Dodaj do ulubionych

Tinder i aplikacje randkowe

28.09.21, 16:32
Przez rok bylam singielka i korzystałam z aplikacji typu Tinder. I tak specyficznych osób dawno nie poznalam. W pewnym momencie zaczelam się zastanawiać czy ze mną jest wszystko w porządku. Specyficzni z zainteresowan, charakteru, bardzo dziwni. Mam teraz wrażenie że tam szukają miłości jak tu na forum nazywacie odpady atomowe. Czy którejś z Was udało się tak poznac meza?
Obserwuj wątek
    • triismegistos Re: Tinder i aplikacje randkowe 28.09.21, 16:45
      Tinder to aplikacja do roochania, nie do realizacji planów małżeńskich.
      • zuleyka.z.talgaru Re: Tinder i aplikacje randkowe 28.09.21, 20:56
        Ciekawe, mój kumpel poznał tam dziewczynę - dziś są małżeństwem. Tinder w Polsce jest apką chyba bardziej randkową od jakiegoś czasu.
      • czerwonylucjan Re: Tinder i aplikacje randkowe 28.09.21, 21:00
        Mowisz z doswiadczenia?
        • triismegistos Re: Tinder i aplikacje randkowe 28.09.21, 21:55
          Tak
          • czerwonylucjan Re: Tinder i aplikacje randkowe 28.09.21, 22:36
            To zly odsiew robilas..
            • zuleyka.z.talgaru Re: Tinder i aplikacje randkowe 29.09.21, 07:18
              Ale ona tam nie szukała męża wink
            • triismegistos Re: Tinder i aplikacje randkowe 29.09.21, 09:05
              A skąd przypuszczenie że ją tam szukałam męża?
              • czerwonylucjan Re: Tinder i aplikacje randkowe 29.09.21, 09:37
                Bo zakladasz, ze jest to apka do seksu a nie szukania zwiazku, skad mozesz wiedziec ze nie jest to apka do szukania meza jesli go nie szukalas? Moze te co szukaja to znajduja.
                • triismegistos Re: Tinder i aplikacje randkowe 29.09.21, 09:39
                  Nie wątpię, znajdują wielu cudzych mężów 🤭
                  • zuleyka.z.talgaru Re: Tinder i aplikacje randkowe 29.09.21, 10:29
                    A panowie znajdują wiele cudzych żon i co z tego?
                    • triismegistos Re: Tinder i aplikacje randkowe 29.09.21, 10:42
                      Nic, po to właśnie jest ta aplikacja.
                  • czerwonylucjan Re: Tinder i aplikacje randkowe 29.09.21, 12:31
                    Ok, moze w twoim przedziale wiekowym tak jest.. nie wzielam tego pod uwage..
                    • triismegistos Re: Tinder i aplikacje randkowe 29.09.21, 12:38
                      W moim czyli w jakim?
                      • czerwonylucjan Re: Tinder i aplikacje randkowe 29.09.21, 16:54
                        35+
                        • triismegistos Re: Tinder i aplikacje randkowe 29.09.21, 17:27
                          Kiedy się wycierałam po tinderach byłam jeszcze 30- wink
    • primula.alpicola Re: Tinder i aplikacje randkowe 28.09.21, 16:48
      Tinder nie służy do szukania męża.
      • daniela34 Re: Tinder i aplikacje randkowe 28.09.21, 16:49
        Służy, jeśli poszukuje się dentysty stomatologicznego
        • primula.alpicola Re: Tinder i aplikacje randkowe 28.09.21, 16:57
          Aaa, no tak. Czeskiego dentysty.
          • daniela34 Re: Tinder i aplikacje randkowe 28.09.21, 17:01
            Ano
            • mashcaron Re: Tinder i aplikacje randkowe 28.09.21, 17:14
              Swoją drogą, Krecik to była bardzo specyficzna bajka :p do dziś pamiętam straszny odcinek o rodzącej pani Królikowej :p
              • primula.alpicola Re: Tinder i aplikacje randkowe 28.09.21, 17:35
                Ten! www.youtube.com/watch?v=4Jrn6gnEJgc
                O Jezu, też pamiętambig_grin

