iwles Re: Podoba wam się ten gostek? 15.10.07, 16:33 na jedną noc - niezły na stały związek - nigdy w życiu ! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
moninia2000 Re: Podoba wam się ten gostek? 15.10.07, 18:04 Mmmm, podoba, nawet ten oblesnie sypiacy sie wasik w jego wydaniu jest sexi Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Hmm 15.10.07, 18:57 Podoba mi się, ale nie lubię jak facet jest ładniejszy ode mnie. Niepewnie się wtedy czuję, hehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Podoba wam się ten gostek? 15.10.07, 20:31 Otoz to-na jedną noc.Generalnie przystojny facet,nie ma co. Moglby na przykald byc moim ogrodnikiem(gdybym takowego posiadała) albo mechanikiem moglby także mieszkac obok-tak coby na niego popatrzec.Ale mieskzac z takim?ło matko..co ja bym z nim zrobila.Jego można na fortepianie postawic jako bibelot. Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: Podoba wam się ten gostek? 15.10.07, 20:38 Przystojny bez watpienia ale ma wg mnie zbyt miękkie rysy. Dużo bardziej podoba mi sie Josh Halloway-mmniam Odpowiedz Link Zgłoś
haidi0111 Re: Podoba wam się ten gostek? 15.10.07, 22:28 Moja babcia zwykła mawiać "Ładny nie dla jednej..." A na myśl o wpuszczeniu go pod mój prysznic robi mi się niedobrze... A tak w ogóle to mój osobisty mąż schudł ostatnio 13kg i coraz bardziej mi sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Podoba wam się ten gostek? 15.10.07, 22:47 z tego co widze, a duzo to nie jest to NIE, nie podoba mi sie nie lubie dlugich wlosow Odpowiedz Link Zgłoś
gardeniaa Re zdecydowanie wolę tego 15.10.07, 23:04 domogarow.envy.nu/oim.htm to jest mężczyzna przy którym budzą się zmysły kobiety (oczywiście w/g mnie) Odpowiedz Link Zgłoś
bea-chiara Re: Re zdecydowanie wolę tego 16.10.07, 06:17 Ja tez!!!Domogarowa wole... Odpowiedz Link Zgłoś
big__mama Re: Podoba wam się ten gostek? 15.10.07, 23:30 Do Tilla Lindemanna mu daleko. Strasznie daleko. Jak w mordę strzelił mu daleko. Jestem na nie w stosunku do zniewieściałych panów. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Podoba wam się ten gostek? 16.10.07, 08:02 > Do Tilla Lindemanna mu daleko. Droga koleżanko. Pozwól, że zgodzę sie z tym zdaniem w całej rozciągłości Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: Podoba wam się ten gostek? 29.10.07, 15:15 nie nie nie, jeszcze raz nie Odpowiedz Link Zgłoś