reloc 02.12.07, 21:24 Gratuluje geniuszu ludziom opracowujacym tego typu testy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panna.sarabella Ale bzdety 03.12.07, 14:11 zaznaczyłam odpowiedzi które najbardziej pasują do mojego dziecka (bo niestety wybór odpowiedzi zbyt mały), ale wynik... no cóż, moje dziecko jest dopkładnym przeciwieństwem tego co tam napisano. Nie wiem kto to opracował ale niespecjalnie mu to wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Jakie jest twoje dziecko? 03.12.07, 14:16 u mnie się zgodziło mniej więcej tylko nie wiem czemu sugerują, że rzecz dotyczy dziewczynki? Odpowiedz Link Zgłoś
figlarna88 Re: Jakie jest twoje dziecko? 03.12.07, 14:23 A u mnie kompletna bzdura wyszła, ale cóż zawsze robię tego typu testy i nigdy nie wychodzi jak powinno, więc może moja córeczka też jest jako ś przekrecona.. Odpowiedz Link Zgłoś
amelkka Re: Jakie jest twoje dziecko? 04.12.07, 11:32 Mi też sie w sumie zgodzilo...Ale ja mam pytanie do figlarnej88 czy moze mi podac link do tej strony gdzie są te zdjęcia, bo są PRZEurocze Odpowiedz Link Zgłoś
figlarna88 amelkka 04.12.07, 16:05 Wiesz co, to są zdjęcia pozbierane w całym necie, ale myślę, że możesz wchodzić na moją galerię, kiedy tylko dusza zapragnie Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Jakie jest twoje dziecko? 04.12.07, 12:23 test głupawy a wynik ... szkoda gadać nic bardziej mylnego Odpowiedz Link Zgłoś