• primula.alpicola Re: Tinder i aplikacje randkowe 28.09.21, 17:37
                  I po co było wydawać kasę na to badziewie? big_grin
                  www.youtube.com/watch?v=Rixb93zvfFM
              • nigdynigdynigdy84 Re: Tinder i aplikacje randkowe 28.09.21, 21:21
                Nie wiem dlaczego, ale jak krecik leciał jako dobranocka, widziałam go na ekranie samego albo z przyjaciółmi to się zalewalam łzami.
                😐
              • taje Re: Tinder i aplikacje randkowe 29.09.21, 17:32
                Piękny był, nie znasz się smile A sen Krecika z tańcem w kręgu pamiętasz?
            • raczek47 Re: Tinder i aplikacje randkowe 29.09.21, 06:35
              Gupi krecik.Nie lubię krecika🙃
      • tanebo001 Re: Tinder i aplikacje randkowe 28.09.21, 17:15
        A żony?
    • pingus Re: Tinder i aplikacje randkowe 28.09.21, 17:13
      Z mojego doświadczenia raczej pół na pół, szukają do związków oraz kogoś do seksu. Dla kobiet to okazja do dowartościowania się, sypią komplementami, że ach i och. Można poznać naprawdę wiele osób i przejść przez wiele spotkań, na pewno jest szansa na znalezienie kogoś.
      • figa_z_makiem99 Re: Tinder i aplikacje randkowe 28.09.21, 20:30
        Przecież oni klepią komplementy każdej zanim nie zaciągną do łóżka. Każdy żonaty i nieżonaty facet szukający kochanki bredzi serduszkami, slonkam, kwintesencją kobiecości itp. I potem następna. Nie szukałabym tam poczucia własnej wartości.
        • figa_z_makiem99 Re: Tinder i aplikacje randkowe 28.09.21, 20:38
          Mam znajomą w średnim wieku, siedzi na tinderze już długi czas, wkleja odmłodzone I odchudzone zdjęcia i każdy słodzi do pierwszego spotkania. Sensownego partnera znaleźć nie może.
          • pingus Re: Tinder i aplikacje randkowe 28.09.21, 21:32
            Wklejasz zdjęcie i ci piszą masz piękne oczy, jesteś zjawiskowa, nie jest ci miło? Oczywiście, że tak. Nic w tym złego.
            • figa_z_makiem99 Re: Tinder i aplikacje randkowe 28.09.21, 22:36
              Sprawia mi przyjemność gdy facet leci na mnie konkretnie, gdy wiem, że to sztampowy tekst i pan puka co tydzień inną, przynosi to odwrotny skutek i ze złośliwą satysfakcją go spławiam. Moje poczucie wartości wzrasta gdy dam mu kosza ale nie oznacza to, że nie umiem uprawiać seksu na pierwszej randce. Tak samo jak odrzuca mnie podryw pracowego Alvara.
              • pingus Re: Tinder i aplikacje randkowe 28.09.21, 22:50
                Umówmy się, ze większość jednak tam w ogóle nie puka, bo po pierwsze wymaga to dużej determinacji i codziennego wysyłania wiadomości do nowych kobiet, po drugie no trzeba wyglądać, a większość urodą nie grzeszy.
                • figa_z_makiem99 Re: Tinder i aplikacje randkowe 28.09.21, 22:58
                  Oczywiście, że pukają. Na FB też sporo panów zaczepia z podobnymi tekstami. Żonaci panowie często I liczą na odskocznię od nudy małżeńskiej.
                  • bywalec.hoteli Re: Tinder i aplikacje randkowe 29.09.21, 20:39
                    figa_z_makiem99 napisała:

> Oczywiście, że pukają. Na FB też sporo panów zaczepia z podobnymi tekstami. Żon
                    > aci panowie często I liczą na odskocznię od nudy małżeńskiej.

