jakies niecne zamiary, bo w zabawie dążyłam do tego, żeby jej nogi wąchać... fetysz chyba jakiś.... mam nadzieję, ze jeszcze nie zboczenie Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Dziś Jet Set ma okazję...... 10.05.07, 22:21 przeczytałam "popuszczamy sie dzisiaj..." ło matko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Dziś Jet Set ma okazję...... 10.05.07, 22:23 oj głodnaM głodnaM ,z resztą jak zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: Dziś Jet Set ma okazję...... 10.05.07, 22:22 Niektorzy rodzice sa gotowi na wiele-nie wiem czy kojarzysz bo ja ni czorta nie moge sobie nazwy przypomniec "zespolu" stworzonego przez corki jakis muzykow bodajze perkusisty Lady Pank-takie dwie lolitki w pretensjach niemilosiernie wyjaco-wrzeszczace i wygladajace tak ze posel Zawisza sie plomieni-byly chyba w Opolu. To to dopiero jest koszmar, Sasha z Jet Set to uczennica liceum prowadzonego przez zakonnice Odpowiedz Link Zgłoś
jponikowska Re: Dziś Jet Set ma okazję...... 10.05.07, 22:27 Ale przyznać jej trzeba, ze ma większy sexappeal niż niejedna gorrrrąca trzydziestka zarabiająca miliony dolarów za reklamy i okładki..... Skąd się to takim szczeniakom bierze??? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Dziś Jet Set ma okazję...... 10.05.07, 22:29 no własnie mnie laska kompletnie nie kręci... nie mój typ Odpowiedz Link Zgłoś
jponikowska Re: Szybko szybko. 10.05.07, 22:32 kojarzą mi się za takim kabaretem co to chłopaki występują w podartych ubrankach i seplenią udając lekko niedorozwiniętych, co? Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka01 Re: Szybko szybko. 10.05.07, 22:32 k............. zebrac sąsiadów - byłoby to samo Odpowiedz Link Zgłoś
jponikowska Re: Dziś Jet Set ma okazję...... 10.05.07, 22:33 Ej, serio wkręciłam się... czekam na wyniki... Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Dziś Jet Set ma okazję...... 10.05.07, 22:36 kurdeeeeeeeeeeee ,ze tez ja nie widziałam tego naszego jet set Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: Dziś Jet Set ma okazję...... 10.05.07, 22:37 Łeee, to jeszcze kupa czasu ! Ja chyba nie dotrwam, chociaż też jestem ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: Dziś Jet Set ma okazję...... 10.05.07, 22:39 Bo to wkreca a i usmiac sie niezle mozna A co tego sexapealu to pewnie kwestia swiezosci materialu Jak do tej pory druga czesc jest zabawniejsza- pierwsza byla bardziej "deta" brakowalo tylko powiewajacych sztandarow. A i zapomnialabym-boski byl Bialorusin z zolta solaryjno-samoopalaczowa twarza w obcislych gatkach Odpowiedz Link Zgłoś
jponikowska Re: Dziś Jet Set ma okazję...... 10.05.07, 22:38 Ej, a czemu naszej lolicie nie dali takiego wiatru we włosy jak tej co teraz się wygina??? Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: Dziś Jet Set ma okazję...... 10.05.07, 22:40 Moze sie bala ze dostanie zapalenia uszu-przeciez ogolnie wiadomo, ze to sie od wiatru lapie. Odpowiedz Link Zgłoś
jponikowska Re: Dziś Jet Set ma okazję...... 10.05.07, 22:41 Ale tylko w połączeniu z zamoczeniem podczas kąpieli.. ))) no nic tylko musiała przed występem zamoczyć.. Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: Dziś Jet Set ma okazję...... 10.05.07, 22:43 Rany Belgowie dolaczaja do mojego grona faworytow! Qrcze musze sobie drinka zrobic bo nie zdzierze na trzezwo... Odpowiedz Link Zgłoś
jponikowska Can you feel the love power... 10.05.07, 22:44 commin' your way? Mhhhmmmhhhmhhhh aaaa )) Odpowiedz Link Zgłoś
jponikowska Re: Dziś Jet Set ma okazję...... 10.05.07, 22:45 Oooooo!!! Ta to bankowo taniec deszczu strzeli... Jutro nie zapomnijcie zabrać parasoli Odpowiedz Link Zgłoś
denea A jak Wy oglądacie TV i piszecie na forum ??? 10.05.07, 22:50 Bo mnie frustruje, że tylko ich słyszę a nie widzę, bo patrzę w monitor. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka01 Re: A jak Wy oglądacie TV i piszecie na forum ??? 10.05.07, 23:00 ale Bambo z Austrii był niezły super głos i o dziwo! bez fałszu!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: A jak Wy oglądacie TV i piszecie na forum ??? 10.05.07, 23:01 Proste-mam komputer w tym samym pokoju-ustawiony bokiem po skosie do telewizora jakies 3 metry na lewo Odpowiedz Link Zgłoś
jponikowska Re: A jak Wy oglądacie TV i piszecie na forum ??? 10.05.07, 23:03 Komp na poręczy od sofy tak, ze monitor jakby obok ekarsanu tv wychodzi. Jedno oko na jeden ekran drugie na drugi i jedziemy... Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: A jak Wy oglądacie TV i piszecie na forum ??? 10.05.07, 23:13 No tak, mam źle ustawiony komputer Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: A jak Wy oglądacie TV i piszecie na forum ??? 10.05.07, 23:14 ja mam laptopa ,leże w wyrku a na przeciwko ma tv Odpowiedz Link Zgłoś
jponikowska Re: A jak Wy oglądacie TV i piszecie na forum ??? 10.05.07, 23:16 no właśnie... zapomnialam... Denea nie przejmuj się... Jak bym miała stacjonarny komp to tez by mi się nie chciało tyłka ruszać żeby go obok TV stawiać Odpowiedz Link Zgłoś
jponikowska 7 minut do końca głosowania... 10.05.07, 23:09 idę łeb umyc... będe czyściutka i swierzutka ne tę chwilę.... Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: 7 minut do końca głosowania... 10.05.07, 23:20 No tak-i wyszlo kilku dziwnych ludzi w giezlach i szlag trafil konkursowiczow- nikt nie dorowna TAKIM artystom! Jestem absolutnie porazona i ide do barku po dolewke, dobrze ze rano nie musze sie do pracy spieszyc Odpowiedz Link Zgłoś
jponikowska Re: 7 minut do końca głosowania... 10.05.07, 23:22 No ja właśnie muszę... ale nie mogę się powstrzymać... )) Odpowiedz Link Zgłoś
jponikowska Szybko Szybko... 10.05.07, 23:18 Teraz jest pięknie... tylko się trzeba "nastroic" odpowiednio Reddsy w dłoń!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jponikowska Ale wioska... 10.05.07, 23:38 A Lolita ze swoim eUNUCHEM mADE IN pOLAND nawet do Półfinału NIE WESZLI... Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: Ale wioska... 10.05.07, 23:44 Heh i jak co roku No to do finalu-zalozymy sobie nastepny watek Odpowiedz Link Zgłoś