anita334 22.08.07, 21:46 Rodzinka obskoczona, dzieci uśpione.Piję wasze zdrowie dziewczyny.Przeżyłam dwa lata z bliźniakami i jeszcze dyccham...Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwonag25 Re: Mamy dwa latka ! 22.08.07, 21:50 Oooo! Ja też mam piwko w lodówce! Ide wyciągnąć i również opije zdrowie Waszych maluszków Wszystkiego naj naj naj dla dzieciaczków i moc siły dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
anita334 Re: Mamy dwa latka ! 22.08.07, 21:52 Dzienks,chłop mi się uspił z dzieciakiem a nie lubię do lustra .... Odpowiedz Link Zgłoś
tosia66 Re: Mamy dwa latka ! 22.08.07, 21:54 To wszystkiego najlepszego dla dzieciaczkow .Gratulacje dla mamusi. Moj synek dzisiaj konczy 5 miesiecy , i tez ma mala uroczystosc . Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Mamy dwa latka ! 22.08.07, 22:02 Szczęściaro! Jak ja przeżyję dwa latka z moimi bliźniorami, wypiję i flaszkę całą Na razie 15 miesięcy nam poszło i tego... no... nie, no, fajnie jest, prawda... ) Życzenia najlepsze dla was wszystkich Bliźniaki sa super. Szczególnie jak śpią Odpowiedz Link Zgłoś
anita334 Re: Mamy dwa latka ! 22.08.07, 22:08 Sama nie wiem jak to przeżyłam.Faktem jest,ze wcześniej ze śmieciami bym nie wyskoczyła w takim stanie jak teraz bujam...Ale jak to mówią "co nas nie zabije,to nas wzmocni.."Dasz radę mathiola! Odpowiedz Link Zgłoś
mamaigiiemilki Re: Mamy dwa latka ! 22.08.07, 22:11 Pozdrawiamy blizniaki!Teraz to juz z gorki bedzie))A na piwko to zrobilas mi niesamowitego smaka ide sprawdzic czy jest w domu... Odpowiedz Link Zgłoś