Etam. W polskiej mentalności i przy zagrożeniu że gumka pęknie to raczej nie uprawia się seksu z nieznajomym na pierwszym spotkaniu. Nie dziwię się, że jest to nowoczesna Sympatia.
              • waleria_s Re: Tinder i aplikacje randkowe 29.09.21, 04:00
                Prawda. Mam identycznie, że przyjemność sprawia mi poczucie, że jestem dla faceta wyjątkowa, czymś go ujęłam. Dlatego mam awersję do klubowych alvaro, zagadujących kobiety hurtowo na ulicy/w centrach handlowych, którzy w ten sposób chcą zwielokrotnić szanse na udany podryw. Nie, nie i nie. Zrozumiałam bardzo młodo, że dla takiego mężczyzny ja będę tylko obiektem do zaliczenia, tydzień temu miał inną, po tygodniu ode mnie będzie miał następną. Taki typ, a mnie jednak przelotne znajomości jakoś nie kręciły i nie kręcą.
                • figa_z_makiem99 Re: Tinder i aplikacje randkowe 29.09.21, 04:17
                  Prawda, kiedyś bardzo dawno temu podobał mi się na studiach chlopak, był bardzo przystojny i hurtowo podrywał dziewczyny. Na 3 roku na imprezie zaczął kleić się do mnie i choć nadal mi się podobał nie chcialam go, tajemnicą poliszynela było, że ma też dyżurną dziewczynę z którą sypia gdy akurat nie pracuje nad kolejną. Dla mnie to żadne wyróżnienie i brzydzą mnie tacy.
                  • riki_i Re: Tinder i aplikacje randkowe 29.09.21, 09:20

> Prawda, kiedyś bardzo dawno temu podobał mi się na studiach chlopak, był bardzo
                    > przystojny i hurtowo podrywał dziewczyny. Na 3 roku na imprezie zaczął kleić s
                    > ię do mnie i choć nadal mi się podobał nie chcialam go, tajemnicą poliszynela b
                    > yło, że ma też dyżurną dziewczynę z którą sypia gdy akurat nie pracuje nad kole
                    > jną.

Mogła być dyżurna, a mogła być ta właściwa, a inne tylko do funu.

• figa_z_makiem99 Re: Tinder i aplikacje randkowe 29.09.21, 11:08
                      Tolerowała wszystko bo on był dla niej wizualnie księciem z bajki a ona mocno średnia.
                      • riki_i Re: Tinder i aplikacje randkowe 29.09.21, 16:29
                        A, no to wszystko jasne.
                    • znowu.to.samo Re: Tinder i aplikacje randkowe 29.09.21, 19:41
                      riki_i napisał:

> figa_z_makiem99 napisała:
                      >
                      > > Prawda,
                      >
                      > Mogła być dyżurna, a mogła być ta właściwa, a inne tylko do funu.
                      >
                      >
                      Tak czy siak nic ciekawego
                  • simply_z Re: Tinder i aplikacje randkowe 29.09.21, 11:31
                    smiesza mnie te historyjki sprzed "wojny" i przekladanie swojej wiedzy na temat randek i zwiazkow, na jakies starozytne doswiadczenia z czasow studiow.
                    w 91, Waldek popatrzyl na mnie, ale Waldek mial dziewczyne i nie chciala juz Waldka.
                  • ritual2019 Re: Tinder i aplikacje randkowe 29.09.21, 12:15

> Prawda, kiedyś bardzo dawno temu podobał mi się na studiach chlopak, był bardzo
                    > przystojny i hurtowo podrywał dziewczyny. Na 3 roku na imprezie zaczął kleić s
                    > ię do mnie i choć nadal mi się podobał nie chcialam go,

