mm11 01.12.07, 13:36 Pogoda okropna , w domu nudy , sprzątać się nie chce i co tu robić ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wegatka Re: Co dziś robicie ? 01.12.07, 14:10 mm11 napisała: > i co tu robić ? Może dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
mm11 Re: Co dziś robicie ? 01.12.07, 14:46 dzieci już mam , w domu komplet - mąż , dzieci i pies Odpowiedz Link Zgłoś
tosina Re: Co dziś robicie ? 01.12.07, 14:52 A u mnie juz po porzadkach, gotowaniu i sprzataniu. Wiec mam chwile dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ammam Re: Co dziś robicie ? 01.12.07, 15:02 A ja nie robie nic, dopiero wstałam a znów idę na nockę do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: Co dziś robicie ? 01.12.07, 15:09 ja też na nockę dziś lecę, obiad już zrobiłam, odgrzeją sobie wieczorem Tatuś i Córeczka, chałupa w miarę ogarnięta, posiedzę chwilę, pomaluję paznokcie i trzeba się bedzie zbierać do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: Co dziś robicie ? 01.12.07, 15:49 od rana leje deszcz, więc nie ma mowy o jakimkolwiek spacerze. mieliśmy jechać do sklepu, ale jak pomyślałam o ubieraniu trójki dzieci i później łażeniu i poceniu się w gigantycznej galerii, to mi przeszło więc, Tatuś z Julką oglądają telewizję, Łukasz śpi, bo się chyba podziębił, a Daria rysuje i co chwilę przynosi mi kolorowe bohomazy a ja sobie swoje uzależnienie od forum pielęgnuję, a co. Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: Co dziś robicie ? 01.12.07, 15:57 ja zostawilam rano dziecko u babci i polatalam po miescie zrobic krotki rekonesans przed sylwestrem. nastepnie obejrzalam "niespotykanie spokojnego czlowieka", zrobilam szybki obiad, a teraz siedze na kompie, przerzucam strony i zastanawiam sie, co ubrac na impreze, bo z szanownym malzonkiem sie wybieramy... Odpowiedz Link Zgłoś
przyszla_mama22 przeszlam sie i zmoklam.. 01.12.07, 16:02 no pogoda do bani,wyszlam z corcia na spacer i jakies 15 min.pospacerowalismy bo zaczelo padac!!.,..nic sie niechce corcia sie nudzi ja sie nudze...corci chyba bajke na dvd wlacze...ponudzimy sie razem w taki ponury dzien!! Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Co dziś robicie ? 01.12.07, 16:10 Nie ma to jak mieć wolną chatę i perspektywę spędzenia wieczoru z przyjaciółką na strzępieniu jęzorów Właśnie na nią czekam, kolacja, napoje (bez wyskokowych, bo koleżanka zaciążona), chipsy oraz dobry film na dvd przygotowane Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Co dziś robicie ? 01.12.07, 16:47 Cora na wyjezdzie, wiec jestem pania swego czasu- rano galeria - prezent na mikolaja w koncu kupiony, dla siebie 2 kiecki, potem obiad, kawa na miescie, a za 2 godziny kino.A pozniej ostra jazda;0. Odpowiedz Link Zgłoś
renka14 Re: Co dziś robicie ? 01.12.07, 17:59 pierniki, w domu pachnie. za to bajzel przeokropny ale nie ma sensu przed tym sprzątać, to ma byc zabawa ) Odpowiedz Link Zgłoś
mim288 Re: Co dziś robicie ? 01.12.07, 18:21 Siedzę w pracy niestety i mam "zgryza", że dzieci mnie nie widzą. Ponieważ chwilowo mam zupełnie dośc zrobiłam sobie 5 min przerwy dla większej werwy z internetem. Odpowiedz Link Zgłoś