pani.dobrodziejka 18.06.07, 12:28 przepisowe - raz do roku ? Na badania kontrolne ? Czy dopiero, kiedy się "coś" dzieje niepokojącego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
net79 Re: Do ginekologa chodzicie 18.06.07, 12:31 Ja do mojej ostatnio łążę regularnie( ciąża ) i proszę się po raz kolejny o cytologię, i nic.... A tak w sumie to raz na 1,5-2 lata, tylko po co... Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Do ginekologa chodzicie 18.06.07, 12:33 pyatnie było czysto retoryczne, wiem po co. Niepokoi mnie tez fakt, że jesli kobiety mają dostęp do darmowych badań piersi sponsorowanych przz UM i nagłaśniam akcję, wszystkie koleżanki odpowiedziały jak jeden mąż: Po co, jeszcze mi cos tam znajda i będę się stresować... To juz nawet nie jest nieświadomość... Nie trafiają argumenty, że im wcześniej tym mniejszy stres i większe szanse... Podobnie chyba jest z ginekologiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda7 Re: Do ginekologa chodzicie 18.06.07, 12:31 chodzę co roku na cytologię na badania raz na trzy miesiące Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Do ginekologa chodzicie 18.06.07, 12:32 Ja chodze raz do roku na kontrole, plus oczywiscie na wizyty, jesli cos sie dzieje. Zreszta, do gina chodze od 5 roku zycia (wtedy byl to gin dzieciecy) Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Do ginekologa chodzicie 18.06.07, 12:36 Jeszcze dodam, ze chetnie chodzilabym czesciej, ale jestem skonczona hipochondryczka i mam zalecenie nie badac sie czesciej, niz to jest naprawde konieczne. Inaczej nie wyszlabym ze szpitala I tak juz chodze na wszystkie inne mozliwe coroczne badania, i w ogole, to wcale nie jest smieszne ((( Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Do ginekologa chodzicie 18.06.07, 13:32 chodzę, co 6 miesięcy, ze względu na śrubkę Odpowiedz Link Zgłoś