issy25 09.07.07, 14:14 W jakim szpitalu zamierzacie rodzić? Chodzicie prywatnie do lekarza czy na NFZ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paula343 Re: szpitale, lekarze 09.07.07, 16:32 Ja mam zamiar rodzic na PCK tam tez pracuje moja Pani dr-Kazimiera Całus- Oleksik. Moja pani dr przyjmuje w przychpdni MSWiA na Kopernika-NFZ Odpowiedz Link Zgłoś
kami_sia Re: szpitale, lekarze 09.07.07, 19:20 Rodze na PCK tam pracuje mój lekarz dr.Surówka a chodze prywatnie do Medyka Odpowiedz Link Zgłoś
issy25 Re: szpitale, lekarze 10.07.07, 13:14 Ja chodzę do dr. Ziębińskiego, również będę na PCK rodzila. Zadowolone jesteście ze swoich lekarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
kami_sia Re: szpitale, lekarze 10.07.07, 13:19 Mój gin prowadzi mi już drugą ciąże i to po długiej przerwie i ani wtedy ani teraz nie moge nic ale to absultnie nic mu zarzucić Więc tak-jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
katharina_29 Re: szpitale, lekarze 11.07.07, 12:11 To ja będę oryginalna i powiem,że będę rodzić w Blachowni.PCK jest bardzo dobry (porodówka zwłaszcza),ale chyba trochę za bardzo oblegany.W Blachowni też podobno miło i będę mieć ciszę i spokój Odpowiedz Link Zgłoś
domi5501 Re: szpitale, lekarze 04.08.07, 12:41 polecam. urodziłam Emilke w marcu. CHodziłam tez do medyka do Surówki. Zrobił mi cc osobiście-bez żadnej dodatkowej kasy. Jest naprawdę świetnym lekarzem Odpowiedz Link Zgłoś
kitek01 Re: szpitale, lekarze 11.07.07, 18:33 ja planuję rodzić na PCK,chodzę do dr.Mitasa który właśnie tam pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
mb261 Re: szpitale, lekarze 11.07.07, 18:35 ja urodziłam synka w kwietniu na PCK. Chodziłam do dr Kowalskiego Odpowiedz Link Zgłoś
a.g.g.a Re: szpitale, lekarze 11.07.07, 19:38 Ja będę rodzić w Blachowni,mimo że mój lekarz prowadzący nie jest z tego szpitala.Zresztą on nie przyjeżdża do porodu swoich pacjentek,także zdecydowałam się na Blachownię7 miesięcy chodziłam prywatnie,odkąd jestem na zwolnieniu zasuwam do przychodni. Odpowiedz Link Zgłoś
lolajna7 Re: szpitale, lekarze 13.09.07, 13:59 A czy któraś rodziła u Najmana i jakie ma wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś
goosiaa3 rodzilam w Blachowni! 13.09.07, 15:04 i jestem mega zadowolona) cisza spokoj, osobna DARMOWA sala do porodu rodzinnego, fajna opieka do Mickiewicza w zyciu nie poszlabym rodzic, niestety Bratowa tam trafila i lapowkarstwo w tyms szpitalu nie zna granic... nie dosc ze tracila dziecko w 17 tyg bo odeszly wody i nie dalo sie uratowac dzidziusia to jeszcze zwijala sie w bolu w swiadomosci ze urodzi martwe dziecko( lekarze nic nie robili!! brat w pewnym momencie uslyszal ze znajdzie sie pomoc jak zalpaci 5 stowek.. zaplacil dla dobra bratowej i opieka znalazla sie blyskawiczna.. szkoda mi slow na ten szpital Odpowiedz Link Zgłoś
lolajna7 Re: rodzilam w Blachowni! 14.09.07, 09:52 Gosiaaa3 czy to znaczy że rodziłaś u Najmana? Jeśli tak to daj znać czy chodziłaś prywatnie czy na NFZ. Czy Najman pracuje na Tysiącleciu? Odpowiedz Link Zgłoś
ala.81 Re: szpitale, lekarze 13.09.07, 22:06 do lekarza chodzę prywatnie, w Medyku u dr Bińczyka. Jesli bedę rodzić w PL to w szpitalu na Parkitce Odpowiedz Link Zgłoś
goosiaa3 Re: szpitale, lekarze 14.09.07, 10:06 nie rodzilam u Najmana, i powiem szczerze ze nie mapietam u kogo ale u jakies babeczki blondynki.. jak sie dogrzebe do karty poporodowej to zerkne i napisze) a chodzilam panstwowo do poradni na ul. ksiezycowej Odpowiedz Link Zgłoś
aaola Re: szpitale, lekarze 08.11.07, 18:16 dr Bińczyk Medyk rodzę na Parkitce czyli powtórka sprzed 2 lat Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.skupa Re: szpitale, lekarze 13.11.07, 10:09 Pierwszą córkę urodziłam na PCK i z decyzją na drugie dziecko czekałam ...10 lat.Straszne przeżycie. Syna urodziłam w super warunkach- wanna, osobny pokój, wspaniała pomoc.Mówię o Szpitalu w Tychach. www.ginekologia.tychy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bwoj215 Re: szpitale, lekarze 13.11.07, 11:08 Będę rodzić w Blachowni, bo mam szpital pod nosem, a do lekarza chodzę do przychodni na ksiezycowa do dr Szyllera bo mam blisko z pracy i tez dlatego ze to bardzo dobry lekarz Odpowiedz Link Zgłoś