gryzelda7 16.06.07, 09:49 no tak na sam weekend mam dwie anginy ( syn i córka ,) normalnie jestem uwięziona w domu!Czy ktoś ma gorzej odemnie? Czy tylko ja mam przerąbane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathiola Re: znowu angina................. 16.06.07, 09:51 ja miałam przerąbane tyle czasu, że teraz kolej na innych, ja odpoczywam od chorób (tfu tfu tfu przez lewe ramię!) Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda7 Re: znowu angina................. 16.06.07, 09:54 mathiola ja też przez jakiś czas odpoczywałam od chorób, ale w mojej miejscowości i okolicach jest jakaś epidemia anginy.Lekarz mi dzisiaj mówił że jest masakra z anginami. Odpowiedz Link Zgłoś
iza-0385 Re: znowu angina................. 16.06.07, 10:09 niemart sie moje dzieci tez chore( syn i córka )od poniedziałku goraczkuje córka a mały już lepiej musimy siedziec w domu umnie tak choruja co 2- 3 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda7 Re: znowu angina.................Iza 16.06.07, 10:28 od poniedziałku do dzisiaj gorączkuje? a to nie za długo? Odpowiedz Link Zgłoś