Jakie to ma znaczenie?
                    • simply_z Re: Tinder i aplikacje randkowe 29.09.21, 12:32
                      no wlasnie, kobitce cos sie popyrtalo i tyle.
            • figa_z_makiem99 Re: Tinder i aplikacje randkowe 28.09.21, 22:55
              Lubię gdy facet oprócz mojego wyglądu, co jest bardzo ważne docenia też moją inteligencję, w innym wypadku czulabym się jak tysiące głupąsek dających się nabrać na tekst o pięknych oczach. I doceniam komplementy od facetów, którzy nie liczą na numerek.
              • 21mada Re: Tinder i aplikacje randkowe 29.09.21, 08:29
                A dlaczego uważasz że inne kobiety to głupąski i dały się nabrać? Może im też chodziło tylko o numerek? Ciebie nie kręcą przelotne znajomosci a innych może kręcą. Wszyscy muszą mieć tak jak ty?
                Nie pierwszy raz ematki powielają patriarchalne stereotypy że jak kobieta spotyka się z wieloma facetami to jest puszczalska a do tego głupia. A nie powinna "rozmieniać się na drobne" lecz zachować cnotę dla tego jedynego bo cnota to jej największy skarb.
                • pingus Re: Tinder i aplikacje randkowe 29.09.21, 08:45
                  dokładnie, niektórym te puste komplementy mogą pasować, mogą też nie chcieć poważnych związków, mogą również być mężatkami i szukać atrakcji, to jest po obu stronach
                  • ritual2019 Re: Tinder i aplikacje randkowe 29.09.21, 08:59
                    Oczywiscie ze tak. Kobiety tez sa rozne i szukaja roznych rzeczy a nie tylko meza.
                • alpepe Re: Tinder i aplikacje randkowe 29.09.21, 09:27
                  No i właśnie, mada, jak te dziewczyny tu powielają patriarchalny ogląd świata.
                • triismegistos Re: Tinder i aplikacje randkowe 29.09.21, 09:34
                  O bogowie, zgadzam się madą 😳
                • figa_z_makiem99 Re: Tinder i aplikacje randkowe 29.09.21, 11:12
                  Kobieta z wysokim poczuciem wartości nie będzie podniecać się tekstami zenkow z portalu randkowego bo słyszy komplementy w realu.
                  • triismegistos Re: Tinder i aplikacje randkowe 29.09.21, 11:20
                    Oesu. Po pierwsze pierniczysz, po drugie mieszasz dwa systemy walutowe. "Kobieta z wysokim poczuciem wartości słyszy komplementy w realu" wtf w ogóle?
                    • figa_z_makiem99 Re: Tinder i aplikacje randkowe 29.09.21, 11:28
                      A retuszuje zdjątka i siedzi na portalu bo jej piszą, że jest zjawiskowa? Nie chciałoby mi się do tego przyznawać publicznie. Tak jak brać pana lubiacego r....chać na boku.
                      • triismegistos Re: Tinder i aplikacje randkowe 29.09.21, 11:54
                        Piszesz do mnie, czy popiętroliło ci się drzewko? Bo próbuję znaleźć jakiś związek między moją a twoją wypowiedzią i nie widzę.
                      • ritual2019 Re: Tinder i aplikacje randkowe 29.09.21, 12:13

> A retuszuje zdjątka i siedzi na portalu bo jej piszą, że jest zjawiskowa? Nie c
                        > hciałoby mi się do tego przyznawać publicznie. Tak jak brać pana lubiacego r...
                        > .chać na boku.

A masz taki obowiazek? Nie chcesz nie korzystasz z portali randkowych. Nie rozumiem takiego narzekania ze na portalach randkowych sa tacy i siacy, sa i co z tego? Kobiety jak mezczyzni sa rozni, czego innego oczekuja, znajduja to badz w rozny sposob. Co ciebie obchodzi ze ktos retuszuje swoje zdjecia, albo ktos inny szuka kogos tylko na seks, albo ktos lubi jakies tam komplementy itd? To problem dla ciebie?
                  • simply_z Re: Tinder i aplikacje randkowe 29.09.21, 11:28
                    tak, zwlaszcza w Polsce, chlopy rzucaja komplementami, ze hej. chyba, ze masz na mysli zenkow z budowy.
                    • figa_z_makiem99 Re: Tinder i aplikacje randkowe 29.09.21, 11:40
                      Nie obracam się w towarzystwie zenkow z budowy. I owszem mężczyźni mówią komplementy i kobiety też mówią.
                      • triismegistos Re: Tinder i aplikacje randkowe 29.09.21, 11:56
                        Masakra. W pracy tak się komplementujecie? Zwolniłabym się.
                      • pingus Re: Tinder i aplikacje randkowe 29.09.21, 12:00
                        Tak mówią, do swoich partnerów, jeszcze w rodzinie i przyjaciołom i to raczej tej samej płci, dalej się nie wykracza
                      • simply_z Re: Tinder i aplikacje randkowe 29.09.21, 12:31
                        na jakies 99% piszesz bzdurywink.
                  • ritual2019 Re: Tinder i aplikacje randkowe 29.09.21, 12:14

> Kobieta z wysokim poczuciem wartości nie będzie podniecać się tekstami zenkow z
                    > portalu randkowego bo słyszy komplementy w realu.

Sa kobiety ktore nie definiuja swojego poczucia wartosci poprzez uslyszane komplementy.
                    • znowu.to.samo Re: Tinder i aplikacje randkowe 29.09.21, 19:44
                      Ja sama sobie prawię komplementy i to mi wystarczy.
                      A od innych mogą być nieszczere
    • m_incubo Re: Tinder i aplikacje randkowe 28.09.21, 17:57
      Oczywiście, że na Tinderze można poznać męża! Najczęściej cudzego.
      • znowu.to.samo Re: Tinder i aplikacje randkowe 29.09.21, 08:05
        😆
    • arabelax Re: Tinder i aplikacje randkowe 28.09.21, 20:44
      Mozna poznac jak wszedzie. Znam dwie part, jedna jest malzenstwem juz jakos 5 lat, jedno dziecko.
      Da sie.
    • nigdynigdynigdy84 Re: Tinder i aplikacje randkowe 28.09.21, 21:20
      Moja koleżanka poznała męża.
      Wszyscy oprócz niej uważają go za odpad atomowy.
      Facet jak się pieprzył na boku tak się pieprzy, ale do niektórych nie dociera jasny komunikat: mąż Cię zdradza.
      • arabelax Re: Tinder i aplikacje randkowe 28.09.21, 21:53
        Tacy to nie tylko z tindera.
      • 21mada Re: Tinder i aplikacje randkowe 29.09.21, 08:23
        A czy do ciebie dociera prosty komunikat że ludzie są różni? Uważasz że powinni żyć w monogamii bo? Bo ty tak chcesz?
        • simply_z Re: Tinder i aplikacje randkowe 29.09.21, 11:27
          a twoi starzy zyli w monogamii czy mialas rozne ciocie , wujkow i przyrodnie rodzenstwo? tak z ciekawosci pytam
        • nigdynigdynigdy84 Re: Tinder i aplikacje randkowe 29.09.21, 13:34
          Mada, skoro lubisz grupowe związki, to wiesz kto Cię spłodził?
    • poligamia Re: Tinder i aplikacje randkowe 28.09.21, 21:57
      kolega- zonaty, ma tam profil, spotyka sie z rozwódkami bo jak mowi je najłatwiej zbajerować...pare komplementó i są jego.
    • bywalec.hoteli Re: Tinder i aplikacje randkowe 28.09.21, 22:51
      nigdy nie korzystałem z tej apki ale moja kuzynka tam normalnie szuka chłopaków do związku a nie na niezonowiazujace ruchanko. Ale jakoś chyba nie ma na razie ciekawych efektów
    • black_halo Re: Tinder i aplikacje randkowe 28.09.21, 23:15
      Ogarnieci ludzie znajduja partnerow w realu.
    • pani_up Re: Tinder i aplikacje randkowe 28.09.21, 23:46
      Mi, dwa lata po ślubie, dziecko. Ale dość krótko tam byliśmy wink sposób jak każdy inny 🤷 kwestia szybkiego zweryfikowania z kim masz do czynienia żeby nie tracić czasu
    • ritual2019 Re: Tinder i aplikacje randkowe 29.09.21, 07:48
      Akurat nie Tinder, ale owszem, znalazlam partnera ma portalu randkowym. Krotko tam bylismy, oboje wiedzielismy czego szukamy, a wtedy to nie zabiera duzo czasu. Jesmy razem kilka lat, mieszkamy razem plus moimi dziecmi. W innych okolicznosciach nie poznalibysmy sie i pewnie nie byloby latwo znalezc partnera w ogole. Portale randkowe do tego sluza. Oczywiscie ze sa tam rozne osoby, wielu nie jest single i szuka tylko seksu ale nie wszyscy. Znajoma wlasnie wyszla za maz, poznali sie na portalu 8 lat temu.
      A ze ludzie sa rozni, niektorzy dziwni itp - tacy sa ludzie poprostu.
    • paskudek1 Re: Tinder i aplikacje randkowe 29.09.21, 09:07
      Dowcip niedawno widziałam
      Co robisz?
      Szukam żony na portalu randkowym
      Romantycznie ❤️
      Swojej żony szukam 🤣🤣🤣
    • martishia7 Re: Tinder i aplikacje randkowe 29.09.21, 10:31
      Moja siostrzenica (obecnie 26 lat) poznałam tam chłopaka, jakieś 5 lat temu. Fajny młodzian, sympatyczny, chyba im dobrze razem.
    • podaje_haslo_okon Re: Tinder i aplikacje randkowe 29.09.21, 20:06
      Nie korzystałam z tindera w celu znalezienia męża i nie znam nikogo kto by w tym celu siedział na tinderse.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka