kid111 05.12.07, 14:58 Chciałabym wyprać pierwsze ubranka maluszka i pieluszki. Jaki proszek polecacie? Czy to koniecznie musi być proszek specjalnie dla dzieci? Czy takie rzeczy mogę prać razem z moimi ubraniami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kami_sia Re: Proszek do prania 05.12.07, 18:14 Wiesz ja na samym początku prałam w Dzidzusiu albo w płynie do prania Bebi,ale szybko zaczelam prać z naszymi rzeczami i nic jej nie jest.Moja koleżanka od pierwszych dni pierze ciuszki małej z resztą i też jest ok. Wg.mnie to upierz kilka rzeczy w zwykłym proszku i zobacz-jak nie bedzie żdnych podrażnień na skórze to pierz już tak wszystkie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mona19832 Re: Proszek do prania 05.12.07, 19:41 Ja pierwsze ubranka uprałam w płatkach mydlanych, później zaczełam prać w Loveli a teraz w Dzidziusiu. Jak wyprałam rzeczy małej w normalnym proszku to dostała takiej wysypki że skończyło się wizytą u lekarza i tygodniowym leczeniem. Ale Lovele i Dzidziusia polecam. Dzidziuś ma dodatkowo dobrą cenę cenę -- fotoforum.gazeta.pl/5,2,mona19832.html Odpowiedz Link Zgłoś
aga_n20 Re: Proszek do prania 05.12.07, 21:43 ja wszystkie ubranka najpierw wyprałam w zwykłym proszku okazało się że maly dostał wysypki i musiałam prać w płatkach mydlanych, potem przeszłam na dzidziusia-rewelacja i jakość i cena, no i raz kupilam bobasa ale nie jest taki rewelacyjny jak dzidziuś, a teraz piore w żelu do prania z Lidla W5 i nic malemu nie jest, ubrania cały czas piorę z naszymi. Odpowiedz Link Zgłoś
monis39 Re: Proszek do prania 07.12.07, 11:42 Ja od początku piorę w proszku Dzidziuś, ma przystepną cenę i przyjemmny zapach i myśle prać tak do roku czasu Odpowiedz Link Zgłoś