hexella 07.11.07, 12:07 to chyba lubi czasem gandzie przybakać w sejmowym kiblu Bo skąd mu się wziął ten nastrój pod hasłem "love&peace"? Słodkie to, ale czy aby nie mdławe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_r_i_n Re: A pan przewodniczący Tusk... 07.11.07, 12:08 Z POzytywnego POdejscia do swiata . Lepsze to, niz ciagle tropienie ukladow . Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: A pan przewodniczący Tusk... 07.11.07, 12:12 Osobisty pr-owiec tak mu kazał. Ale odrobina trawki z pewnoscią mu w tym pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: A pan przewodniczący Tusk... 07.11.07, 12:35 e_r_i_n napisała: > Z POzytywnego POdejscia do swiata . Lepsze to, niz ciagle > tropienie ukladow . Racja, miejmy tylko nadzieje, że nie posunie się dalej i na przykład nie zamieni gajora na tunike z koralików Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: A pan przewodniczący Tusk... 07.11.07, 12:16 Jak Tusk pali gandzię, to ja nie chcę wiedzieć, co pali Jarosław... Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: no jaro to ma napewno dobry staff 07.11.07, 12:20 hehehehehe biorąc pod uwagę mało wyrafinowany gust, bełkotliwą wymowę Jara, mętne spojrzenie i szalone wizje, które owym bełkotliwym głosem opowiada, stawiałabym na butapren w woreczku Odpowiedz Link Zgłoś
krwawakornelia skad tak dobrze sie na tym znasz? 07.11.07, 12:22 ja naiwna naprawde myslalam ze to tylko trafffka. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: skad tak dobrze sie na tym znasz? 07.11.07, 12:23 Kobieto, jam ze Śląska, dobrze znam okolice katowickiego dworca kolejowego oraz słynną tu i ówdzie ulicę Stawową tamże się znajdującą, gdzie można było różne obserwacje poczyniać Odpowiedz Link Zgłoś
coco.a To Jaro jara? 07.11.07, 12:33 Eee... tu musi być coś mocniejszego! I skad ten grymas na twarzy ? Czyżby towar był zanieczyszczony ;P. Jakiś spisek dilerów? Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: To Jaro jara? 07.11.07, 12:34 Dilerzy sa czescia sieci zła przeciez. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawakornelia morgen_stern ma inna teorie 07.11.07, 12:37 biorac pod uwage siec zla jest bardzo prawdopodobna. Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: skad tak dobrze sie na tym znasz? 07.11.07, 12:24 Wiesz, my, wyborcy PO (znani rowniez jako POzyteczni idioci) idziemy slepo za naszym liderem - skoro on sie interesi narkotykami, to my tez . Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: A pan przewodniczący Tusk... 07.11.07, 12:37 stawiałabym jednak na brak seksu, to ponoć qrwicogenne jest Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: A pan przewodniczący Tusk... 07.11.07, 12:49 hexella napisała: > stawiałabym jednak na brak seksu, to ponoć qrwicogenne jest Coming-out zdecydowanie by mu dobrze zrobił Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: A pan przewodniczący Tusk... 07.11.07, 12:53 morgen_stern napisała: > Coming-out zdecydowanie by mu dobrze zrobił Myślisz, że miłość do posłanki jest tylko platoniczna? Czyli, że pic na wodę? Biedny kot Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: A pan przewodniczący Tusk... 07.11.07, 12:57 Polecam lekturę: gaylife.pl/artykul.php?id=815 Czytajcie szybko razem z komentarzami, bo zara mie wytną ;P Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: A pan przewodniczący Tusk... 07.11.07, 13:39 Gdyby pan były premier wziął sie kiedyś z bykiem za rogi i ujawnił swoją orientację, to cóż- szacun wielki! Zrobiłby w ten sposób wiele dobrego, ale niestety skazałby siebie na śmierć polityczną. Pozostaje więc snuć domysły, względnie czekać, iż u schyłku życia napisze autobiografię pod tytułem: "Kochałem Donalda")) Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: A pan przewodniczący Tusk... 07.11.07, 12:26 A pan przewodniczący Tusk po prostu upaja się władzom Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: A pan przewodniczący Tusk... 07.11.07, 12:39 ja tam nic przeciwko upajaniu nie mam byle by kaca-moralniaka z tego nie było Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: A pan przewodniczący Tusk... 07.11.07, 14:28 Upala się władzom)) Odpowiedz Link Zgłoś
coco.a ale widać nie palił za młodu, bo jednak urósł 07.11.07, 12:29 a nie wszyscy mamusi słuchali, oj nie wszyscy... Odpowiedz Link Zgłoś
gardeniaa Re: ale widać nie palił za młodu, bo jednak urósł 07.11.07, 13:04 a są tacy co dalej mamusi słuchają i oprócz kotka niczego innego pogłaskać nie mogą... Odpowiedz Link Zgłoś
g0sik Re: A pan przewodniczący Tusk... 07.11.07, 12:43 >stawiałabym jednak na brak seksu, to ponoć qrwicogenne jest O Jarku mowa? A to z kotem albo z panią sz. sie nie liczy? Zresztą mając taki wybór wolałabym kota bzykać... Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: A pan przewodniczący Tusk... 07.11.07, 12:50 no wiesz, ja nie wiem, czy on jeszcze może? Zdaje się, że najlepsze lata przeżył w czystości Kto wie, jak to się mogło na psychice odbić. Pani Sz. może zła całego nie naprawić... Odpowiedz Link Zgłoś
coco.a Re: A pan przewodniczący Tusk... 07.11.07, 12:52 hexella napisała: > no wiesz, ja nie wiem, czy on jeszcze może? > > Zdaje się, że najlepsze lata przeżył w czystości Kto wie, jak to > się mogło na psychice odbić. > Pani Sz. może zła całego nie naprawić... Cała Polska oczuła, jak się to na psychice odbiło... Odpowiedz Link Zgłoś
wobbler Re: A pan przewodniczący Tusk... 07.11.07, 13:02 Pan Przewodniczący musi się czymś otumanić,bo czas bliski,kiedy społeczeństwo zda sobie sprawę,że zostało bezczelnie oszukane i zacznie domagać się głowy kłamcy. Odpowiedz Link Zgłoś
gardeniaa Re: A pan przewodniczący Tusk... 07.11.07, 13:06 skąd u ciebie takie wizje, ty też coś bierzesz? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: A pan przewodniczący Tusk... 07.11.07, 13:09 Nie nie, u wobbler to stan przewlekły. Odpowiedz Link Zgłoś
wobbler Re: A pan przewodniczący Tusk... 07.11.07, 13:12 To stan nas obu jest taki sam! Odpowiedz Link Zgłoś
travka1 Re: A pan przewodniczący Tusk... 07.11.07, 13:09 tak smiesznie bylo i musialas to popsuc... A my dzisiaj z mezem zastanawialismy sie czy Jaro to cos tam jeszcze ma zeby do pani Sz,startowac Odpowiedz Link Zgłoś
coco.a Re: A pan przewodniczący Tusk... 07.11.07, 13:10 No ma na pewno! Schowanego kota... Odpowiedz Link Zgłoś
gardeniaa Re: A pan przewodniczący Tusk... 07.11.07, 13:16 ma glizdę, a z nią to wiadomo gdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
dlania NOdczepcie się od Jarka! 07.11.07, 20:00 On niewinny jak dziecko, nawet nie wie, co to konopie! pl.youtube.com/watch?v=oSq1rOMBiZc Moim zdaniem ta drętwa mina to z nadmiaru miętówek. Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: NOdczepcie się od Jarka! 07.11.07, 22:47 Wiesz Dlania, jak sobie obejrzałam Twojego linka, to mi się przypomniało, jak to kiedys w podstawówce wyciągali człeka do odpowiedzi, a on -ni chu, chu... na zadany temat I zamiast odrazu powiedzieć, że wiedzy u niego niet, próbował coś mącić, gadać trzy- po-trzy i w gruncie rzeczy wychodził na jeszcze większego barana)) Jedno jest pewne- pan premier nigdy nie należał do dzieci-kwiatów, skoro związek konopi indyjskich z marihuaną jest dla niego niejasny Odpowiedz Link Zgłoś
fergie1975 Re: A pan przewodniczący Tusk... 07.11.07, 20:58 wole mdławe love and peace niz intrygi K.... Odpowiedz Link Zgłoś