gosia1510 19.07.07, 16:20 Jeśli znacie jakiekolwiek miejsce gdzie mogą być wolne noclegi to dajcie mi znać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniutka009 Re: Noclegi nad morzem 19.07.07, 16:51 Nie ma obdzowniłam dla ciebie troche naszych osrodkow i pytałam sie naqwet znajmoego ktory ma ośrodek i też maja pełno aż do konca wrzesnia. Moge wam polecić Mielno pod namiotem, myślę że z maleństwem dacie już rade Ale to wersja dla odważnych - my tamz naszymi jedziemy pod namiot Odpowiedz Link Zgłoś
gosia1510 Re: Noclegi nad morzem 19.07.07, 18:25 Dziękuję ci Aniu bardzo za fatygę)) Odpowiedz Link Zgłoś
metoda_7 Re: Noclegi nad morzem 19.07.07, 17:27 spróbujcie dorwać jakąś gazete z ogłoszeniami, wiele osób wynajmuje całe mieszkanie, np za 3 pokoje płacisz 110-150zł za dobe i możecie jechać ze znajomymi Odpowiedz Link Zgłoś
ola_mi81 Re: Noclegi nad morzem 21.07.07, 13:52 dziewczyny, jak pod namiot do dobrze sparwdzcrei pola, bo spro z nich po tyh deszczach ( mimo ,że teraz jest ciepło) jest podmokłe tak jakby woda wogóle nie wsiąkałą. My wprawdzie nie byliśmy pod namiotem, tylko w przyczepie, ale ludzie bardzo narzekali. To taka malutka rada, ale generalnie pomysł namiotu ptzy tych cenach za nocleg to rewelacja. pozdrawiam p.s. byliśmy w okolicach MIelna, bo samo MIelno to jak dla mnie zbyt duży spęd ludzi Odpowiedz Link Zgłoś