agata7712 21.11.07, 20:22 Dziś - bo chciała zobaczyć wnuczkę - poszłyśmy na nieplanowe usg :] Ale fajnie było:] Potem zakupki iw szystko an różowo:]W H&M ciuchy są boskie:] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dlania Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 21.11.07, 20:25 Agatka, lecz się, bo jest coraz gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
agata7712 Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 21.11.07, 20:27 O co Ci chodzi?????!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 21.11.07, 20:58 > O co Ci chodzi?????!!!! Chdzi o twoje urojenia, ktore uzewnetrzniasz na forum Odpowiedz Link Zgłoś
agata7712 Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 21.11.07, 21:43 wiesz co?ty to zwyczajnie podła jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
e-milia1 Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 22.11.07, 08:31 myslalm, ze juz dawno macie kompletna wyprawke w kolorze rozowym. przeciez nakupowaliscie wszystkiego zanim poronilas. i pokoik byl i wozek. mysle kobito, zes troll! wszystko co piszesz nie trzyma sie kupy. Odpowiedz Link Zgłoś
agata7712 Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 22.11.07, 09:44 No y mamy już wiele rzeczy, wczoraj dokupiła mi teściowa, bo stawiała :] Wcześniej kupowałam nie tylko różowe. Pokoik, jesli dobrze już tak mnie sledzisz, jest w kolorze zielonym, wózek mamy, owszem. Troll, troll, troll ... zdarta płytka:] Odpowiedz Link Zgłoś
e-milia1 Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 22.11.07, 13:15 wole wierzyc w to, ze jestes trollem-drugiej takiej glupiutkiej jeszcze nie spotkalam. no, chyba, ze masz 12-13 lat.... twoje zachowanie odpowiadaloby temu wiekowi.. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka79 Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 21.11.07, 20:30 Szkoda, że nie doradzała w sprawie kreacji sylwestrowej ))) Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka USG to nie spektakl teatralny 21.11.07, 20:40 Poszłaś na badanie tylko dlatego, że teściowa chciała zobaczyć małą? Czy miałas skierowanie z KONKRETNEGO POWODU, a ona po prostu poszła z Toba? Odpowiedz Link Zgłoś
ulka13 Re: USG to nie spektakl teatralny 21.11.07, 20:47 Faktycznie masz fajową teściówkę Nie rozumiem czepliwości niektórych mam, czyżby zazdrość??? Odpowiedz Link Zgłoś
agata7712 Na pewno zazdrość 21.11.07, 21:47 Wiele mam chodzi na usg np. specjalnie, zeby przyszły tata zobaczył dzieciątko, ja byłam z teściową i cóz w tym złego? Mój lekarz mói, ze usg nei ejst szkodliwe, robimy je zreszta rzadko, dopiero 3 raz. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka dziecko drogie 21.11.07, 22:09 > Wiele mam chodzi na usg np. specjalnie, zeby przyszły tata zobaczył > dzieciątko, proszę Cię, proszę, proszę ... nie żenuj juz dalej, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
agata7712 a ja Cię proszę - odczep się ode mnie wreszcie 21.11.07, 22:17 droga paniusiu... Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka123 Re: dziecko drogie 21.11.07, 22:42 konwalka napisała: > > Wiele mam chodzi na usg np. specjalnie, zeby przyszły tata > zobaczył > > dzieciątko, > > proszę Cię, proszę, proszę ... > nie żenuj juz dalej, tak? a dlaczego uwazasz to za zenujace? ja np. poza ramami NFZ robie sobie usg- zenujaca jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: dziecko drogie 22.11.07, 12:25 Nie mam juz siły o tym gadać, ale ostatni raz, ok: jesli chodzisz na USG poza żeby skorzystać z lepszego sprzetu i zapewnić wyższą jakość badań koniecznych w ciąży- chwała Ci za to. Jeśli wzorem koleżanki - załozycielki traktujesz to jako gabinet osobliwości, rozrywkę niezdrową i nietanią (przypominam, ze naukowcy nie sa pewni co do szkodliwości bądź nieszkodliwości badań USG), to fakt, słowo żenada tu nie pasuje. To przerażająca mnie głupota. Pozdrawiam i mam nadzieję, że nie jesteś w gronie panien robiących sobie zabawe kosztem dziecka. Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień Odpowiedz Link Zgłoś
mozambia80 Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 21.11.07, 20:51 Nie wiem czy ci gratulować, czy współczuć takiej teściowej. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 21.11.07, 20:52 Agatko! Czy jestes postacia stworzona na potrzeby tego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambia80 Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 21.11.07, 20:59 Może to tak dla równowagi...? Ja zawsze na moją teściową narzekam i spotykam się z dezaprobatą ze strony większości forumowiczek. Więc teraz powinni wszyscy "piać" nad agatą Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 21.11.07, 21:12 No nie do końca, bo we wczesniejszych postach tesciowa Agaty wcale az taka kochana nie była. Odpowiedz Link Zgłoś
wjw2 Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 21.11.07, 21:15 ale w tym wątku teściowa jest "kofana" Odpowiedz Link Zgłoś
e-milia1 Re: agata 22.11.07, 08:35 zauwazalyscie juz, ze agata bierze udzial tylko w dyskusji na watkach, ktore sama zalozyla? nigdy nie widzialam jej na innych. na innych forach tez. nie prowadzcie dyskusji z trollem. Odpowiedz Link Zgłoś
agata7712 Re: agata 22.11.07, 09:45 Nie? To źle jakoś mnie szpiegujesz, bo wielokrotnie brałam udział w dyskusjach w wątkach innych osób. Na innych forach aż szukałaś? Współczuje Ci! Odpowiedz Link Zgłoś
e-milia1 Re: agata 22.11.07, 13:12 nie, nie szukalam cie. przegladam jednak inne fora i biore udzial w roznych ciekawych dyskusjach. widocznie na innych forach zajmujesz sie pie..watymi problemami, dlatego moze nie natknelam sie na ciebie. dla mnie jestes trollem. nie chce wierzyc w to, ze po swiecie chodza takie glupiutkie kubiety jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna73 Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 22.11.07, 00:26 mozambia80 napisała: > Może to tak dla równowagi...? Ja zawsze na moją teściową narzekam i spotykam si > ę > z dezaprobatą ze strony większości forumowiczek. Więc teraz powinni wszyscy > "piać" nad agatą *Hehe wiesz to samo pomyślałam czytając ten wątek. BTW taka Agata byłaby wymarzoną synową mojej teściowej,ojej na USG ją zabrała ech,mam niedościgniony wzór Odpowiedz Link Zgłoś
ally Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 21.11.07, 20:58 > Potem zakupki iw szystko an różowo:] biedne dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
kattkak Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 21.11.07, 21:01 nie wierzę w istnienie Agaty, to albo troll albo ktoś kto wyszedł na przepustkę z Tworek. Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek a ja mam pytanie do oburzonych 21.11.07, 21:04 1. - co zlego w USG bez wskazan lekarza!? 2. - co zlego w rozowym dla dziewczynki!? Odpowiedz Link Zgłoś
ally Re: a ja mam pytanie do oburzonych 21.11.07, 21:16 > 2. - co zlego w rozowym dla dziewczynki!? nic, ale jest coś złego w infantylnej matce Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 21.11.07, 21:04 Agatko droga, jesli nie istniejesz w rzeczywistości (a zastanawiam się juz od jakiegos czasu, czy Ty to aby nie Jopowa, która zmieniła imię swojego awatara), to pal sześć. Ale jesli istniejesz (w co strasznie trudno uwierzyć, ze względu na stężenie emanującej z Ciebie barbiowatości), to wyjdź z siebie, stań obok i popatrz: e jesteś agata7712 napisała: > Dziś - bo chciała zobaczyć wnuczkę - poszłyśmy na nieplanowe usg :] ŻENADA!!! > Ale fajnie było:] żENADA! Potem zakupki iw szystko an różowo:] ZENADA DO POTęGI 2 W H&M ciuchy są boskie:] żENADA BEZGRANICZNA Wszystko w twoim świecie jest boskie, tylko że Ty sama nie jesteś boginka. Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 22.11.07, 21:01 ona jest za gruba na boginke Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 21.11.07, 21:05 agata7712 napisała: > Dziś - bo chciała zobaczyć wnuczkę - poszłyśmy na nieplanowe usg :] I co powiedziała?Do kogo mała podobna? Odpowiedz Link Zgłoś
cielecinka troll is back 21.11.07, 21:10 niestety, znowu, po raz kolejny, a juz bylo tak pieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
jdylag75 Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 21.11.07, 21:13 co to znaczy "kofana"? Odpowiedz Link Zgłoś
gardeniaa Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 21.11.07, 21:22 Agata, czytając twoje posty, mam wrażenie , że uczyniono z ciebie maszynę do rodzenia dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
marina2 Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 21.11.07, 21:31 nie daj Boże człowieku,żebyś przez chwilę czuł się szczęśliwy,chciał się podzielić radością z innymi. i ,żebyś był inny człowieku- nie ma tolerancji dla inności. jeśli tak Was denerwuje Agata czemu jej odpowiadacie, jak Was ktoś potrąci na ulicy też dostaje w zęby? mnóstwo tu postów - po co odpowidać komuś kto Was drażni? lubicie sbie pojeździć po kimś dając upust swojej frustracji - i co przez chwilę czujecie się lepsze ? równiejsze? my mądrale u głupiutka Agatka dla każdego jest miejsce na tym świecie Odpowiedz Link Zgłoś
mozambia80 Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 21.11.07, 21:36 no tak tu jest na tym forum. Jak już pisałam, ja mam zupełnie inne zdanie o mojej teściowej i tez jestem uznana za ta złą. I pisz tu człowieku na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
ally Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 21.11.07, 21:52 > dla każdego jest miejsce na tym świecie niestety świat bywa brutalny )) Odpowiedz Link Zgłoś
agao_72 Różowy... 21.11.07, 21:32 fajną masz teściową. szkoda tylko, że klan pokemonow się rozmnaża. a ja mam wręcz nieziemską radość, gdy widzę małe dziewczynki o urodzie prosiaczków, ale obowiązkowo ubrane w różowe przyodziewki. wygląda to tak przyjemnie szkaradnie. jest zimno, więc 80% małych dziewczynek maszeruje w jakiś różowawych kurtkach lub płaszczykach, w rózowych czapkach. wyglądają jak spod jednej sztancy. a moja córa lata w szarym polarze i różnokolorowym ponczo na tym. i wygląda tak fajnie, że ludzie potrafią mnie zaczepić mówiąc, że śliczne dziecko i fajnie ubrane - bo nietypowo. Odpowiedz Link Zgłoś
agata7712 ty masz problem 21.11.07, 21:53 bo nei lubisz dzieci w różowym, nie lubisz różowego - ok Ale u licha, co Cię obchodzi, jak ludzie swoje dzieci ubierają, jeśli Twoim zdaniem oryginalnie jest ubrać dziecko na szaro, to ok. A to ponczo?Straszne. Acha, nie wszystkie zdewczynki wyglądają jak prosiaczki, co ja pisze- żadna tak nie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1976 Re: Różowy... 22.11.07, 09:18 E tam różowy nie jest zły.Jak Mała była niemowlakiem to ludzie myśleli, ze mamy chłopca bo nasiła wszystkie kolory oprócz różowego. Teraz ma 4 lata i uznaje 3 kolory czarny, czerwony i rożowy a ponieważ czarnych nie szyja chodzi czerwono-różowa i śliczna. Odpowiedz Link Zgłoś
alinawk Re: Różowy... 22.11.07, 09:37 a moja córa lata w szarym polarze i różnokolorowym > ponczo na tym. i wygląda tak fajnie, że ludzie potrafią mnie > zaczepić mówiąc, że śliczne dziecko i fajnie ubrane - bo nietypowo Nie, no rzeczywiście niezwykłe...Jaka ty jesteś niezwykle oryginalna, nietypowa i w ogóle wyjątkowa.Jestem pełna podziwu. Ja wczoraj weszłam do sklepu z odzieżą dziecinną i wyobraź sobie prawie wszystkie kurteczki i kombinezony były w kolorze różowym - normalnie szok. I co ja teraz zrobię? Bedę musiała chyba wziąć sobie kilka dni urlopu, pojeżdzić i poszukać czegoś w wyjątkowym kolorze. Przecież muszę jakoś się odróżnić od tego ( a fuj!!!!) pospólstwa, które ubiera dzieci na różowo! Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Różowy... 22.11.07, 09:42 E tam, sranie w banie. Nie wierzę w sklepy, w których jest tylko rózowy kolor. Wystarczy rzucic okiem np. na Allegro - owszem, róz przeważa, ale innych kolorów tez jest sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Różowy... 22.11.07, 09:43 www.allegro.pl/26695_kurtki_plaszcze_kombinezony.html?order=t&view=gtext Odpowiedz Link Zgłoś
agata7712 Re: Różowy... 22.11.07, 09:47 Taaaa, specjalnie na allegro będzie szukać, zeby Was zadowoloić... Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Różowy... 22.11.07, 09:49 Zasadniczo kupowanie na Allegro wymaga mniej zachodu niż buszowanie po sklepach. A tak w ogóle to o kim Ty mówisz? Kto "bedzie szukać" i jakie "Was"? Odpowiedz Link Zgłoś
alinawk Re: Różowy... 22.11.07, 09:57 Nie,no naprawdę ! Na serio, uwierzyłaś w to co wypisywałam, ze chcę się odróżnić od innych i nie kupować różowego? W każdym bądż razie dziękuję za dobre serce i bezinteresowną pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
dlania [...] 22.11.07, 10:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alinawk Re: Różowy... 22.11.07, 10:22 > Tak jak nie uwierzyłam w to, że w sklepach w Twoim > mieście sa tylko różowe kurteczki)) Ale mnie to na prawdę nie rusza, jaki > kolor kurtki maja czyjeś dzieci Ale ja napisałam 'prawie wszystkie' Mnie tez nie rusza kolor kurtek cudzych dzieci, podoba mi się różowa to kupuje różową i mam w nosie że trzy czwarte dziewczynek lata w różowym Odpowiedz Link Zgłoś
agao_72 Re: Różowy... 22.11.07, 09:49 jestem nietypowa. wiem o tym. a róż, no jak spora część mam domaga się różowiutkiego dla córuni, to nic dziwnego, ze sklepy oferują takie cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
alinawk Re: Różowy... 22.11.07, 10:35 > jestem nietypowa. wiem o tym. W sumie nie mam nic przeciwko nietypowym Sama jestem nietypowa, tylko w innych dziedzinach Odpowiedz Link Zgłoś
marina2 Re: 22.11.07, 10:39 mobbing internetowy piękna czysta forma zjawiska perełka dla socjologów i medioznawców Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 Re: 22.11.07, 14:54 marina2 napisała: > mobbing internetowy > piękna czysta forma zjawiska > perełka dla socjologów i medioznawców Nic dodać, nic ująć - brawo za trafność diagnozy (i syntetyczne ujęcie)! Odpowiedz Link Zgłoś
vibe-b Re: Różowy... 23.11.07, 16:59 agao_72 napisała: > > a ja mam wręcz nieziemską radość, gdy widzę małe dziewczynki o > urodzie prosiaczków, prosiaczkow? Ale nizina. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola wiecie co... wszyscy? 21.11.07, 22:02 Ja żyję w matrixie. Nie wiem co jest prawdą a co nie. Czy to nie jest przerażające? Bo dla mnie jest. Bo jeśli nieprawdą jest to, co widzę, to świat oszalał. A jeśli prawdą jest to, co widzę, to świat zidiociał. Odpowiedz Link Zgłoś
gardeniaa Re: wiecie co... wszyscy? 21.11.07, 22:12 mathiola napisała: > Ja żyję w matrixie. Nie wiem co jest prawdą a co nie. Czy to nie jest > przerażające? Bo dla mnie jest. > Bo jeśli nieprawdą jest to, co widzę, to świat oszalał. A jeśli prawdą jest to, > co widzę, to świat zidiociał Mathiola, masz zadatki na filozofa Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: wiecie co... wszyscy? 21.11.07, 22:19 wiem, Gardenia, wiem Szczególnie kiedy mi jest źle, to mi się tyn filozof bierze i załącza Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: wiecie co... wszyscy? 22.11.07, 07:48 Święta słowa, Ciotka, święte słowa.... Odpowiedz Link Zgłoś
mrowkojad2 Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 21.11.07, 22:07 Wiesz co Agata, ja cię nie rozumiem wcale a wcale. Jeżeli nie jesteś trollem oczywiscie. Piszesz na tym forum często, doskonale wiesz, jakie następstwa wywołują twoje posty. Dlaczego więc je piszesz, masochistka jesteś, czy jak? Lubisz jak się ludzie nad tobą pastwią? A może masz problemy emocjonalne i musisz każdą emocją się z kimś podzielić, a że nie masz z kim, to padło na e-mamy? Odpowiedz Link Zgłoś
agata7712 Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 21.11.07, 22:21 Pastwić? Nie rozuiem CiEbie ja tym razem. cHCECIE MNIE WYKURZĆ Z FORUM WSPÓLNIE I W POROZUMIENIU, ZAWSZE JEDNAL LICZYŁAM, ZE MNIE JEDNAK POLUBICIE. gŁUPIA JESTEM, TO PRAWDA, BO W wAS WIERZYŁAM (CAPS) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolla Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 21.11.07, 22:27 I co sukieneczka wybrana? Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 21.11.07, 22:28 Agata może wyrwij ten caps, w sumie on niepotrzebny aż tak bardzo na klawiaturze, a o ile milej będzie czytać niekrzykliwe posty... Odpowiedz Link Zgłoś
lady_sphinx Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 21.11.07, 22:39 Według mnie to zawsze liczyłaś tylko i jedynie na wzbudzenie taniej sensacji swoimi postami. Teraz liczysz na poruszenie nazego sumienia wciskając nam rzewne i głodne kawałki w stylu: "ZAWSZE JEDNAL LICZYŁAM, ZE MNIE > JEDNAK POLUBICIE. gŁUPIA JESTEM, TO PRAWDA, BO W wAS WIERZYŁAM". A wykurzyć to raczej się nie da, pozostaje tylko niema ignorancja Twoich postów, co też od dzis zamierzam uczynić. Pozdrawiam i życzę udanego życia, ja do niego zaglądać w Twych postach nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
ulcia111 Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 22.11.07, 08:54 Aja powiem tak, z agata pierwszy raz spotkałam sie na forum niemowle, gdy pisała ze nie chce karmic piersia bo czułaby sie jak zwierz, ja karmie jeszcze ssiedemnastomiesieczniaka, wtedy to tez pani agata pisała że jej sie wpadło nie bardzo chce dziecka, ale mama bedzie pomagac( czyt. wychowywac). Terazgdy zobaczyłam jej posty na emamie, i czytam że w ciąży jest i jest dobrą mamusią to już sama nie wiem co myślec, mysle ze to nie trol, ale poprostu młoda mama, która jeszcze nie zetknełą się w zyciu z prawdziwymi problemami, ale to dobrze ,życze agatko aby tak pozostało i abys zyła sobie super i beztrosko wychowując swoje maluszki. I aby twoja tesciowa zawsze była super, a ciuszki? ja tez lubie sliczne ciuszki i ciesze sie jak małemu coś kupię, a co do USG to wasza sprawa kiedy i z kim chodzicie pozdrawiam wszystkie mamy Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka123 Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 21.11.07, 22:46 mrowkojad2 napisała: > Wiesz co Agata, ja cię nie rozumiem wcale a wcale. Jeżeli nie jesteś > trollem oczywiscie. Piszesz na tym forum często, doskonale wiesz, > jakie następstwa wywołują twoje posty. Dlaczego więc je piszesz, > masochistka jesteś, czy jak? Lubisz jak się ludzie nad tobą pastwią? > A może masz problemy emocjonalne i musisz każdą emocją się z kimś > podzielić, a że nie masz z kim, to padło na e-mamy? az w wyszukiwarke z ciekawosci zajrze Odpowiedz Link Zgłoś
cora73 Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 21.11.07, 22:33 NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja nie wierze ze to pisze dorosla, normalna kobieta...... jak nie trol to jakas nudzaca sie malolata robi sobie chyba jaja i ma niezly ubaw z naszych wypocin. Ale fakt pozostaje faktem ,za kazdym razem mase wpisow agatka zbiera! Odpowiedz Link Zgłoś
patssi w H&M boskie ciuchy? Pierwsze słyszę.... 21.11.07, 22:44 wczoraj wróciłam z UK i nic nie kupiałam tam w H&M , sklep na psy schodzi...ale Tobie może się podobają...ba Odpowiedz Link Zgłoś
novembre Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 22.11.07, 01:04 To fajnie, agata! Dobrze, ze sie tesciowa troszczy, ciaza to fajny stan, korzystaj.. Tylko z usg bym uwazala, nie jest podobno takie obojetne. Przy nastepnej wizycie popros o nagranie na kasete wideo, moze tereaz na dysk nagrywja, nei wiem, ja 5 lat temu dostalam do reki kasete i obie babcie plakaly, ze taki sliczny nosek, a tu nozki widac itp . nov. Odpowiedz Link Zgłoś
sheer.chance Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 22.11.07, 05:09 Zdaje sie, ze jeszcze nie wiadomo czy tesciowa czasem nie zobaczyla WNUKA co zrobisz wtedy z rozowiutenkimi ciusiami?? Wiesz, ja juz od dawna jestem na 99% pewna, zes troll, ale za kazdym razem przeraza mnie ten 1% Odpowiedz Link Zgłoś
bunny.tsukino Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 22.11.07, 07:58 Mnie przeraża latanie na usg bez powodu. No sorry. ale tego nie rozumiem. Zupełnie. Jeszcze w celach diagnostycznych, kontroli, -ok. ale latać na usg bo teściowa chce 'dzidzi; zobaczyć??? To może jeszcze ciocia Fredzia i wujcio Staszek? USG to przecież fale ultradźwiękowe. Nie jestem medykiem, ale coś mi się obiło o uszy, że nie są one obojętne dla ludzkiego organizmu. Bo jak każde fale przenoszą energię. Na studiach miałam do czynienia z falami o niespełna 0,5 MHz częstotliwością większą niż ma ultrasonograf jak zaszłam w ciążę, to miałam kategoryczny zakaz zbliżania się nawet do pracowni. Żeby nie było, kiedyś ludzie sobie robili zdjęcia aparatem rtg, albo trzymali w domu rad dla uciechy... Odpowiedz Link Zgłoś
abigejl24 Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 22.11.07, 08:05 Przeraza mnie zlosliwosc ludzi,ja bym chciala miec taka tesciowa,moja jak uslyszala o mojej ciazy to tylko skwitowala ze trzeba sie bylo zabezpieczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
mamulinka2 Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 22.11.07, 08:27 Kupiła ci w H&M sukienkę na sylwestra? Mam nadzieję że te dwie okropne bezy to juz przeszłość? Odpowiedz Link Zgłoś
ibera Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 22.11.07, 08:53 agata7712 napisała: > Dziś - bo chciała zobaczyć wnuczkę - poszłyśmy na nieplanowe usg :] > Ale fajnie było:] Za tydzień pójdź na nieplanowe usg z ciocią, potem z babcią, spróbowałabym też z kolegą męża (tym od kulki)-może cię polubi. Oczywiście - musisz być trollem, bo nikt przy zdrowych zmysłach nie zakładałby ciąglę wątków, w którym go na kazdym kroku (....). Odpowiedz Link Zgłoś
mama.macieja tak juz jest jak sie nie ma kolezanek, tylko ... 22.11.07, 09:25 Teściową Odpowiedz Link Zgłoś
agata7712 WIecie co? 22.11.07, 09:50 Wystarczyło wejść na inne forum i już mam fajne koleżanki, nie musze tutaj NIC już pisac, skoro aż tak wam to przeszkadza. Żegnam!!!!!!! Znikam z tych niezdrowych klimatów! Odpowiedz Link Zgłoś
sebaga Re: WIecie co? 22.11.07, 10:09 Dziewczyno, twoje słowa są nic nie warte, o czym wielokrotnie się tu kazdy przekonał.. Więc takie obietnice mozesz sobie wsadzić.. Trochę szacunku dla samej siebie wypadałoby mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
bunny.tsukino Re: WIecie co? 22.11.07, 10:40 A jakie to forumP chyba CIp-a... no zdradź Agatko a nie przyszło Ci na myśl, że usg było tylko pretekstem, bo teściowa poszła oglądać 'imponujący sprzęt lekarza' Odpowiedz Link Zgłoś
ibera Re: WIecie co? 22.11.07, 11:07 agata7712 napisała: > Wystarczyło wejść na inne forum i już mam fajne koleżanki A więc jednak - chodzi o brak koleżanek w realu. Swoją drogą wcale się nie dziwię... >nie musze > tutaj NIC już pisac, skoro aż tak wam to przeszkadza. >Żegnam!!!!!!! > Znikam z tych niezdrowych klimatów! Tak, tak... Zapomniałaś jeszcze wypowiedzieć się jako swój mąż. Odpowiedz Link Zgłoś
e-milia1 Re: ... 22.11.07, 13:19 ile razy nam to juz obiecywalas.. mamy nadzieje, ze sie nie rozmyslisz i juz sobie zostaniesz na innych forach (ciekawe na jakich?) Odpowiedz Link Zgłoś
novembre Jestescie okrutne. 22.11.07, 11:45 Czytalam pare tworczych produkcji Agaty, tez mam swoje zdanie na jej temat, no ale dziewczyny.. dajcie spokoj. Wszedzie tolerancja, peace, love i dzikie weze, a tu na dziewczynie lincz urzadzacie. Po co? Nie zmieni sie przeciez. Nikt nie lubi byc wykpiwany i ponizany, ani Wy, ani Wasze dzieci, rodzina itp. Lepsze sie czujecie? To gratuluje.. Tylko.. smutne to. nov. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Jestescie okrutne. 22.11.07, 11:48 A Ty novembre wierzysz, że Agatka istnieje? Odpowiedz Link Zgłoś
cielecinka Re: Jestescie okrutne. 22.11.07, 12:11 ej tam, bez wzgledu na to jaka jest reakcja na jej posty wraca na to nieszczesne forum niczym bumeranag. 22 lata i zero znajomych poza tesciowa , mezem i jego kumplami. (ach przepraszam jest jeszcze kolezanka co wyludza ciuszki) > Nikt nie lubi byc wykpiwany i ponizany, ani Wy, ani Wasze dzieci, rodzina itp. > Lepsze sie czujecie? To gratuluje.. Nie wiem jak reszta , ale ja nie mam potrzeby uzewnetrzniac swoich problemow na forum, bo w realu mam od tego ludzi , z ktorymi mozna poozmawiac na kazdy temat. A problemy z rodzina zalatwiam bezposrednio z osobami zainteresowanymi. Natomiast agatka najwyrazniej nie ma nikogo i to jest smutne, bo szukanie za wszelka cene aprobate w oczach szanownego grona jest wielce zalosne. Sorry , ale jezeli ktos nie jest w stanie podjac sam decyzji np: co do kupna kiecki plus ta osoba nigdy , ale to nigdy nie wypowiada sie w innych watkach , ( z rozowym , plastikowym mozgiem nie ma nic do powiedzenia) to bede ja tepic. Dla jej wlasnego dobra)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: Jestescie okrutne. 22.11.07, 13:52 Dokładnie I zgadzam się też z Mathiolą-świetny wniosek:_)) Mozliwości są dwie-albo Agatka to czyjeś wcielenie co sobie jaja z forumek robi(rany jak bardzo chcę w to wierzyć) albo faktycznie jest prawdziwa i to ta gorsza opcja. Faktycznie nigdy nie widziałam wpisu Agaty w żadnym watku, w którym odpowiedź wymagałaby zderzenia się dwóch komórek w głowie co czyni obie możliwości prawdopodobnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
marina2 Re: Jestescie okrutne. 22.11.07, 13:57 czy obrażanie ,szydzenie z kogoś sprawia Wam przyjemność? Odpowiedz Link Zgłoś
abigejl24 Re: Jestescie okrutne. 22.11.07, 14:21 No wlasnie ja nie wiem o co Wam chodzi naskakujecie na bogu na bogu ducha winna dziewczyne.Ja ten nie mam kolezanek,poniewaz od niedawna mieszkamy w Rzeszowie.Zero rodziny,nie ma do kogo geby otworzyc no to na forum przynajmniej sobie czasem pogadam. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 infantylna jestes 22.11.07, 16:25 z ta koFana tesciowa i rozowymi ciuszkami Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 22.11.07, 21:09 różowe sukienusie beda pasowaly do różowych kajdanek z puszkiem hłe hłe hłe, możecie je razem prać :o a moj syn latał w czarnym bodziaku, czy ja wyrodna jestem???? czarnym bodziaku z czaszką punishera! hmmmm agata błagam bądź trollem, istnienie takich ludzi jak ty burzy mój porządek wszechświata! Odpowiedz Link Zgłoś
angel-marta Re: troll 22.11.07, 21:59 Chcę Was o coś zapytać, ale błagam nie zróbcie mi jazdy.Jestem na forum od niedawna, lubię czytac posty i odpowiedzi, czasem coś dopisze (głównie na Niemowlę), ale dopiero dzis spotkałam się z okresleniem "troll" bez zbędnego śmiechu powiedzcie mi co to jest.Generalnie się domyślam ,ale tak konkretnie.Z góry dzięki.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: troll 22.11.07, 22:37 trolle i dzieci neostrady nie jest zadną ujmą przyznać się do niewiedzy więc powklejam ci odpowiednie opisy "dzieci neostrady Czym jest akcja "NIE dzieciom neo"? Jest to, najprościej mowiąc, protest przeciwko dzieciakom na forach, które nie dorosły jeszcze do korzystania z takich dobrodziejstw jakim jest Internet. Kto to jest 'dziecko neo'? Jest to dziecko, które dostało w prezencie od rodziców łącze internetowe w promocji (lub bez) i atakuje fora oraz grupy dyskusyjne nie mając najmniejszego pojęcia o podstawowych zasadach czy netykiecie. Podobnie jak Neo w filmie Matrix, one również mają swój wirualny świat, często zastepujący im prawdziwy. Kilka lat temu Internet był słabo dostępny, a modemy były kosztownym przywilejem, stąd z Internetu korzystali Ci, którzy go bardziej potrzebowali (ciężko wyobrazić sobie dyskusję na forum licząc się z każdym impulsem). Ekspansja wielu tanich łącz w kraju uczyniła go łatwiej dostępnym, stąd też rodzice fundowali je swoim pociechom "do nauki", a dzieci niemające pojęcia o Internecie zalały go falą bezsensu i dużą dozą bezmyślności. Dzieckiem neo moze byc każdy. Może to być również użytkownik łącza z kablowki, łącza radiowego, DSL, popularnej 'osiedlówki' lub jeszcze innego. Jeśli nie pozostajesz w zgodzie z netykietą, to niezależnie co używasz - będziesz trollem. 'Ale przecież każdy może korzystać z Internetu!' Tak, o ile nie szkodzi innym. Osoba wpadająca na forum, "bo gra nie działa" natychmiast pisze wątek, zapominając o przeczytaniu obowiązującego regulaminu czy sprawdzeniu w wyszukiwarce, czy nie było już takie pytanie, nie jest mile widziana i o ile kontynuuje swój destrukcyjny proceder zyskuje miano trolla. Określenie troll jest bardzo rozległe i uznawane za obraźliwe. Dziecko neo jest jego synonimem, bliższym polskim realiom. Klikając na linki możesz dowiedzieć się jak poznać trolla, jak się przed nim bronić, a także wspomóc akcję poprzez dodawanie do sygnatur lub na stronę www userbarów lub logo. Jaki jest cel akcji? Celem akcji jest zwiększenie uwagi na beztroskie dzieci, nie zwracające uwagi na panujące zasady, brak kultury, często rażące błędy ortograficzne. Osoby takie należy zgłaszać do administratorów i moderatorów forów, grup dyskusyjnych i innych społeczności internetowych, a nie zwalczać samemu." dziecineo.prv.pl/ troll i trolling pl.wikipedia.org/wiki/Trolling Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola deela... 22.11.07, 23:02 deela, bo ty syna masz, a agata córkę, nie porównuj. Syn może w czarnym z czachą, córka musi w różowym. Gorzej, bo u mnie małe ciuchami się wymieniają I jak słowo daję - dzisiaj mój syn poszedł spać w body z różowymi kwiatuszkami. No poważnie. Czarne z czachami się skończyły. Kto mnie zlinczuje?? ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: deela... 22.11.07, 23:10 Heh,a gdzie można dostać czarne w czachy?Kupiłabym mojej córze Odpowiedz Link Zgłoś
deela semida i mathiola 22.11.07, 23:21 a dupa dziewczynkowe czarne tez sa yyy allegro.się zrypało semida poszukaj na allegro nicku "paulalinka" ma czarne bodziaki w kilkunastu wzorach Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: semida i mathiola 22.11.07, 23:26 ja czarne z czachą zakupiłam byłąm w lumpeksie. ale i tak jest tzw. "kościółkowe", czyli na okazje. zwłaszcza, jak któraś z babć ma nas odwiedzić.... Odpowiedz Link Zgłoś
lady_sphinx Re: semida i mathiola 22.11.07, 23:32 Takie zwykłe z czachami można zamówić na allegro, a już jakieś fajne markowe np. motorhead - niemcy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: semida i mathiola 22.11.07, 23:42 ano oj mial juz dwa i chyba kupie mu natępny bo z tamtych powyrastal czyz to nie slodkie? b33.grono.net/0/117/gallery-27867740-500x500.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka hm 23.11.07, 10:07 czaszki eksploatuje starszy, małemu bym się chyba nie odwazyła założyć ale widziałam w Mamince rewelacyjne czarne body z wielkim złotym napisem Elvis (wykonanym zreszta tą sztynksiarską czcionką ) Odpowiedz Link Zgłoś
deela konwalka już działa 23.11.07, 10:13 allegro.pl/item267613989_jedyne_w_polsce_eleganckie_body_86_kolekcja_2007_.html popatrz, nie wszystkie śą takie "drastyczne" Odpowiedz Link Zgłoś
deela albo to 23.11.07, 10:14 allegro.pl/item267613979_dzieciaki_z_cba_rozmiar_74_hit_2007_.html Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka :)))) 23.11.07, 10:18 50% mamy 50 % taty - bomba! z najzajefajniejszych napisów na ciuchach widziałam: Super DNA, A mój tata jest silniejszy niż twój oraz - dla mnie emocjonalny hicior, w sklepie firmowym dla fanów FC Liverpool maciupkie body \ ognistoczerwone i napis: Moja mama jest kibicem Liverpool swietne niektore wzory Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: :)))) 23.11.07, 10:49 Super sa, ale ja jestem troche rozczarowana: dlaczego nie ma takich koszulek? Moja córka na wiosnę w body 92 to juz nie wlezie;-( A koszulki u tego sprzedawcy są, ale tylko kibolskie. Co za segregacja: do 2 lat to czadowe dzieciaki, a starsze to już dresiarze i kibole? Buuuuuu!... A taki fajny byłby prezent pod choinkę! Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: :)))) 23.11.07, 11:01 yyyy trzebaby do nich napisać może rozszerzą oferte... Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: :)))) 23.11.07, 11:44 Odpisali, że nie mają, bo problem z dostawcą, ale może kiedys... Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu I co narobiłyście? 23.11.07, 11:48 I poszła nam Agatka na sieciaki jak nic! Ani piśnie dziewucha... A jeśli chodzi o ciuchy-moja 4-latka ma czarny t-shirt ulubiony z głową buldoga na przedzie,czyli następna matka do linczu ))) Odpowiedz Link Zgłoś
deela poszla kupowac bodziaki z czachą? 23.11.07, 14:16 moze dzidz bedzie wygladal jak czlowiek Odpowiedz Link Zgłoś
agata7712 proooooosze, jaka dyskusja 23.11.07, 14:30 nie bójcie sie, nic nie zamierzam pisac więcej, ale sie poowstrzymać niemogła,m, wszystkie mnie nienawidzą, a ile pisze pod moim postem, proooosze. Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: proooooosze, jaka dyskusja 23.11.07, 14:39 agatko my twoj post na czat przerobilysmy; strone wczesniej jest gadka o moich cyckach i o Dodzie elektorodzie..... teraz gadamy o czarnych bodziakach wesolo jest komu kawy? i nie wiem jak reszta ale ja ciebie nie nienawidze ja czuje dla ciebie litosc zarowno w przypadku jesli jestes trollem jak i wtedy gdy nim nie jestes nawet nie jestem pewna w ktorym przypadku odczuwalabym wieksza litosc Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Re: proooooosze, jaka dyskusja 23.11.07, 14:47 deela napisała: > wesolo jest > komu kawy? Ja poproszę! )))))))))))))))))))))))) Zaraz zdechnę ze śmiechu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka123 Re: proooooosze, jaka dyskusja 23.11.07, 15:02 deela napisała: > z cukrem i ze smietanka? ja tez poprosze, 5 lyzeczek cukru, ale nie mieszaj,bo pije gorzka Odpowiedz Link Zgłoś
mozambia80 Re: y jasne :) n/t 23.11.07, 16:37 Bodziaki rewelacja znalazłyście Z tą kawą tak narobiłyście mi smaka, że zaraz lecę sobie zrobić. ze smietanką, bez cukru Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka123 Re: y jasne :) n/t 23.11.07, 17:27 Wiesz..jak proponujesz kawusie to wypadaloby bez zbednych komentarzy ja podac tak jak "gosc" lubi PP > Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka123 Re: nie popisalam sie 23.11.07, 18:07 deela napisała: > chamstwo ze mnie wylazi nie koniecznie... przynajmniej zaproponowalas kawke Fakt, ze z grzecznosci... Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Naturalistycznie i filozoficznie... 23.11.07, 18:15 deela napisała: > chamstwo ze mnie wylazi Widzisz,Deela,tak to już jest...egzystencja jednostki ludzkiej na tym ziemskim padole wiąże się ze swoistym pozbywaniem się różnych uczuć,wartości,rzeczy,czyli z procesem wyłażenia czegoś z indywidualności,jaką jest człowiek. Jednemu człowiekowi wyłazi tasiemiec... Drugiemu-owsiki... Innym dym papierosowy uszami,podczas gdy ulega nałogowi palenia tytoniu... Z Ciebie wylazło chamstwo... P.S. Nic nie chlałam, nie paliłam, nie wąchałam Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Naturalistycznie i filozoficznie... 23.11.07, 19:29 ze mnie chamstwo wychodzi snopowiązałkami w ilościach hurtowych maszerują równym raźnym rzędem czy to znaczy że mam wiele jednolitych osobowości? a imie moje Legion Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Kawa już pewnie wyszła :( 23.11.07, 17:48 Bez cukru i bez śmietanki. Czarną poproszę P.S.Ryby smażyłam,dziecię karmiłam,tudzież inne atrakcje czyniłam. Teraz trochę tu pobędę. Odpowiedz Link Zgłoś
agao_72 Re: proooooosze, jaka dyskusja 23.11.07, 14:53 pani studentko: "nie mogłam" a na moją nienawiść trzeba zasłużyć. więc nici z męczeństwa. pfff Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: proooooosze, jaka dyskusja 23.11.07, 18:20 Wiecie co?Ja dla młodej chyba już z 5 wzorów tych bodziaków znalazłam.Haha,będę miała cały czas dzieciaka na czarno Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Re: proooooosze, jaka dyskusja 23.11.07, 18:23 semida napisała: > Wiecie co?Ja dla młodej chyba już z 5 wzorów tych bodziaków znalazłam.Haha,będę > miała cały czas dzieciaka na czarno A teściowa Cię nie wyklnie? Moja na pewno by skomentowała,ale jej opinia mi zwisa i powiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Jeszcze jedno 23.11.07, 18:25 Na stronie www.znadrukiem.pl też można sobie fajne rzeczy zamówić. Ponad pół roku temu kupiłam stamtąd t-shirt z napisem "Mleko albo ryczę".Mała robiła furorę latem,że ho,ho! Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: semida i mathiola 23.11.07, 20:26 no dobra przyznam się, ja mam czarne bez czach, tylko z samochodem. Wiem, że to banalne, ale co zrobić... Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: semida i mathiola 23.11.07, 20:32 hehe, jakoś bez sensu się wstrzeliłam, ale jeszcze nic nie piłam Na kawę za późno wpadłam, to może coś byśmy teraz otworzyły? Odpowiedz Link Zgłoś
deela nadstawiaj kieliszek 23.11.07, 20:34 pani drinkuje czy tez czysta i zapitke preferuje? Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: nadstawiaj kieliszek 23.11.07, 20:40 e, ja woodki nie lubiam. Nie ma nic innego? To już wolę piwko otworzyć., Albo resztkę wina sprzed 2 tygodni, jak jeszcze nie wywietrzało Pani po pańsku w kufelku czy po chamsku z gwinta? Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: nadstawiaj kieliszek 23.11.07, 20:53 Mogę się przyłączyć?Ja preferuję każdy rodzaj alkoholu Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: nadstawiaj kieliszek 23.11.07, 20:57 to weź tą zwietrzałą resztkę wina, bo mi się jakoś nie widzi Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: nadstawiaj kieliszek 23.11.07, 21:00 hehe,no ja niestety nie mam nawet zwietrzałego:/Za to mój małż pewnie dziś o własnych nogach nie wróci Odpowiedz Link Zgłoś
mozambia80 Re: nadstawiaj kieliszek 23.11.07, 21:16 Jestem pod wrażeniem rozwoju tego wątku Ja popijam z mężkiem wiśniówkę roboty mojego taty mniam mniam. W małych kieliszeczkach, pełna kulturka... reflektuje ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola ja poproszę 23.11.07, 21:24 ale wolę z gwinta Choroba mnie rozbiera, może wiśnióweczka pomoże... Łojojoj, gorączka trawi me trzewia... czy coś tam. W sumie lepsza by była malinóweczka... Ale jak nie ma to trudno Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: nadstawiaj kieliszek 23.11.07, 21:17 piwo wino nalewke wodke otwieram barek co mi tam dzwonic po pizze? Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: nadstawiaj kieliszek 23.11.07, 21:20 o super,poproszę nalewkę,ale taką za 5 zeta,i pizze z owocami morza do tego Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: nadstawiaj kieliszek 23.11.07, 21:25 Dzwoń, bom głodna. Nawet choroba nie odbiera mi apetytu. niestety. Ostrą ale. Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Taaaka impeza się rozkręca,a ja muszę uśpić 23.11.07, 21:28 półroczną. Wznieśćcie toast za mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambia80 Re: nadstawiaj kieliszek 23.11.07, 21:30 Ja mam w lodówce dwa wczorajsze kawałki salami i pieczarki, troche przyschnięta juz, ale jak się wrzuci do mikrofali, to cos może z niej jeszcze być Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: nadstawiaj kieliszek 23.11.07, 21:35 e, dwoma kawałkami chcesz nakarmić to stado wygłodzonych bab? Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: nadstawiaj kieliszek 23.11.07, 22:13 mathiola napisała: > e, dwoma kawałkami chcesz nakarmić to stado wygłodzonych bab? tylko smaka narobiła... idę po piwo i kanapki. chyba, że nie można się przyłączyć? ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Ibulka 23.11.07, 22:18 Jak nie można, głupoty gadasz, tylko ja już dostałam rozdwojenia jaźni, bo w dwóch wątkach impreza trwa, nie wiem gdzie iść Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: Ibulka 23.11.07, 22:34 mathiola napisała: > Jak nie można, głupoty gadasz, tylko ja już dostałam rozdwojenia jaźni, bo w > dwóch wątkach impreza trwa, nie wiem gdzie iść zostać tuuu! ) przyniosę górę kanapek i browar. wino się skończyło było. Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 23.11.07, 21:33 Idę uspać teraz młodą,bo sama raczej tego nie zrobiPóźniej do was przyjdę,a Wy piszcie dziewczyny.Agatka będzie się cieszyć że jej wątek tak ładnie się rozwija Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 23.11.07, 21:35 a co tam, ze trzy strony walniemy Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: to może ja powiem wiersz ;-) 23.11.07, 22:34 a jaką muzykę proponujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambia80 Re: to może ja powiem wiersz ;-) 23.11.07, 22:52 tylko klasykę: Iwan i Delfin, Bayer Full, Just 5 )))) Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: to może ja powiem wiersz ;-) 23.11.07, 23:18 mozambia80 napisała: > tylko klasykę: Iwan i Delfin, Bayer Full, Just 5 )))) > kolorowe sny kiedy ja dotykam Ciebie, zwariowany świat, kiedy w nas TANCZY PRAGNIEEENIEEE... DDD Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 24.11.07, 08:42 Cześć Dziewczyny! Pora zacząć dzień. Po imprezie posprzątane... Cel na dziś:dorobić trzecią stronę tego wątku. Do dzieła! )) Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu No nieeeeeeeeeeeeeeee 24.11.07, 09:02 Zachlałyście i śpicie... Żeby o 9.00 tu niekogo nie było to jest skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: No nieeeeeeeeeeeeeeee 24.11.07, 09:13 Cholera, Wy imprezowałyście, a mnie łeb napieprza... I ogłuchłam na jedno ucho, jak babcie w czapcię! Nie wiem, co robić;-( Do dziewczyn bez mozzili firefoxa: czy Wy tez co jakiś czas powtarzacie: "Misiek, sperdalaj!" Odpowiedz Link Zgłoś
cielecinka Agatko 24.11.07, 10:38 Boze, jaka ty masz krotka pamiec pozwol , ze zacytuje: <Wystarczyło wejść na inne forum i już mam fajne koleżanki, nie musze tutaj NIC już pisac, skoro aż tak wam to przeszkadza. Żegnam!!!!!!! Znikam z tych niezdrowych klimatów!> moze nie powinnas pisac deklaracji , w ktorych nie jestes w stanie wytrwac nawet jednego dnia. Jakbys nie zauwazyla , dziewczyny sobie w twoim watku urzadzily czat. TYLKO nie z toba, wiec kysz, kysz do swoich fajnych kolezanek , a wredne i skacowane zostaw w spokoju. Po co ma im sie niedobrze robic od samego rana)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sebaga Re: Agatko 24.11.07, 12:23 Cielecinko, tego typu deklaracje padają z ust Agatki mniej wiecej raz w miesiącu.. Niestety zero godności w tej istocie nie ma, robi sobie szmatę z gęby non stop. Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Agatko 24.11.07, 12:54 moze by jej buzie mydlem umyc? stare metody zawsze dzialaja Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: Agatko 24.11.07, 13:01 Raczej szmaty z palców sobie robi czy cuś takiego.Nie wiadomo czy ona te deklaracje na głos wypowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Agatko 24.11.07, 13:03 mi to nie przeszkadza, ja ja moge cala pumeksem wyszorowac :o Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: Agatko 24.11.07, 13:07 Ale wiesz jaką my jej radość sprawiamy tak rozwijając ten wątek?Pewnie ryłko jej się cieszy że hoho Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Agatko 24.11.07, 13:10 taaa tylko jej obronczynie gdzies wyparowaly :o Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: Agatko 24.11.07, 13:15 Ja już wiem,ża adwokatem byłabym kiepskim,bo tej bobiety(?)nie umiałabym wybronić. Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: Agatko 24.11.07, 16:59 obrończynie wyparowały, bo agatka nie jest w stanie tak szybko się przelogowywać na inne nicki Odpowiedz Link Zgłoś
cielecinka Re: Agatko 24.11.07, 14:36 Sebaga wiem o tym))))) Tylko dziewcze moze cierpi na pomrocznosc jasna i dlatego tak jej przypomnialam. Dla zasady. Odpowiedz Link Zgłoś
ak_wk Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 24.11.07, 11:53 Gratuluje córeczki)))) U nas tez wszystko na różowo bylo, teraz sie zmieniło bo juz co za duzo to niezdrowo)) Fajnie miec taaaaaaka tesciowa Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka [...] 24.11.07, 17:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś